2008 Kasım Anneleri

Sen hayatı tiye alan biri değilsin eğer tiye alsaydın bunu da almazdın diye düşünüyorum ben bu da bnm fikrim farklıyız evet bunuda anlattım tarafsızım da dedim ama sen anlamak istemiyorsun cnm ya valla gerçekten sıkıldım ben bu konulardan beni seven değer veren konuşur vermeyende anlamayanda konuşmaz hoşçakalın ben kaçtım

Günaydın kızlar
Bakıyorum yine bir tartışma ve yine boş kalan Kasım Anneleri.Kızlar beni mahçup ediyorsunuz,insanlar bana ne kadar çok kavga oluyor topiğinizde dedikleri zaman yoo bir kez oldu ve o da bitti diyorum ama siz beni yalancı çıkarıyorsunuz.Yapmayın lütfen.Editör olarak ve de dostunuz olarak bu tartışmaya son veriyorum.Bir daha hiç kimse bu konuda yorum yapmasın lütfen.Çünkü yorum yapılmasın,konu uzamasın denmesi bile, bir 10 kişinin daha, aynı konuda konuşmuş olması demek.
Yasmincim tabiki herkesin gelme veya gelmeme kararına hepimiz saygı göstermek durumundayız.Hepimiz seni seviyoruz ve tabiki yine her gün işe gittiğinde ilk kk yı açmanı istiyoruz.Bir süre sonra sakinleşeceğini,kırgınlıkların yavaş yavaş tamir olacağını düşünüyorum.O zaman yine eskisi gibi devam edeceğimizi umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum,daha kızımın kahvaltısını yediremedim.Şimdi gitmem lazım.Görüşmek üzere.

ben burdaki herkesi seviyorum çabam kimse kırılmasın böle şeylerden diye anlamsız buluyorum bu tarz şeyleri konuşulanları değil konunun uzamasını
Hepimiz bazen yanlış kelimeler kullanabiliriz olabilir sonuç itibari ile jest ve m,imik hareketlerimizi görmeden iletişim kuruyoruz o gün lavişimde herkes gibi senin bazı şeyleri tiye aldığından kızz vesayire saçma die konuştu yani samimiyetine güvenerek belki de saçma dedi sana da saçma kelimesi o an için ağır geldi ve konu anlamsızca uzadı gitti lavişiminde şimdi bu olumlu yazıdan sonra aranızdaki diyoloğunuzu bir uzlaşmayla düzelteceğine inanıyorum beynimin içine ettiniz yani şuraya kafa dağıtmaya geliyoruz bi daha uzatmayın şu konularıı ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee offffffffffffff

günaydınnnn :lepi: uykumu uzun süre sonra almış biri olarak çok mutluyum bugün üstelik eşim yarım gün çalışıcakmış onun için daha bi mutluyum yarında tatil hihoyyyt insanın evde yapayanlız olması çok zor bugün içimden taşıyor mutluluk 3 gün yanlız değilim sırnaşık şey

günaydınnnn :lepi: uykumu uzun süre sonra almış biri olarak çok mutluyum bugün üstelik eşim yarım gün çalışıcakmış onun için daha bi mutluyum yarında tatil hihoyyyt insanın evde yapayanlız olması çok zor bugün içimden taşıyor mutluluk 3 gün yanlız değilim sırnaşık şey

günaydın kızlar,
yasmin gelmişin hoşgeldin tatlım..
krikom senin adına sevindim 3 gün tatil yapıcan he... valla bende benimki evde olduğunda daha iyi nefes alıyorum desem yalan olmaz seni anlıyorum..

oh oh iyi asayiş berkemal
yasmincim ojgeldin canımın içi
seni seviyoruz ve hiçbiyere bırakmıyoruz
diğer gidenlerle karıştırılmasınada şiddetle karşı çıkıyorum
buda benim fikrim
herşey yolunda olduğuna sevindim gerçekten
eşim dün akşam 6da çıkmış işten 10 da evdeydi saatte 10 km hızla gelmiş
valla üzüldüm acıdım adamcağıza
öğlen yemekte yiyememiş yemek bitmiş akşamda gelemeyince torpidoda memonun 5-6 bisküvisi varmış onları yemiş
kıyamam yaa canım benim
eve geldi karnını doyurum direk yattı üzüldüm çok(

nazlıcım evde bi güvence var en azından mert ile ilgilense yeter bide mert çok sıkılıyor evde onunla oyunlar oynar

izmir güneş açtı hatta çok sıcak oldu balkon a çıktım kısa kolluyla yandım yaaa süper güneşli havalrı çok seviyorum

fecı bır yagmur varr
ve hava cok soguk yıne
krıko sevındım canım senın adına
bızımde aksama bellı olacak sanırım yarın kı tataıl ısı

mmf yazık adama uzuldum canım
allah yardımcısı olsun

Yarın ve arefe gün full çalışıyorum.Ve bayramda da çağırabilirim diyo.Ben de olmaz memlekete gidecez dedim.O zaman ona göre çalışırsınız dedi şerro.Turboya bağlamamız mı gerekiyo dedim bende:)) İçimden tabi.Çok üzgünüm, hiçbişeye zamanım yok.Anılın d.gününe hazırlık yapamıyorum, bayrama yapamıyorum. Benim kocada bugün evde, yarın evde ve 9 gün tatili var.Şans işte:))

seda çıktı eve gitti ohh misler gibi
biz kaldık buralarda:))
eşim de yarım gün çalışıyor
yarın yok
bense belli değil

sabahtan bu yana faks krızı yasıyoruz
yemege cıkmıstım gerı geldım ve hala aynı krız
sınırlerım oynadı
bızım de ıslerımız bugun yogun
eger ıslerımız hallolursa yarın tatıl olucaz ve super olacak ama
yetısmezse yarında buralı olucaz

halbukı yarın tatıl olsa
tum storları sonuna kadar ındırsem evın ıcı hıc aydınlanmadan doyana kadar uyusam
temızlıgımı ve pastamı yapsam
evde mısır patlatıp cızgı fılm ızlesem fena mı olur yanııı

selam herkeze,bisi yazicam vazgeciyorum sapisim uzatmayin konuyu demis saygi duyuyorum arkadasima..

koltuklarim silincek ve ben hala dilmedim uff aksam bari silsem,kociste yardim etcek regl dönemindeyim feci kramp giriyor karnima.

Lorem benimde o kadar işim varki.Ayakkabı aldım Anıla olmadı.İlk gittim 24 giyiyodu 25 alıyım dedim.Ayaklarının üstü etli olduğu için aldığım spor ayakkabı hiç girmedi.25 ine baktım almadım zaten, kocaman geldi.Neyse başka bir çeşitle değiştirdim 25 numara , tabanı sert.Halbuki yumuşak olması gerekiyo.İçime sinmedi.Akşam çıkışta bir daha bakacam..Doğum gününe hazırlık hiç yapamıyorum.Dışarda alacam zaten.Evde de salata gibi bişi yaparım.Bu ay çok meşgulüm..Bi atlatsam çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…