2008 Kasım Anneleri

walla akşamları bu sıpaların enerjisini boşaltacak şeyler bulmalıyız ama avm olmaz benim oğlan yürüyen merdiven otomatik kapı ve mağzaların klima larını söküp eve getirmek istiyor oooyy oy yarasın buğraya bizimki anasına çekmiş tatlıyla hiç arası yok arada ekmeğe sürülen çikolata dan yer başkada tatlı bişey yemez

paçiler ben geldım
ısım ıcın bankaya gıttım
sıra bende parayı ayarladım veznede kı arkadasla konusuyorum
telefonum calmaya basladı
elımdekı paracıkları teslım ettım telefonu cıkarmak ıcın ugrastım vs
bılmedıgım bır numara
efendım dedım kı
heyecanlı bır ses karsımda
kuzumun hedıyesını almıs lavıs teyzesı haber verıyor sevıncle
allahım nasıl heyecanlı bılsenız
bana da aksettı sevıncle ve saskınlıkla konusurken bankodakı kız yuzume bakmıs beklıyor hadı artık kes muhabbetı de ısı bıtırelım dıye
neyse konustuk kapadık heyecanla beklıyoruz

eve gıttım kuzumun yanına sonra
yemek ıstemıyor
perdenın arkasına kacıp saklanıyor
zorlama dedım ama ılac ıcmesı ıcın azıcık yemesı lazım
cok sevdıgı muzu bıle yemıyor
randevumuz 5'te
bakalım yıne ne surprızler beklıyor bızı

Pasincim inşallah bişey yoktur cnm bizede haber ver merak ederiz
Bende şimcik öğlen molamda pasinimden etkilenerek çok şeker bir kart aldım duygularımı destanlıyayım :)pek kopyacı gördüm kendimi
Ama napan çok hoşuma gitti ve acayip duygulandım cnm arkidşim bnm büyük bir zevkle saklayıp oğluşuma göstericem şu özel hatıralar içinde ikeadan bi kutu almak istiyorum oğluşuma off kafamda bin tane şey var sindire sindire halletmem lazım hepsini :)
Derinim kımetlim benden telefon bekle arkidşim eylülle konuştum dün kesinmiş katılacak yani bende kesinim derinde öle sanırsam mmmf pasin haberleri beklioruz hade bakem halledin şu işlerinizi kuzular

Hojjj geldinnn güllizimmm nassın bacımmm
Ayy ben fenayım 2 gündür yaa tansiyonum düşüyorr durmadannn boynumun arkasından bi ağırlık geliyor fena oluyorum dün büyük 10’a düşmüştü şimdi yine kötü hissediyorum kendimi

seda boyundaki ağırlık tansiyon çıkınca olur genelde yanlış bişey yapma sakın.düşmüş diye tuzlu ayran içme mesela.emin ol tansiyonundan.benim de düşer genelde ama bir sersemlik mide bulantısı gibi falan oluyor.geçmiş olsun.
aslında kızlar burası ne güzel , günlük gibi oluyor konuşmalarımız.oğlumun büyüyünce burayı okumasını isterdim.vayy bee ne kıymetliymişizz diye düşünürdü kesin:))

polipe benim oğlumda tatlı sevdası konusunda bana çekmiş
her tatlıyı yemem aramam
özellikle ballı şerbetli tatlıları hiç sevmeme
ama sütlüüüüü tatlılaraaa bayılırım
özellikle kakaolu çikolatalııııı:kedi:
ararım da yani bir süre yemeyince(((
allah şeker hastalarına yardım etsin
isteyipte yiyememek çok zormuşş
allahıma bin şükür

Derinim ya ölçüyoruz 10 çıkıyor 10 a 7 küçük normal büyük düşüyor baş dönmesi oluyor offf 2 gündür böle gıcık birşey
Bende aynı şeyi düşünüyorum büyüyünce okutucam ama arada yazdıklarımız belkide okumasını istemediğimiz şeylerde var ya temizlemek lazım seçmelerle güzel birşey oluşturulabilir

benim tansiyonum devamlı büyük 8 küçük 5 tir.ölçen önce bi şaşırır tekrar ölçer ama aynısı çıkınca aaa düşük der:)) ama değil aslında ben alışkıınım buna.bünyem alışmış arada 11 e 7 olduğu da oluyor ama genelde düşüktür.hatta nabzım 65 falan:)) doktorlar sen çooooooooook yaşarsın diyorlar:))))))

geçmiş olsun seda benim genelde düşüktür kuru kayısı kuru incirle gezerim bende aslında dana gibide yerim ama az şöle erisin midemdekiler hemen elim ayağım düşer halsizleşirim ama bu kuru meyveler bomba etkisi yapıyor pek seviyomopuyorumnanaktan

polipe senin benim gibi kan şekerin düşüyo demekki.tansiyon değil o bence.bende bir ara sürekli öyleydim ayy çok kötü yaa devamlı yemek zorunda olmak allah kolaylık versin.
polipe sen kaç kilosun bu arada:)))))

Kızzz şu hazırlıklar kısmına kayyulu resim koydum sizde eklesinize fikir olsun birde bu akşam sorayım bakayım boyut olarak resimi nasıl istiyorlar acaba resimli mi yoksa kremalı şekilli köpek figürü yada değişik figürler er ayyy kararsız bokum dün 4 saat iş yerindeki kızla onu mu alsam bunu mu alsam o bunla olur mu şu şunla olur mu diye kendimi bilem bunalttım ıyyyk ne gıcığım

polipe senin benim gibi kan şekerin düşüyo demekki.tansiyon değil o bence.bende bir ara sürekli öyleydim ayy çok kötü yaa devamlı yemek zorunda olmak allah kolaylık versin.
polipe sen kaç kilosun bu arada:)))))

55 kiloyum tatlım dediğin gibi kan şekeri düşüyorda eğer yemezsen sonrası tansiyon düşüyor o vakit hiç hal kalmıyo bi kaç defa o halde ölçüm yaptırmıştım baya düşüktü

Teşkür ederim polipe hatun yorgun bünyem bu hafta çok yorucu geçti ondan haftanın son günlerine tansiyon düşük vaziyette girdim birde dün 4 saat aralıksız dolaşınca tavan yaptı şuan melül melül oturuyorum çekmecem de muzum var yememek için zor tutuyorum kendimi çok pis boğazlıyım halbuki muzu saat 4 gibi eve gitmeden yerim biraz tok tutar hesabına aldım rejimim ya şeytan dürtüyor ye ye ye die yok amma yemicem olmadı yarısını yerim :)

en güzeli yiyerek zayıflamak tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

O senin gibim kuru hatunlar için geçerlidir anam
Ben gibim balık hatunlar yiyerek genelde yağlarına yağ ödelerine ödem katıyorlarrr hatunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…