2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
bende geçmişe pek bakamadım.
yarın öğlene kadar çalışma var fakat ben oğlumun doğum gününe hazırlık yapacağım için izin aldım..kaydirigubbakcemile2
bu akşam pastalarımız yapacağız görümcem ve kayınvalidemle..
şuandada temizlik var evde..
artık kaçta biterde kaçta yatarız bilmem..
off çok işimiz var.
olsun bunlar tatlı yorgunluklar..:asigim:
bayramda dinleniriz nasıl olsa..
sizden naber?
umarım herkes iyidir.
darkcım bi önceki sayfada güliz vermiş listeyi cnm.(bende her yerde darka cevap veriyom:)))

Geldim yettim garii.Hoşgeldin Darkcım.Nasılsın, Ceren nasıl?ıdare ediyoruz biz işte.Gırgır şamata bişilere katlanmaya çalışıyoruz.Cerenle alışverişe mi çıkacaksın?Süper ya.Biz daha yürütemedik Anılı. Hep hayal etmişimdir kızımla gezmeyi, alışveriş yapmayı.Ayy çok özendim sana:(((

merhaba kızlar..
bayramda memlekete kayınvaldemlere gideceğimiz kesinleşti..
yarın öğleden sonra yola çıkacağız ve görümcemler, kaynımlar hep beraber gideceğiz:))
sanırım bi aksilik olmazsa 17 kişi bi evde kalacağız..bakalım nasıl geçecek..

Afiyet olsun Yasmincim.
alışverişe gidelim dedik.Fazla bişey almayacağız ama olsun evden çıkalım biraz,bunaldık.
Anıl da yürür canım yakında merak etme.Pıtır pıtır koşmaları çok güzel cidden.

merhaba kızlar..
bayramda memlekete kayınvaldemlere gideceğimiz kesinleşti..
yarın öğleden sonra yola çıkacağız ve görümcemler, kaynımlar hep beraber gideceğiz:))
sanırım bi aksilik olmazsa 17 kişi bi evde kalacağız..bakalım nasıl geçecek..

Oooov dünürüm nereye yahu? Nasıl kalacaksınız 17 kişi.Benim gelinim gelemez öyle kalabalığa.Bana bırak Aysuyu:)))

Oooov dünürüm nereye yahu? Nasıl kalacaksınız 17 kişi.Benim gelinim gelemez öyle kalabalığa.Bana bırak Aysuyu:)))

canım yazında böyle kalabalıktık, bir problem olmamıştı..
fakat şimdi kış..evde iki soba kurulu..yandığında bütün odalar ısınıyor..inşallah kuzuları hastalandırmadan gider geliriz..
ayrıca aysuyu bırakmak isterdim ama aramızda bir resmiyet henüz yapılmadığından nasıl bırakabilirim..söz, nişan vs. olsa hadi neyse..alkisalkisalkis :olmaz:

canım yazında böyle kalabalıktık, bir problem olmamıştı..
fakat şimdi kış..evde iki soba kurulu..yandığında bütün odalar ısınıyor..inşallah kuzuları hastalandırmadan gider geliriz..
ayrıca aysuyu bırakmak isterdim ama aramızda bir resmiyet henüz yapılmadığından nasıl bırakabilirim..söz, nişan vs. olsa hadi neyse..alkisalkisalkis :olmaz:

Hilalim gelecem yavrum sana.Bohça falan hazırlıyorum.Patik, emzik, bez falan aldım da kıyafet konusunda bedeb önemli.Anıl yürümeye başlarsa çarşıya çıkacaz:lepi:

Back
X