- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #69.361
Sedacım tebrik ederim.3 Günde 3 kilo mu verdin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ya çoook geçmiş olsun.. inşallah sende bebişinde sorunsuz atlatırsınız..canlarım geçmiş olsun dileklerininiz için sağolun
doktorumla konuştum beni bu akşam hastaneye yatırıyolar aksilik bu yaa annemde bursada ablamın yanında ablam taşınıyorda ev yerleştiriryolar
ne yapacağımı bilmiyorum mert e kim bakıcak yiğiti aradım iş yeri mümkün değil izin vermez istiycek ama hiç umudum yok yarın için mert e bakması lazım ama başkada kimsem yok kuzenimde bursada ablam hamile biliyosunuz teyzem annem kuzenim gittiler hemde bu sabah
neyse doktor diyoki besin zehirlenmesiyse 24 saat içinde geçer ama insanıda çok yıpratır bebeğin hayatını bile tehlikeye sokarmış 3 gün yatırcam dio vucut susuz kalmış olabilirmiş off ben şimdi ne yapçam ya mert e kim bakıcak ben tekbaşına bu halimle kolumda serum tek başına kalalam
sedoşum çok güzel arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama o verdiğin yağ değilde su olmasın hani drlar diyorya bu sabahta bahsediyorlardı bu konudan.. ama yemeklerini azaltıp düzenli yersen bu azimle güzel verecen sen tatlım..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günüm bugün tartıldım ve 3 kilo vermişim kızlar tamam sağlıklı değil ama başka dietlerle devam edip daha sonrada yemek ölçülerimi azaltıcam şiddetle tavsiye ediorummmmmmmmmm sadece haşlanmış patates bir adet h.patates 100 kalori
malesef bende diyet yaparsam banada patates ve havuç yasak.. hamile kalmadan önce diyet vermişti dr. özellikle patates havuç ve pirnçten uzak dur demişti.. ama yoğurt süper zayıflatıcı herkese tavsiye ederim.. dr bana verdiği diyet listesiyle ben 1,5 ayda 5 kilo verdimdi yoğurt çok tüketmiştim..talı yerinede kuru kayısı yeşil çayla güzel gidiyordu..bende hipoglisemi varyaa patates diyeti bana göre değil.bana patates havuç yasak( şekerli oldukları için kan şekerimi düşürüyoo yapamam yani maaleseff.
Iyi akşamlar kızlar, oğlum geldi yazamadım şimdi de çıkıyoruz
Canlar bende çıkıyorum.İyi akşamlar..