2008 Kasım Anneleri

bende hipoglisemi varyaa patates diyeti bana göre değil.bana patates havuç yasak:(( şekerli oldukları için kan şekerimi düşürüyoo yapamam yani maaleseff.

canlarım geçmiş olsun dileklerininiz için sağolun
doktorumla konuştum beni bu akşam hastaneye yatırıyolar aksilik bu yaa annemde bursada ablamın yanında ablam taşınıyorda ev yerleştiriryolar
ne yapacağımı bilmiyorum mert e kim bakıcak yiğiti aradım iş yeri mümkün değil izin vermez istiycek ama hiç umudum yok yarın için mert e bakması lazım ama başkada kimsem yok kuzenimde bursada ablam hamile biliyosunuz teyzem annem kuzenim gittiler hemde bu sabah

neyse doktor diyoki besin zehirlenmesiyse 24 saat içinde geçer ama insanıda çok yıpratır bebeğin hayatını bile tehlikeye sokarmış 3 gün yatırcam dio vucut susuz kalmış olabilirmiş off ben şimdi ne yapçam ya mert e kim bakıcak ben tekbaşına bu halimle kolumda serum tek başına kalalam
canım benim ya çoook geçmiş olsun.. inşallah sende bebişinde sorunsuz atlatırsınız..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günüm bugün tartıldım ve 3 kilo vermişim kızlar tamam sağlıklı değil ama başka dietlerle devam edip daha sonrada yemek ölçülerimi azaltıcam şiddetle tavsiye ediorummmmmmmmmm sadece haşlanmış patates bir adet h.patates 100 kalori
sedoşum çok güzel arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama o verdiğin yağ değilde su olmasın hani drlar diyorya bu sabahta bahsediyorlardı bu konudan.. ama yemeklerini azaltıp düzenli yersen bu azimle güzel verecen sen tatlım..
bende hipoglisemi varyaa patates diyeti bana göre değil.bana patates havuç yasak:(( şekerli oldukları için kan şekerimi düşürüyoo yapamam yani maaleseff.
malesef bende diyet yaparsam banada patates ve havuç yasak.. hamile kalmadan önce diyet vermişti dr. özellikle patates havuç ve pirnçten uzak dur demişti.. ama yoğurt süper zayıflatıcı herkese tavsiye ederim.. dr bana verdiği diyet listesiyle ben 1,5 ayda 5 kilo verdimdi yoğurt çok tüketmiştim..talı yerinede kuru kayısı yeşil çayla güzel gidiyordu..
Iyi akşamlar kızlar, oğlum geldi yazamadım şimdi de çıkıyoruz

Canlar bende çıkıyorum.İyi akşamlar..

sizlerede iyi akşamlar canlar..

bende oğluşlarıma rağmen temizliği bitirdim.. ama bende bittim.. elmalı pasta yapacaktım içinide çıkarmıştım ben yazdan hazırlayıp dolaba koyuyorum margarinle ikisi yumuşadı ama çok yoruldum... bulaşıklarıda bizimkiler calilo ya bakarken yerleştirdim.. kerem son anda yetişti alttaki su birinkintisiyle oynadı elelrini yıkadık ama makinede ve yıkanıyorlar şükür..

iyi akşamlar şekerler
off bir temizliğe giriştikki sormayın. ama iyi oldu ne zamandır yapamamıştık mis gibi oldu evim
kocişe silip süpürme işini verdim, kaynıma toz alma ve salondaki halıyı silme işini verdim, bende bulaşıkları halledip tuvaletleri lavaboları ovdum, yatak odasının tozunu aldım, aynı zamanda da oğluşumla oynadım tabi
herkes iyi yoruldu bi yerlere uzandılar, çay istediler şimdi onun suyunu koydum, oğluşta yattı umarım uyumuştur
bende biraz ders çalışacağım ve duşa alacağım ancak öyle dinlenirim ve yatağa girebilirim
kaynım gitmeden bir de büyük yaz temizliği yapsak süper olacak kaydirigubbakcemile3 çok yardımı oluyor yaa sağolsun
kendine de öyle diyorum en yakın bilet saat kaçta diye soruyor :roflol:

krikom naptı acaba yaa aklım onda kaldı, telefonu da yok arayamadım inşallah iyidir evine dönmüştür

görüşürüz şekerler giremem heralde bir daha, biraz ders çalışayım öpüldünüz
gece kuşları asortie ve çilek nerelerde acaba görünmediler bugün

selam millet,söyle bi gecmise baktimda keske bakmasaydim melegim cok üzüldüm canimya:( kiyamam kuzuna,offf icim eridi resmen okurken..yanaklari moraran eskiyalarin basinda benimkisi var,hatta gecende bi arkadasim denizin yanagindaki dogum izimi?dedi:)cok güldüm hayir sürekli yeniledigi icin hep var dedim.
minigim pasan dahada iyiceymis cok ssevindim.

