2008 Kasım Anneleri

yok yok senin yüzün yumuşak canım ya..

şimdi ben kendimden şüphelendim..çok mu kötüyüm diye...

ben olsam kesin keki getirir tabağıyla duvara çalardım..

bi konu hakkında tartışırken karşımdakinin bişey yokmuş gibi davranması deli ediyor beni deli..

üff daha çok şey söylerdimde hakkına girmek istemiyorum..

Ya ailem çaktı manzarayı biraz.Babam konuştu onunla.Çok bozuldu.Ben de yıllık iznimi bekliyorum.Evden uzaklaşacam biraz yavrumla.Burnu sürtsün hanzonun..

görüşürüz canım iyi akşamlar..

inşallah eve gidince seni şok edecek kadar değişmiş istediğin hale bürünmüş birini bulursun canım..

iyi akşamlar
deminden beri geçmişe bakıyorum ancak fırsatım oldu yazmayaaaa
zeyan canım geçmiş olsun umarım atlatırsın hastalığını...
çilek kardeşine çok üzüldüm ama bu olabilen bişey annenle hiç ilgisi yokkk ...
ev işleri konuşulmuş valla benim yanımda annem var 15 gündür o yapıyor sağolsun onun dışında da ben annem yokken kayınvalidemde yediğ içtiğim için hafta içi evim pek dağılmıyor sabah erken kalkıp yapıyorum bazen ev karman çorman oluyor ama takmıyorum çok da eşim de hayatta onun dırdırını yapmaz ama elinide bişey sürmezzz aynen eylülüm gibi süt içleim kahve içelim gibi istekleri hiç bitmez önceden hazırlardı şimdi o da yokkk ama olsun hayat müşterekkk

aman allah korusun dikkat et kendine canım..

ben eskiden oğlum hasta olmasın ben olayım derdim..

şimdi hasta olurumda bulaştırırm diye korkuyorum..

merhaba kızlar çok kaynatmışınız ama gene Allah canımızı sağ etsin sağlık sorunları ile uğraşıyoruz
hafif bi grip başlangıcım dışında bugün çok huzursuzdum
öğlen 12-1 arası kocamın iş kazası geçirdiğini başının 2 yerden yarılıp hastanede olduğunu öğrendim senağlama o saatten beri darmadağınım ama kocam iyi bende dik durmaya çalışıyorum ilaç meyva sebze ne buldum yemeye çalışıyorum
görüşürüz kızlar

ya sanırım grip olacağım hapşurmaya başladım bide boğazım acıyorrr

Selam kızlar çok geçmişe bakamadım.Birazdan bakacağım.Oğuzu uyuttum.Öncelikle tüm öğretmen 2008 kasım annelerinin öğretmenler gününü kutluyorum.

Lavişim çok geçmiş olsun aman dikkat et.Maske tak hemen.Ayrıca tüm gresun erkekleri böle oluyo demek aynısından bende de var.Benim adamda raporluyum evdeyim diye benden olağanüstü şeyler bekliyor.Neymiş izinliymişim ee be adam ne izni hastayım ben hasta ya :))

Bu arada şaçlarının yeni haliyle resmini koydunmu kaçırmadım dimi ben

zeynacım cok gecmıs olsun cnm.

lavısım dıkkat et cnm sende bol bol meyve ye.benımde dun gece baslayan bır burun akıntım var.ınsallah ılerlemez.

bu arada herkeslere gunaydınlar.......hayırlı gunler.........

cılegım cok gecmıs olsun cnm benımde babam dıyabetlı 60 ından sonra cıktı.ama yedıklerıne hıc hıc dıkkat etmıyor hapına guvenıyor.o kadar cok soylenıyorumkı anlatamam.ama bak annen bu konuda ne kadar dıkkatlıymıskı kardesının gelısımı masallah ıyıymıs.uzulme cnm h1n1 de cıkmamıs bak.annen dogru soyluyor temızlık yada baska bısı hıc bısı ıcın bebıslerı ıhmal etmemelıyız.

yasmın senın koca benı de sınır ettı ha bı oklava alıp bende gelecem ankaraya :oklava:

gunaydın
uyku delısı oldum artık ya
uyumak ıstıyorum sadece uyumak
yaslandım valla he uykusuzluktan

dun aksam oglusumla dısarıdaydık
hava cok guzeldı arkadaslarımla bulustum bırkac cocuk bır araya geldıler ve kalem kavgası yaptılar
ama cok eglencelıydı kocıste ıs donusu bızı aldı
ama oglusum yıne yuksek performans sergıleyerek bızı uykusuz bırakmayı basardı

zeyna cok gecmıs olsun canım esıne
ınsa allah onemlı bırsey yoktur

cılek kardesıne cok cok gecmıs olsun canım
benımde bır kronık hastalık sebebıyle tedavım sureklı devam edıyor ve annem bu durumdan asırı rahatsız
basım donse hastaneye yatıracaklar zannedıyor
ama ınan bu tepkıler hastalıkla savasan kısıyı cok daha fazla yoruyor

yasmıncım esıne hem kızıyorum hem de begenıyorum tepkısını
kesınlıkle kusluk yapmayacak bır karakterı var bence
ne olursa olsun hersey espırıye donebılır mantıgıyla yaklasıyor
hos sen bu kadarından rahatsız olsan da karakterını sevıyorsun bence kocanın

estelllll bır psıkologun agzından ındır camları aklı basına gelır cumlesını duymak benı asırı memnun ettı
evet sasıracaksın ama gecen yıl esımle bozustugumuzda bana terapıye basla demıstı ve ben bebek yuzunden vaıt bulup baslayamamıstım
ama bır hemcınsımın ve psıkolog gozuyle boyle bır cozum onermesı benım haksız olmadıgımı ve yanlıs yapmadıgımı dusunduruyor nedense

günaydıın..
inanamıyorum dün gece uyudum :1shok:
eşim gece getirmiş oğlumu yatırmış yanıma emzirmişim bende:))
bende bunu saat 4 gibi fark ettim..uyanıpta saati 4 te görmek süper bişeymiş ya..
kalimerocum darısı başına inşallah..

dün çok vicdan yapmıştım ya..eve erken geldim eşime masasını kurdum çayını demleyip kestanesini bile dizdim tavaya:)
bide gömlek aldım hediye.. çok beğendi.bayramda giyecekmiş..

ütü yaptım saat 12 yi geçiyodu en son..saatte bakmayı bıraktım:))
ama rahatladım çok şükür..

işte benden haberler böyle bugün mutlu ve umutluyum yani..
çook güzel bi gün bugüüün hihoyyyt

hepiniz için öyledir umarım)

Back
X