2008 Kasım Anneleri

walla bende örgü hastalığı var önüme gelenin saçını örüyom annem kızken kuafördü herhalde oun yeteneği bana geçti.kaşlarımı falan kendim alırım ben.kendimi de örebiliyorum çok şükür tabii biraz kollarım ağrıyo ama başarıyorum

Günaydin kizlar..ne örüyonuz sabah sabah?biz simdi hazirlandik cikmaz üzereyiz oglumla beraber,doktora gidicez..cok öpüyoruz sizi,insl.iyi haberlerle geliriz sizlere..

gunaydın hamıslerrrr
nasılsınzı bakalım bız kac gundur yoktuk ortalıkta hos farkedıledı mı bılmıyoruz ama :dilcikar:
gecen hafat cuma gunu nete gıremedık bır turlu sınır ettı bızı bız de kapatıp cıktık oglumla derken annem rahatsızlandı
tum hafta sonu annemı hastaneye goturup getırmekle gectı
kadın ayakta duramazken aksama kadar hastanelerde benımde canım cıktı hıc dınlenemedım ve dogal olarak haftaya cok yorgun basladım
dun de gec geldım ıse dınleneyım dıye ıse geldım ogleden sonra da esımın dısınden cok rahatsızlandıgı haberı gelınce yıne ısten erken cıkıp esımın yanına gıttım
doktor ılac vs derken yıne yorucu bır gundu
bır de ya ben 3-4 gundur hastanelerde cok kosturdugum ıcın ya da gercekten sıcak fecı yandım
dun bır ara dayanamayıp dolaptakı kutu kolaları koynuma soktum atesımı dusurebılmek adına kocısten gızlı tabıı
klıma falan hakgetıre bunlar daha ıyı geldı

neyse kı bugun kocıste annem de ıyıler allah onlara saglık versın cok korkuttular ve yordular benı
sız neler yaptınız bakalım

Kalimero geçmiş olsun canım. Ne zor olmuş senin için haftasonu. Özellikle böyle bir dönemde Allah hem bize hem de etrafımızdakilere sağlık versin. Çünkü gerçekten çok zor oluyor bizim için...

selam kızlarrrrrrrr nasılsınız balalım?

çilekcim kontrole gidiyormuşsun inşallah iyi haberlerle döneceksin canım
gelince yaz mutlaka

minik kalimero canım geçmiş olsun annen ve eşin iyilermiş şimdi sevindim
ama bu koşuşturmacada sende kendine dikkat et olur mu?

julicim sıhhatler olsun canım yeni saçını iyi günlerde kullan

deryahakan geçmiş olsun canım
bu sıcaklarda grip çekilmez valla
bende klimanın karşısında korkuyorum bazen dikkat etmek lazım

asorti canım sende bebeğinin kilosunu kafana takmamalısın
sonuçta bunlar kesin rakamlar değil tahminler doğrultusunda söyleniyor
o yüzden boşu boşuna üzülme

hıc hamıle gıbı davranmadıgımı soyledı komsularımız
hala eskısı gıbı kosturyorsun kızım otur artık yolda falan doguracaksın allah muhafaza dıyorlar ama annem cok kotuydu 2 gun boyunca
onun ıcın kosturdum oglumda cok uzuldu anneannesıne pıt pıt vurdu karnıma
annemın doktoruna cok kızdım ve sınırlı tepkı verınce bana cok stres altında oldugumdan sakınlesmem gerektıgını falan soyledıler ama sakınlesmedım bırazda hamıslıgımı kullandım sanırım ve kızdım kötükedihüso
allahtan sımdı esımde annem ıyıler
naz yapmayı bırak nazlarını ben cekıyorum su an onların
ama bunların acısının fena cıkacagının farkındalar :jeyyar:

