- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.241
eylülcüm sen bugün programa katılmayacakmıydın
ben sonuna yetiştim tabi doğru dürüst bişey göremedim
nasıl geçti?el salladın mı ekrandan
günaydın kızlar yaa en son pazar yazmışım off ne yorucu ve sıcak iki gün geçirdim.pazar eşimin akrabası geldi yemekti çaydı ikramdı pestilim çıktı .kafamçokkarıştıama bi hanm yüzünden günüm gerçekten kötü geçti.off yaa bu şimdi şu durumda söylenecek şeymi.büyük oğlu varyaaaaa(kendisi kocam oluır)bi bakan bi daha bakıyomuş o gözleri yetermiş.her gelen o büyükoığlun varya bayılıyoruz ona diyolarmış gülüşü de pek güzelmiş.kiiiiii benim kocamın güldüğünü ben bile nadir görürüm o insanlar nası görüyosa:mymeka:ay sinir oldum yaa bende söylendim çıktım dışarı arkamdan konuşuyolar kıskanıyo galba diye:dilcikar:eşim girdi devreye de susturdu onu .hey allahım yaa yani şu durumda söylenecek şeymi bu.zaten kendimi şişirilmiş bi fil gibi hissediyorum.neyi paylaşamıyo benle anlamadım:sm_confused:.
neyse dünde arkadaşım geldi kahvaltıya sonra onun üstüne başka bi arkadaşım geldi .ne kadar yardım etselerde çok yoruldum bide moralim bozuk olunca gece uyku hak getire.yaa bide varya geldiğimden beri bu ne sıcak yaa çanakkalede sıcaktı ama nem yoktu evde resmen nefes alınmıyo fgece kaç kere balkona çıkıp oturuyorum bazen uyuya kalıyorum orda .eşim diyo klima taktıuralım hatta bugün çok sıcak olucakmış falanda yaşlılara hamilelere sokağa çıkma yasağı olacakmış falan dedi eşim bilmiyorum ne kadar doğru.ama ben çıkıcam tabii arkadaşla çocukları hamburger yemeye götürücez akşam üstü.malum okullar açılcak yakında...bizimkininde ilk senesi bu sene hayırlısı bakalım.
yaa bide bişeyt sorucam size 2. çocuğunu bekleyenlere benim oğlum acaip nazlı bişey oldu daha şimdiden o kadar kıskançki.zavallı mehmet akifin hiçbişeyi yok abisi hep seninkilerle büyüycek diyorum ben zavallı diilmiyim diye ağlıyo bu sefer.en basiti bu daha neler neler.nası aşıcamı şaşırdım sizinkiler nasıl acaba:sm_confused:
kalimerocuğum çok büyük geçmiş olsun anneciğine ve eşine .allahım bir daha göstermesin inşallah.
gunaydın hamıslerrrr
nasılsınzı bakalım bız kac gundur yoktuk ortalıkta hos farkedıledı mı bılmıyoruz ama :dilcikar:
gecen hafat cuma gunu nete gıremedık bır turlu sınır ettı bızı bız de kapatıp cıktık oglumla derken annem rahatsızlandı
tum hafta sonu annemı hastaneye goturup getırmekle gectı
kadın ayakta duramazken aksama kadar hastanelerde benımde canım cıktı hıc dınlenemedım ve dogal olarak haftaya cok yorgun basladım
dun de gec geldım ıse dınleneyım dıye ıse geldım ogleden sonra da esımın dısınden cok rahatsızlandıgı haberı gelınce yıne ısten erken cıkıp esımın yanına gıttım
doktor ılac vs derken yıne yorucu bır gundu
bır de ya ben 3-4 gundur hastanelerde cok kosturdugum ıcın ya da gercekten sıcak fecı yandım
dun bır ara dayanamayıp dolaptakı kutu kolaları koynuma soktum atesımı dusurebılmek adına kocısten gızlı tabıı
klıma falan hakgetıre bunlar daha ıyı geldı
neyse kı bugun kocıste annem de ıyıler allah onlara saglık versın cok korkuttular ve yordular benı
sız neler yaptınız bakalım
bu arada eylül hanım sende dalga mı geçiyon:dilcikar: sırf sen çıkacan diye müge seyrettim sabah sabah
zaten sıcak artık baygınlık geçiricem neyse iyi yapmışsın ya şu sıcakta evden çıkmamak
lazımsositososito diye düşünüyorum bu arada sol kasığım ağrıyor ya yoksa
doğuracak mıyım:1shok: ama gerçekten çok ağrıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?