2008 Kasım Anneleri

Güzel bir yazı leloşum eline sağlık..

benimkinin asıl mesleği kuyumculuk ama nadir de olsa semercilik yaptığı olur valla ne yalan söyliyim:)))))))))

selam herkeze gecmisi okudumdaa off amma ayzmisiniz..

öncelikle kardesim icin gecmis olsun dileklerinize tsk,ediyorum..

doktorumuz hepimizi arastirdi hicbirimizde seker yada gizli seker olma ihtimali yok.

ama remedioscugumun dedigi gibi 2.3 kusaklarda olabilirmis,onlarinda bi kismi yok zaten..

remedioscum cok süür beslenmesi cok cok iyi,hatta kontrollerinde doktoru baban sana iyi bakiyor Burak

baksana bilek güresinde yine beni yendin filan diyor.her gün beyaz eti,yesilligi asla eksik olmaz.

tek sorun suki,her istedigi yapiliyor.tüm imkanlar Burak icin seferber ediliyor,bazen biraz ara versek

alismasa diyoruz ama bunun icin annem ve babam ikna olmuyor.Simdiden üzerine ev,isyeri alinsin cabasindalar:)

neysee tombigi uyuttum cay iciyorum simdi ben..

kocisim erken gelcek bugün,evi temizliycek:)))) ben yapamiyorum zorlamiyorumda kendimi.

yasmincim benim esimde cok titizdir canim kizlar bilir:) ama söylenmez hic kendi yapar.

ben hic cekmece mutfak dolabi yerlestirmedim mesela,onca isinin arasinda düzeltir oralari.

esimin gardolabini daha hic düzeltmedim ben cünkü hic bozulmaz.mesela hic cöp atmadim 6 yillik

evliligimizde:)

ben ck kirilganim,nazliyim bana ayak uydurmak icin bazen sebek oluyor benim sisko kocam ama

halinden memenun anlasilanki hic terslik cikartmadi.

topraaam maşallahı var kocanın ne şanslısın..aLLqah nazardan saklasın.

Bişi merka ettim eşinle nasıl tanıştınız kız?eşin de konyalı mı senin?

topraaam maşallahı var kocanın ne şanslısın..aLLqah nazardan saklasın.

Bişi merka ettim eşinle nasıl tanıştınız kız?eşin de konyalı mı senin?

saol fsitifim..amin hepimizi korusun nazardan..

Esimin annesi antalya/akseki, babasi konyali canim.

esimin kuzeni bizim aile dostumuz onlarin sünnet dügününde tesadüf tanistik kapida:)

sonrasi malum:)

Canım çocukla nasıl yapacaksın.Ben bugün 2 kg fıstıklı baklava aldım:))

ben kendı evıme degıl
ama annemın evınde bayramda hazır tatlı ıkram edılmez adama kufur edermıs gıbı der annem
baklava yapmaması ıcın kolay bır ev yapımı tatlı bulmam lazım
yoksa yarın tatıl bıle olsa annem sayesınde ıs gununden zor gececek

Back
X