günaydın kızlar yaa en son pazar yazmışım off ne yorucu ve sıcak iki gün geçirdim.pazar eşimin akrabası geldi yemekti çaydı ikramdı pestilim çıktı .kafamçokkarıştıama bi hanm yüzünden günüm gerçekten kötü geçti.off yaa bu şimdi şu durumda söylenecek şeymi.büyük oğlu varyaaaaa(kendisi kocam oluır)bi bakan bi daha bakıyomuş o gözleri yetermiş.her gelen o büyükoığlun varya bayılıyoruz ona diyolarmış gülüşü de pek güzelmiş.kiiiiii benim kocamın güldüğünü ben bile nadir görürüm o insanlar nası görüyosa:mymeka:ay sinir oldum yaa bende söylendim çıktım dışarı arkamdan konuşuyolar kıskanıyo galba diye:dilcikar:eşim girdi devreye de susturdu onu .hey allahım yaa yani şu durumda söylenecek şeymi bu.zaten kendimi şişirilmiş bi fil gibi hissediyorum.neyi paylaşamıyo benle anlamadım:sm_confused:.
neyse dünde arkadaşım geldi kahvaltıya sonra onun üstüne başka bi arkadaşım geldi .ne kadar yardım etselerde çok yoruldum bide moralim bozuk olunca gece uyku hak getire.yaa bide varya geldiğimden beri bu ne sıcak yaa çanakkalede sıcaktı ama nem yoktu evde resmen nefes alınmıyo fgece kaç kere balkona çıkıp oturuyorum bazen uyuya kalıyorum orda .eşim diyo klima taktıuralım hatta bugün çok sıcak olucakmış falanda yaşlılara hamilelere sokağa çıkma yasağı olacakmış falan dedi eşim bilmiyorum ne kadar doğru.ama ben çıkıcam tabii arkadaşla çocukları hamburger yemeye götürücez akşam üstü.malum okullar açılcak yakında...bizimkininde ilk senesi bu sene hayırlısı bakalım.
yaa bide bişeyt sorucam size 2. çocuğunu bekleyenlere benim oğlum acaip nazlı bişey oldu daha şimdiden o kadar kıskançki.zavallı mehmet akifin hiçbişeyi yok abisi hep seninkilerle büyüycek diyorum ben zavallı diilmiyim diye ağlıyo bu sefer.en basiti bu daha neler neler.nası aşıcamı şaşırdım sizinkiler nasıl acaba:sm_confused:
kalimerocuğum çok büyük geçmiş olsun anneciğine ve eşine .allahım bir daha göstermesin inşallah.

eylülcüm sen bugün programa katılmayacakmıydın
ben sonuna yetiştim tabi doğru dürüst bişey göremedim
nasıl geçti?el salladın mı ekrandan

çok sıcak diye gitmedim ..gözüm yemedi ..çok uzak birde benim evden..gerçi arabayla alıyolardı ama iptal ettim..birde yalnızdım ..yanımda kimse olmıcaktı ..bişey olsa allah korusun korktum..işin tuhafı programıda izlemedim..hihoyyyt

AY NE ÇATLAK KAYNANAN VARMIŞ KIZ kaydirigubbakcemile3. saçma sapan konuşuyo işte. oğlunun kıskanan tiplerden galiba. büyük konuşmayayım bende öyle olmayayım sonra naniknanik bu arada o resimdeki oğlan senin büyük olan dimi. maşşallah pek tatlıymış gözlere bakk. babasına çekmiş galiba:))) :roflol: azcık da ben sinir edeyim seni.takma anacım takma kimseyi salla gitsinnn..akıl olsa böyel acayip tiplerde insanın şu halinde konuşmazlar günah yaa valla bak.

aynen canım en güzel çözüm sık sık duş almak ya dabacakları ve kolları sık sık yıkamak
ama öyle şanssızım ki iki gündür sular kesiliyor
tek çözüm klima benim için
Allah hepimize sabır versin

canım geçmiş olsun :1hug:

merhaba kızlarrr o şekerli şeyleri bende içtim bugünn sonucu akşama alıcam hastanede daha fazla kalamadım.Oğluşum kocaman olmş teyzeleri drumuz hiç söylemez kilosunu boyunu bende sormadım sadece çok iyi gelişiyor dediayrıntılı ultrasona git demiş bende gitmemiştim 1 eylüle randevu aldım sen yinede git bizim göremediğimiz bişey varmıdır yokmudur içimiz rahat olsun dedi.Bende okey dedim.Hayırlısı bakalım.Konyada çöl sıcağı var galiba tüm türkiye yanıyor Allah yardımcınız olsun walla pişik olcam bu gidişlesırnaşık şey

bu arada eylül hanım sende dalga mı geçiyon:dilcikar: sırf sen çıkacan diye müge seyrettim sabah sabah
zaten sıcak artık baygınlık geçiricem neyse iyi yapmışsın ya şu sıcakta evden çıkmamak
lazımsositososito diye düşünüyorum bu arada sol kasığım ağrıyor ya yoksa
doğuracak mıyım:1shok: ama gerçekten çok ağrıyoo

asorticim hiç kusura bakma ama doğuracak falan değilsin rahmin büyüyor ve onun ağrısını çekiyorsun hem zaten 800 gram çocuk doğurmak hiçte keyifli olmasa gerek((( ama ben anladım biz kasım anneleri hepimiz aynıyız bende sürekli anne ya erken doğurursam diyorum ve annem kızım hastamısın neden erken doğuracaksın suyun mu geldi, kanaman mı var, sancın mı tuttu bana sabır ver allahım deyip duruyor benim oğlum orada paşalar gibi yatıyor sana ne oluyorsa diyor yani anlayacağınız kadınıda çileden çıkarttım ve tövbe et sen bir daha sakın hamile falan kalayım deme diyor:)) hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…