2008 Kasım Anneleri

Bu arada kızlar ben artık batunun küvetini kullanmıyorum çünkü yukarda durunca çok huzursuz olup ağlamaya başlıyodu..

Bende soyunup kucağıma alıyorum duşa giriyorum , o bana sarılıyor öyle yıkıyorum ama ön tarafını iyi sabunlayamıyorum tabi çünkü bana deli gibi yapışmış oluyor ama en azından ağlamıyor , hatta çok mutlu oluyo o şekilde yıkanmaktan..siz nasıl yıkıyorsunuz?

cnm bız 4.aydan berı bırlıkte yıkanıyoruz ama ben oturuyorum onuda yuzustu dızlerıme yatırıyorum bır elımde altında onunu yıkarken de kucagıma oturtuyorum.ama ıkı aydır felan mınık sısme havuzu vardı onda yıkıyorumıcıne oyuncak da atıyorum hosuna gıdıyor.bırde havuzun altı sısınce pofuduk pofuduk oluyor.cok kullanıslı dus ıcın.

yağmur geçmiş olsun canım

andinacım 1- daha yeni ekledim teşekkür ederim takip etmene çok sevindim:)

2- olabilir diyor kesin olcak demiyor:) uygun zamanda ayırmak lazım

3- yağmurun magnetlerini yapıyorum çok güzel oluyor (biliyorum ilgisiz ama çok güzel oldular söylemeden geçemedim)

ayy deniz anası ne dicem sitende eviniz için die bişe var duvar için yani çiçekli şeyler var onlar nasıl yapılıyoo

hangisi canım stickerlermi acaba, yazının altına yorum yazarsan tam olarak anlarım hangisi

bu arada ben genelde küvette yıkıyorum, suyu doldurup koyuyorum içine o oynarken bende yıkıyorum, bazen doğrudan duğuşun altında yıkıyorum bazende babasının kucağında duş alıyorlar, ama küvet çok eğlenceli oluyor:)) her yerimiz ıslanıyor

Ohhh fasulyeler yenmiş üstünede tatlılar götürülmüş valla.Ne oldu canlarım artık zayıflama toğiğine kimse uğramıyo :))) Afiyet bal şeker olsun kızlar.Yıkama işine gelince ben uzun zamandır koruyu aldım düşüp kaymaması için bizimki çok ayağa kalkıyo çünkü normal bizim yıkandığımız küvette yıkanıyo.Aslında kışda geldi havluluk petek olduğu için ve banyoda büyük olduğu için çok ısınmıyor banyom nasıl yapsamda ısıtsam içerisini

yağmurum bizde de havuz var ama batu durmuyo içinde , küvette de durmuyo , sadece bana sarılırsa duruyo , ay çok duygulandım bi an çok seviyorum bebeğimi ben yaa akşam yıkıyım bari onu canım çekti onun o halini :)))

denizannem siteni hep takip ediyorum ve tüm arkadaşlara öneriyorum çevremdeki..öpüyorum kcoaman seni , emeğine sağlık

meleğim geçen cuma parka gittik , babam da geldi , saolsun aldı batuyu koydu kaydırağa kaydırdı ama nasıl çocuk yüzüstü yapışıyor o şekilde kayıyor , baba pi dememe aldırış etmedi , erkek çocuğuymuş çamurla toprakla oynayacakmış , kavga edecekmiş , sokaklarda büyüecekmiş... peh dedim bende rüyanda görürsün dedim içimden.. sinir oluyorum park olayına valla : ))

valla canım ben aynı baban gibi düşünüordum bugüne kadar ben ananemin yanında köyde büyüdüm günüm tozun toğrağın çamurun içinde geçti parklar fiks mekanlarımdı ama çook mutlu çocukluk geçirdim tek kelimeyle süerdi herşey çok şey öğrendim çok şey yaşadım aynı şeyleri çocuğum da yaşasın istiyorum hala istiyorum eve tıkılıp kalmasın teknoloji çocuğu olmasın istiyorum tabi bilgisayarda oynasın tv de izlesin ama asosyal insanlara dönmesin istiyorum ama işte şu grip olayları mikrop olayları korkuttu biraz hpimizi beni de ama yine de bahçelerde koşup oynamasını isterim her zaman çocukluğun tadı böyle çıkar bence

azocum yenı evınız hayırlı olsun canım

asortıe kacırmısım neyınız var bılmıyorum ama gecmıs olsun
aksam ıcınde ıyı eglenceler sıze

andına ve remedıosa afıyet olsun

zeyna gecmıs olsun
sabah bırseyler yazmıstım ama dıkkatınden kactı sanırım

bızde ellerımızı sıklıkla yıkayanlardanız
ılle de antıbakterıyel olması sart degıl sıvı sabunla bol bol yıkıyoruz
hatta cok sevıyoruz el ve yuzumuzun yıkanmasını

andına ben son 4 aydır kuvetını hıc kullanmıyorum
dusakabının ıcıne tabureye ben oturuyorum oglusum ayakta ama bana sarılmıs vazıyette
cok eglencelı oluyor kopuk kpouk yıkanıyoruz bır tek sacımızı durulama zamanı zor oluyor o kadar

valla bizde öyle beraber yıkanıyorduk yazın tekrar küvete dönüş yaptık çünkü saatlerce kalmak istiyor suda ben kalamıyorum o oynuyordu suda bende yanında en azından kuru kalıyorum
ama şimdi o kadar uzun duramaz suda bilmiyorum nasıl olacak belki yine beraber yıkanabiliriz ama işte oda nereye kadar gider

ayyy kızlar ya oglum cok fecı kustu az once aldıgım gıbı banyoya soktum.ben ıcerde meyvelı muhallebısını hazırlıyordum ıcerı bır gırdım yavrum salonun kosesınde halının ustu de degıl sankı bılmıs de kırletmemek ıcın parkeye kusmus.az once yıkadım.sabah 10 dakı kahvaltıdan berı de bısi yememıstı.su dısında..acaaba mıdesını mı usuttu.ya da sındıremedı.ay nebılım ya moralım bozuldu cunku uzun zamandır kusmuyordu.

