2008 Kasım Anneleri

mmf gecmıs olsun canım
memonun ıyı olmasına sevındım umarım rahat bor gece gecırmıssınızdır

zeyna gecmıs olsun
hasta olmus sanırım pasamız
ınsa allah asının yan etkısı falan degıldır
sımdı nasıl durumu

Günaydın kızlar.Ben de çok yoğunum.Elimdeki işi bitirip yarın annem için izin almak istiyorum:((

Maytabım ve Asortiğim geçmiş olsun..

Zeynam benimki de 5 de kalkmış dizlerinin üstünde oturuyo yatağında, gözü kapalı mızmızlanıyo.Oğlum saat kaç , yat dedim yattı.7,30 da zor uyandırdım.

Kalimerom, Remedioscum ve Vira vira günaydın canlarım.

Çitosum sende gözüküyosun, günaydın tontişim..

beyazmelek ve laviş msn iletime bakın kaydirigubbakcemile3siz yaparsınızda ben yapmaz mıyım hiç zemuszemus

aaa safiş çok kırıldım üzüldüm nasıl yaparsın böyle birşeyi insan bir fikrimi almaz mı, en azından sorabilirdim msn iletimi seninki gibi yapıyorum diyebilirdin artık lütfen benimle muhatap olma :roflol:

sağolun kızlar bebeğimin adı SERRA Şeniz

çok güzelmiş kızının ismi canım adıyla yaşasın bıcırık sağlıkla inşallah

koş safişim koşşş...vallahi benim eivmde de bir çok hasar gördü...alıştım eşyaya değer vermiyorum artık...sanırım bira da koruyamıyorum..

kızlar babaya erkekler anneye..

sın zamanlarda o kadar istiyor ki beni sıpa..geliyor eğiliyorum..arkasını dönüyor.kucağıma oturuyor bir de iyice yerleşiyor kucağıma ..elimi de tutup vücuduna sardırıyor..

sanırım bu dönemde bize daha çok düştüler..siz de farkettiniz mi böyle bir durum..eskiye göre daha fazla yanii

kesinlikle katılıyorum babasını yada bir başkasını gördüğünde gidip sarılıyor özlüyır falan ama benim paçamdan düşmüyor, babasıyla da çok güzel oynuyorlar ama tilki misali dönüp dolaşıp bana geliyor kaydirigubbakcemile3

ahhh eylülcüm bu zamana kada rçok mütavazi davrandım artık bende aslımı açacama evet ben seksiiii
kız bende dedmim ne bu kulaklarımın yanması çan çan akşama kadar dedim rüzgarmı kaptım demekki siz konuşuyormuşsunuz
neyse msn den rapor alayım şeker :delphin:

ayyy zeyna cadusu biliyordum ben senin içinde yatan cevheri bana adult diye diye gözleri benim üstüme çevirdin kendin sıyrıldın ama ele verdin işte kendini bayanssulusmile

kızlar herkese selam ne ettınız 2 gundur gıremedım.acayıp bır ıs yogunlugum var.mart ayında denetımımız var.ısler cok kafamı kaldıramıyorum eve gelınce de mert zamanımı alıyor gece de zaten benı uyutmuyor.kızlar valla bu konuda cok sıkayetcıyım 1 aydır duzenı bozuldu yanı ben ıse basladım baslayalı.bır de sanırım dıs cıkaracak gunde 4-5 kere kaka yapıyor.gecelerı 5-6 kez uyanıyor memesını verınce susuyor ama olan benım uykuma oluyor.bende gunler boyle gecıyor.bırde kocısımı cok ozluyorum kızlar ...

