selam herkeze gecmisi okudumdaa off amma ayzmisiniz..
öncelikle kardesim icin gecmis olsun dileklerinize tsk,ediyorum..
doktorumuz hepimizi arastirdi hicbirimizde seker yada gizli seker olma ihtimali yok.
ama remedioscugumun dedigi gibi 2.3 kusaklarda olabilirmis,onlarinda bi kismi yok zaten..
remedioscum cok süür beslenmesi cok cok iyi,hatta kontrollerinde doktoru baban sana iyi bakiyor Burak
baksana bilek güresinde yine beni yendin filan diyor.her gün beyaz eti,yesilligi asla eksik olmaz.
tek sorun suki,her istedigi yapiliyor.tüm imkanlar Burak icin seferber ediliyor,bazen biraz ara versek
alismasa diyoruz ama bunun icin annem ve babam ikna olmuyor.Simdiden üzerine ev,isyeri alinsin cabasindalar:)
neysee tombigi uyuttum cay iciyorum simdi ben..
kocisim erken gelcek bugün,evi temizliycek:)))) ben yapamiyorum zorlamiyorumda kendimi.
yasmincim benim esimde cok titizdir canim kizlar bilir:) ama söylenmez hic kendi yapar.
ben hic cekmece mutfak dolabi yerlestirmedim mesela,onca isinin arasinda düzeltir oralari.
esimin gardolabini daha hic düzeltmedim ben cünkü hic bozulmaz.mesela hic cöp atmadim 6 yillik
evliligimizde:)
ben ck kirilganim,nazliyim bana ayak uydurmak icin bazen sebek oluyor benim sisko kocam ama
halinden memenun anlasilanki hic terslik cikartmadi.