bizde durumlar ayni,ne ariyorum nede soruyorum görümcemi naptiniz ne ettiniz diye,kocisede sormuyorum.
o aksam benim dangalak kocam cok büyük bi pot kirdi,dediki misafirler gelince sen denizi kucagina al il kanda seni gelin sanmasinlar:( tamam hayatim yeri degil dedim,saka yaptiya göya salak..o anda görümcem geldi onada dedi,betüse diyorum cocugu kucagina al seni gelin sanarlar diye dedi:( ve sevgili görümcem aynen su cümleyi kurdu gülerek,bihterle behlül olayi gibi yani dedi..ayy sacmalamayin rica ederim dedim ikiside sustu.

habire benden teklif bekliyorlar,gelin bizim evde takalim sözü diyecem hop atliycaklar.ama demiycem tabiki..nasilki ben dis kapinin mandaliysam öyle devam edicem.

Denizimde cok fena oldu,babasinin uyuyusunu taklit ediyor,nasil ellerini yikiyor onu yapiyor:) yagmur yaginca bici bici diyip beni banyoya götürüyor:) oyuncaklarini nereye sakladin dedigimizde hepsinin yerini birer birer bulup gösteriyor ve artik herseyi tekrarliyor.cok fena oldu iyice ama zaptetmekte zorlaniyorum fena tepiniyor.

neyse sizler merak etmemisiniz ama ben yinede anlatim sitedim,iyi geceler herkeze..

gunaydın guzeller
bende geldım ama keske gerı gıdıp uyayabılsem
cok fecı uykum var goz kapaklarım agır resmen

aksam yıne huysuzlugu uzerındeydı kuzumun
kızamıyorum yavruma cok acı cekıyor
yaa azı dısı cıkaran arkadaslar sızde bu kadar zorlandını mı
bızı mahvettı resmen allah beterınden korusun

krıkodan haberı olan varmı

beyazmelegım canım benım kargo gelmıs dun ama ben bu sabah gordum
cok ıncesın canım tsk ederım
ayrıca gule gule kırlet evını canım

cılek canım yerım o maymunu ben
bızım dana da babamla esımı taklıt ederdı ama sımdı kucaktan ınmıyor kı taklıt edebılsın
ayrıca esınde gorumcekte hakkaten ne konustuklarını sasırmıslar canım
ben hamıs degılken bekar gorumcegı ıstemeye geldıler ya hanı
tabıı bızım o aksam buyuk gorumcemın evıne gıdınce haberımız oldugundan benı hemen mutfaga aldılar
once bekar kız cıkıp gorunsun hosgeldınız desın sen sonra gırersın dıye
cok tuhaf olmustum sonra bana cay servısı yap dedıler bende yanlıs anlasılmasın gelın kız yapsın dedım gectım esımın yanına oturdum

Günaydın canlarım.Pek keyfim yok.Bıktım ya aynı şeyler hep.Nasıl monoton bi hayat sürüyoruz:((Neyse keyfi olanın keyfini kaçırmayalım...

Çileğim hep merak ediyoruz.Aşkolsun, burda herkesin yeri çok belli.Alınma kuzum.O Denizi varya yerim.Sıpa bunlar.Sanırım hepsinde bir taklit huyu başgösterdi.Gelişimleri normal gisiyo demek kuzularımızın.Anılda dayısını ve kuzenini taklit ediyo, ben ne dersem papağan gibi söylemeye çalışıyo..Çok şekerler çooooook...

Kalimerom günaydın.Anılın azılar çıktı.Gerçekten zor çıkıyo.Gece uykusu çok bölündü, boğazında enfeksiyon falan oldu.Yemek yeme durdu.Hatta 4 gün sadece mama yedi:(( Atlatacak canım, sabret anneciği, onlar da çok acı çekiyo:((

hepimiz aynı süreçlerden geçiyoz...tam zor zamanları, artık akılları eriyo, anneden ayrılmak istemiyorlar, dişlerin en zorlar çıkmaya çalışıyor..bizden çok bebişler için daha zor bi dönem diye düşünüyomm..iinş...hep birlikte atlatacazzzz...