ahh canım yaa sen öyle kocişimi özlüyorum yazınca çok üzülüyorum ben zor bir durum ama sağlığınız yerinde olsunda inşallah yine bir araya geleceksiniz
mert'te ortama alışmaya çalışıyordur, diş çıkarıyordur herşey olabilir annesi büyüyor Eymen'in de günü gününü tutmuyor ama ben pek takmıyorum artık napayım böyle böyle büyüyecekler

herkse günaydıııın :sm_cool:
bugün çok iyiyim uykum her zamanki gibi var ne kadar uyusam doymuyorum ama napayım onu sorun etmiyorum artık boshayallersmile keyfim yerinde opuyorumnanaktan

zeynam nolduki yiğidime yaa allah allah :uhm: belki aşıdan olmuştur bakalım inşallah bugün daha iyi olur

asortiem eylülüm iyiymiş çok sevindim

mikroskobiğimiz nasıl oldu acaba inşallah geceyi rahat geçirmişlerdir

yasminim kolay gelsin sanada yarın annenin ameliyatı saat kaçta canım

yasminciğim patronun izin veriyor değil mi konuştun mu sorun olmasın
sen annenin yanında refakatçi kaldığında anıl babaannesinde mi kalacak gece

Canım izin almadım.Verecek mi bilmiyorum ama ameliyata girmeden mutlaka yanında olacam.Refakatçi kuzenim kalacak.2 kardeşim var çocukları çok küçük, eşileri kalamaz yani.Ben de kalamam Anıl bensiz yatmaz.Akşama doğru işi hafifletip konuşacam havhavla:)

Viravira sana da kolay gelsin canım:)

herkse günaydıııın :sm_cool:
bugün çok iyiyim uykum her zamanki gibi var ne kadar uyusam doymuyorum ama napayım onu sorun etmiyorum artık boshayallersmile keyfim yerinde opuyorumnanaktan

zeynam nolduki yiğidime yaa allah allah :uhm: belki aşıdan olmuştur bakalım inşallah bugün daha iyi olur

asortiem eylülüm iyiymiş çok sevindim

mikroskobiğimiz nasıl oldu acaba inşallah geceyi rahat geçirmişlerdir

yasminim kolay gelsin sanada yarın annenin ameliyatı saat kaçta canım

Canımcım annem doktora saat 9 da burda ol demiş.Aç karna tabi.Bugün tahliller var.Eğer ters bi durum olmzsa yarın sabah:((mafoldumben

saolun kızlar
kalimerocum hasta desem ne ateşi varne burnu akıyor ki boğaz falan desem dün doktor kontrolü vardı turp gibi dedi ve boğaz olsa ateş olur ben anlamadım neden böle oldu
sürekli evde gezdik durduk ne istese yapıyoruz ama gene bağırıyo ağlamıyorda resmen ağzı kulaklarına kadar bağıryooo
bi kez daha anladım şu cinnet geçiren insanları boşa geçirmiyoooo akannehir

zeyna o zaman asıdan etkılendı yıgıt pasa
korkmaya basladım haftaya da bızım asımız olacak kım bılır yıne neler yapacak oglum bıze

yasmın sımdıden gecmıs olsun canım
ama ızın verır sanırım senın patron sonucta annen amelıyat olacak

kızlar benım yıne dısım agrıyor ama sanırım gece dıslerımı cok sıkıyorum
ondan kaynaklanıyor
sabah kalktıgımda sıddetlı sol azı dısım agrıyor kı hala devam edıyor
sanırım randevu almam lazım

Canımcım annem doktora saat 9 da burda ol demiş.Aç karna tabi.Bugün tahliller var.Eğer ters bi durum olmzsa yarın sabah:((mafoldumben

Ay doktor anneme demiş, annem doktora e diyebilir ki.Dilim sürçtü :)))))))

ay yasminim güldürdün beni :roflol:

hadi hayırlısı canım inşallah sağ salim olur çıkar yine eski sağlığına kavuşur

zeynacım o zaman aşıdandır yaa
asortie hamın gezmeyemi gidiyon yine hiç durmuyon yerinde :hulya:
miniğim sen bir an evvel doktora git bence yoksa bu ağrı giderek artacak, geceleri ben sıkıyorum dişlerimi yaa bazen ağrısına uyanıyorum gerginken falan daha çok oluyor ruhem iyi olduğum günlerde o kadar sıkmıyorum sanırım

Back
X