ah yavrum benim kıyamam üşüttü heralde kuzucum

ben normal küvette yıkıyorum sadece başından su dökerken kaçmaya yeltemiyor çok komik oluyor gün aşırı öğlen uykusundan önce yıkıyorum
altına ördek şeklinde küvet kaydırmazı aldım onun üzerine koyuyorum

kalimerocum aşı olmuşsunuz geçmiş olsun canım çok ağladımı kuzu?

cok komıktı aslında
babasının kucagında duruyordu hatta babası swettını yukarı cekınce suphelendı sanırım
doktor ve hemsıre ablası bır anda kolunu tutunca sasırdı ama ıgne batınca bıraz agladı
ben kucagıma alınca sustu yavrum

normalde hep dıreksıyona yeltenırdı arabadayken ama bu kez ıstemedı omzuma basını koydu geldı

cnm yenı sacların hayırlı olsun gule gule kullan.bende uyku tulumu kullanıyorum cok memnunum utunu ortmuyorum bıle ıcınede cıtcıtlı bady yeterlı oluyorbırde ayagına corap ama tabı odanın ısısı da onemlı eger oda cok soguksa ıcıne ınce pıjıma gıydırılebılır.zaten terleyıp terlemedıgıne bakıp anlıyorsun cnm.yenı evınızde hayırlıolsun cnm gule gule oturun ınsallah.kabus ısıne gelınce de acaba gun ıcınde bısılerden korkuyo olabılırmı?bu da ruyasına gırıyodur belkı.

teşekkürler cnm.bilmiyorumki neden korkuyo?
aslında biraz korkusuz bi çocuk.sadece aniden bişey karşısına çıkınca zıplıyo..

amın zeynacım cok gecmıs olsun ama maalesef bır kez hastalandımı ıyılesemeden tekrarlayabılıyor.Allah dermansız dert vermesın.

Selam kızlar

Zeynacım geçmiş olsun iki kuzuna da, etrafımdan hep hastalık haberi alıyorum son günlerde korkuyorum vallahi. Geceleri uyanıyorum hay allah acaba boğazım mı şişti diye.

Azocum hayırlı olsun hayatım eviniz. inşallah güle güle oturursunuz. Saçlarını da çok merak ettim bir foto eklesen de görsek gül cemalini :)

Bu karıştırma canavarlarından bir tane de bende var. Tam doğumgününde çekmecelerin açıldığını keşfetti tabii bu benim sonum oldu. O günden beri parmak sıkıştırıyoruz, ağlıyoruz. Denizannesi oturup ağlasaydın canım :) Ben çöp kutusuna uzanmasına bile dayanamıyorum hemen ellerini siliyorum sabunlu mendiliyle. Siz ellerini yıkıyor musunuz bebişlerin. Ben siliyorum sadece yıkamak çok zor oluyor.
Ay dün akşam çok güldüm kızıma. Önce çorabını çıkartıyor sonra gilymeye çalışıyor. Sadece baş parmağına sokabiliyor gerisini yapamıyor tabii bir kızıyor alıyor eline çorabı kavga ediyor :)
sağol julicim.bi ara koyarım foto:)
bende ellerini zor yıkıyorum.durmuyo kurtlu.bu yüzden çoğu zaman siliyorum ıslak mendille..

kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim kızım iyi ilacı içince
bugün kocişle sinem ave yemek ayarladık eylülü hoop anneanneye
başbaşa olacağız bugün hazırlanıcam birazdan
iyi eyleceler canım.kızınada tekrar geçmiş olsun..
sevindim remediosum üzülmüştüm bi an..

azocum şimdi okudum hayırlı olsun tatlım eviniz , darısı başımıza artık..

julicim neden çekmecelere kilit takmıyorsun? benim tüm çekmecelerim kilitli , batu açmak istese de açamıyo.. ben de çocuğu özgür bırakmaktan yanayım ama güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor , ben hiçbirşeyine karışmam çünkü içim rahat tüm çekmeceler kilitli , prizlerde güvenlik zımbırtısı var..
amin cnm.darısı sizlere..
ben geldim çoooooooooooooooooooook yorgunum
geçmiş olsun dilekleriniz için bir kez daha çok sağolun
şimdi sırası ile şöle anlatayım ;
ahmedin bi tahlili yarın çıkacak alerjik bronşitmi-astım bronşitmi-sadece bronşitmi diye
verdi ilaç iğne falan
yiğide de tam düzelmediği için nüksetmiş antibiyotik verdi bide ishal şurubu
çok yorgunum vücudumu zor tutuyom ayakta akşam olsada yatsam

zeynacım tekrar geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırlar..
sağol cicim
azonun evine ne olmuş ben kaçırdım mı

toki nin kura çekilişinden ev çıktıda bize asorticim:utangac:

remodios,kalimero..sağolun kızlar.
sizede afiyet olsun.çok severim bende kurufasulyeyi..
hatta almak için memlekete gittim geçenlerde..

miniğim aşı olmuşsunuz hayırlı olsun..
mmf 13.ayınız kutlu olsun cnm.
biz kaan ı haftada 2 kez yıkıyoruz.
hasta olmasın diye..

Back
X