Günaydın canlarımm.Nasılsınız?
Batuhan da azı çıkartıyor sanırım gece sürekli mızırdandı hatta bi ara hüngür hüngür ağladı.Yanımııza aldık yatırdık.Daha çok diş var çıkacak puffffff.:(

günaydın kızlar
meleğim güle güle kirlet kuzum evini kaynını kaçırmadan şöle tepeden tırnağa bi temizlet evini eymen paşa nasıl

yasmincimn valla aynı dertten bende muzdaribim hep aynı şeyler kopyala yapıştır sanki hayat valla biraz değişiklik istiyorum şöyle güzel değişiklikler

kalimero ve çilek kocalarınızın ailelerine pesss doğrusu böyle laflar edilirmi yaa yuh

kalimerocum emiralpe geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah herşey hepimiz için

lavişcim geçmiş olsun bi ağrı kesici alsana çok ağrıyosa gerçi ben ne kadar ağrısada içmiyorum düzeni bozzuluyor sonra 1 ay onun siniri stresi gerginliği gitmiyo üstümden

gülizcim sanada günaydın

krikocum sanada geçmiş olsun
naptı acaba inşallah düzenli işlemiştir herşey

bizden bi haber yok bütün gün savaş alanına dönüyo ev anneleri topluyo daraldım ama napiim böyle büyüycekler Allah sağlıktan ayırmasın inş

günaydın güzeller herkesler iyidir inşallah bugün alıntısız bir günaydın diyeyim size dedim kaydirigubbakcemile3

asortiem gelmiş hoşgelmiş bugünde uğrar sanırım

çileğim nasıl kızdırıyorsun bazen varyaa kız merak ediyoruz soruyoruz hatta yazıyoruz okumuyon mu, okuyon da bizimle maytap mı geçiyon :mymeka:
öncelikle tatlı oğluşun denizi yemek istiyorum, hepsi aynılar artık bir taklitçi bi oyuncu
görümcekinle kocacığın densizlik etmiş biraz ama kötü de sayılmz be cicim kocacığın hala gençsin güzelsin demek istemiş işte hatta görümcekten güzel olduğun kesindir

miniğim günaydın canım bende soracaktım kargoyu iyi sevindim gelmiş, rica ederim bebişim küçük bir teşekkür hediyesi olarak kabul et
oğluşum hala huysuz dimi kıyamam yaa bir atlatamadı yaa şu azılarda bir çıkıp kurtulsaydı kuzucum rahata kavuşacakta bakalım ne zaman

yasminim hep öyle bee üzme tatlı canını, hepimizin hayatı monoton işte, arada bişeyler yapmaya çalışıyoruz sonra yine eski halimize geri dönüyoruz
kocişin yeni işine geçerse biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum

gülizim günaydın, evet bebişlerimiz zor bir dönemden geçiyorlar hem büyüme telaşı, hem dişler vs..., hem ayrılık kaygısı hepsi üst üste onları da anlamak lazım

bu sabah saat 08.00de kalktı kuzu sesini duyuyorum yatağında oynadı biraz, sonra çağırdı babasına dedim hadi getiriver hiç halim yok kalkcak dedim birazda beraber yatalım, almış babası indirmiş yatağından istikamet direk yatak odası zaten geldi günaydııın oğlum bebeğim dedim aldım kucağıma sarıldım, büzdü yine dudakları o günkü gibi biraz öyle yaptı bi süre iç çekti :çok üzgünüm: ay neden yapıyor anlamadım, ben almaya gitmedim yaa yatağına gittim mi sandı acaba ne oldu bilemedim
neyse sonra konuştum biraz, oğlum yapma böyle dedim,çok üzülüyorsun, annen gittiği için kendini yalnız hissediyorsun biliyorum bebişim ama ben hemen gelicem dedim, seni tamamen bırakmıyorum ki dedim ne zaman istersen yanınd olurum bebeğim dedim vs... dinledi beni öyle büzük bir dudakla mafoldumben
sonra dedim hadi bi giyinelim gidelim dedim hadeee diyor keyfi yerine geldi, ben giyindim o giyindi çıktık geldik mesaimize kaydirigubbakcemile315-20 dk kaldı oynadık falan sonra babası geldi gittiler keyfi yerindeydi iyice oynadı yaa benimle, karnı da acıkmıştı iyice o yüzden gitmeye itiraz etmedi
bilmiyorum ne olacak halimiz bundan sonra böyle mi devam edicez ve ne zamana kadar gidecek bilmiyorum :çok üzgünüm: dün pek sorun çıkarmamış ananesine sadece bir kere çizgi film izlerken büzmüş dudaklarını aynı şekilde üzülmüş ağlamaklı olmuş artık ne hatırladıysa yine sonra toparlamış :çok üzgünüm:

ben yazana kadar lavişim gelmiş geçmiş olsun bebişim

çitosum gelmiş valla çitosum çok zormuş bu diş olayı yaa

ve maytabım da gelmiş sağol hayatım eymen de az önce anlattığım gibi işte genel olarak iyi ama hala atabilmiş değiliz ve ben çok üzülüyorum onu öyle görünce :çok üzgünüm:

Back
X