2008 Kasım Anneleri

Sağol cnm hoşbuldum..ne güzel aynı gün anneleri bir aradayız :) bizim doktorumuzda aynını dedi cnm inş o kadarda geç kalmaz .
tam bir akrep gibi zaten istemediği hiç bir şeyi yapmıyor. kaydirigubbakcemile

Sağol cnm hoşbuldum..ne güzel aynı gün anneleri bir aradayız :) bizim doktorumuzda aynını dedi cnm inş o kadarda geç kalmaz .
tam bir akrep gibi zaten istemediği hiç bir şeyi yapmıyor. kaydirigubbakcemile

hoşgeldin cnm.kasım bebekleri çok inatcı ve istemediklerini yapmıyolar ne yazıkki.çekicez bu tatlı böcükleri

herkese iyi geceler.çağan mızıklıyo gene.yanına gideyimde uyanmasın en iyisi.
eylülcüm daha öncede yazmıştım ama görmemişindir belki çok geçmiş olsun canım.kendine çok dikkat et
umarım herkes için iyi bi gece olur.hepinizi öpüyorumzemuszemus

canım cok cok geçmiş olsun

hoşgeldin cnm.kasım bebekleri çok inatcı ve istemediklerini yapmıyolar ne yazıkki.çekicez bu tatlı böcükleri

waawww bende dıyorum bu cocukk nıye ınatcıı akrep burcundanmıss oyle boyle cekıcez

iyi geceler hatunlar teklif yazıyorum eve ıs getırdım malesef eylul yattıı tavuk haslıyorum yarın eylule arabası corbası yapıyım gamyoncuiremsu sız napıyonuz bakemmm

butterflycım hoşgeldin aramıza
eylülüm bana mı dokunduruyon anam benim bi sözüm var bana dokunmayan yılan bin yaşasın tabii ki genel olarakta önemli ama çok üstünde durmuyorum ya bende çok sıkıldım ben kimseyi değil kendimi dinliyorum yavrum kısma salla gitsin beaaaaaaaaaaa amannnnnnnn havamıza bakalım beeee

ya akşama doğru annemler geldi eşimin maçı vardı geç gelicek die onları çağırmıştım ya kızlarrrr ben sıkıntıdan durmadan yiyorum ya börekler tiramisular poffffff işe girmem lazım acilen yoksa patlıcam yaaa

o da bişemi nan seda ben bir dilim yaş pasta yedim arkasından 2 dilim kek yedim çayla yuh diyorum kendime hala soda içtim arkasınada:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…