- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #56.021
herkeze günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazmelek ve laviş msn iletime bakın kaydirigubbakcemile3siz yaparsınızda ben yapmaz mıyım hiç zemuszemus
sağolun kızlar bebeğimin adı SERRA Şeniz
koş safişim koşşş...vallahi benim eivmde de bir çok hasar gördü...alıştım eşyaya değer vermiyorum artık...sanırım bira da koruyamıyorum..
kızlar babaya erkekler anneye..
sın zamanlarda o kadar istiyor ki beni sıpa..geliyor eğiliyorum..arkasını dönüyor.kucağıma oturuyor bir de iyice yerleşiyor kucağıma ..elimi de tutup vücuduna sardırıyor..
sanırım bu dönemde bize daha çok düştüler..siz de farkettiniz mi böyle bir durum..eskiye göre daha fazla yanii
ahhh eylülcüm bu zamana kada rçok mütavazi davrandım artık bende aslımı açacama evet ben seksiiii
kız bende dedmim ne bu kulaklarımın yanması çan çan akşama kadar dedim rüzgarmı kaptım demekki siz konuşuyormuşsunuz
neyse msn den rapor alayım şeker
kızlar herkese selam ne ettınız 2 gundur gıremedım.acayıp bır ıs yogunlugum var.mart ayında denetımımız var.ısler cok kafamı kaldıramıyorum eve gelınce de mert zamanımı alıyor gece de zaten benı uyutmuyor.kızlar valla bu konuda cok sıkayetcıyım 1 aydır duzenı bozuldu yanı ben ıse basladım baslayalı.bır de sanırım dıs cıkaracak gunde 4-5 kere kaka yapıyor.gecelerı 5-6 kez uyanıyor memesını verınce susuyor ama olan benım uykuma oluyor.bende gunler boyle gecıyor.bırde kocısımı cok ozluyorum kızlar ...
yasminciğim patronun izin veriyor değil mi konuştun mu sorun olmasın
sen annenin yanında refakatçi kaldığında anıl babaannesinde mi kalacak gece
herkse günaydıııın :sm_cool:
bugün çok iyiyim uykum her zamanki gibi var ne kadar uyusam doymuyorum ama napayım onu sorun etmiyorum artık boshayallersmile keyfim yerinde opuyorumnanaktan
zeynam nolduki yiğidime yaa allah allah :uhm: belki aşıdan olmuştur bakalım inşallah bugün daha iyi olur
asortiem eylülüm iyiymiş çok sevindim
mikroskobiğimiz nasıl oldu acaba inşallah geceyi rahat geçirmişlerdir
yasminim kolay gelsin sanada yarın annenin ameliyatı saat kaçta canım
Canımcım annem doktora saat 9 da burda ol demiş.Aç karna tabi.Bugün tahliller var.Eğer ters bi durum olmzsa yarın sabah(mafoldumben
Ay doktor anneme demiş, annem doktora e diyebilir ki.Dilim sürçtü :)))))))
aşı çocukları etkiliyor bence onun huysuzluğu kızamık ve su çiçeği en ağır aşılardanmış