2008 Kasım Anneleri

kasım anneleri olarak eş yönünden şanslıyız kızlar..inşallah bebişlerimizde iyi , güzel huylu olurlar..

tatlım bizler yetiştiriyoruz onları eminim çoook güzel huylu olacaklardır , bak gör piroşum ne kadar şanslı bir kadın olacak , kocasını yani batumu övüp duracak buralarda kaydirigubbakcemile3

ya hıc kımse bayramda tatlı yapmayacak mı

tatlım bırak tatlıyı ben yemek bile yapmıyorum ayol zemuszemus

yasmin koptum mayasılı döt lafına.. valla kızlar benim kocam da yapar her işi hiç de söylenmez , Allah razı olsun kocişimden..

bir tek yemek konusunda konuşur , o konuştukça da ben hiç yemek yapmam.. geçen yine bi laf etti , kızdım iki haftadır yemek yapmıyorum , otursun sandviç yesin , yada doğumgününden artan börekleri yesin umurumda değil valla :(

Yok be miniğim ne havası , ben anlamam öle işlerden , bizde de kimsenin beklentisi yoktur , keşke anam da baklava açabilse ama nerdeeeeeeee ... vaktim olsa da yemek yapabilsem , çok severim yemek yapmayı normalde..ama yok işte olmuyor : ((

tatlım bizler yetiştiriyoruz onları eminim çoook güzel huylu olacaklardır , bak gör piroşum ne kadar şanslı bir kadın olacak , kocasını yani batumu övüp duracak buralarda kaydirigubbakcemile3

tatlım bırak tatlıyı ben yemek bile yapmıyorum ayol zemuszemus

evet ya piroş anlatır..bizde yaşlanmış oluruz yakın gözlüklerle okumaya çalışırız yazılanlartıııkaydirigubbakcemile3

yasmin koptum mayasılı döt lafına.. valla kızlar benim kocam da yapar her işi hiç de söylenmez , Allah razı olsun kocişimden..

bir tek yemek konusunda konuşur , o konuştukça da ben hiç yemek yapmam.. geçen yine bi laf etti , kızdım iki haftadır yemek yapmıyorum , otursun sandviç yesin , yada doğumgününden artan börekleri yesin umurumda değil valla :(

Bravo Andinam.Benim yeni stilim de bu.Yazın çilekli muzlu yaşpasta yaptım ama pandispanyayı hazır aldım.Güzel de oldu.Şekline falan da özendim haa.Annemlerde otururken konuşma esnasında kocam ona da yaşpasta mı diyosun hazır kek kullandın dedi.Bozuldum tabi.Bundan sonra avucunu yalarsın, süründürecem seni dedim.O gün bugündür yapmıyorum.Hazır bisküvi falan tıkınsın..

kızlarr slm... 2009 nisan annesiyimm..tesadüfen şu hikayeyi okudumm.bende kuyumcumu buldummm.:)).

izninizle alıntı yaptım..bizim topiktede paylaşıcamm..

yaww bırı annemı durdursun yaa
kadın her bayram olaganustu hal ılan edıyor
borek, dolma, tatlı, cay ıcım dısıma cıktı kendımı bıldım bılelı

gecen bayram rahatsızdı bıraz sekerpare ıle gecıstırmıstık de bayramın sonuna kadar laf ettı baklava yapılmadı dıye
sımdı yıne kandırmaya calısıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum

benım kocıse mutfak ve yemek konusunda trıp atılmaz
yapmadıgım ya da beceremedıgım konusunda hıc bır sey soylemez
kotu de olsa tadın abakıp elıne saglık der
kendısı mutfakta cok ıyıdır ben malzemelerı alır gelırım o yapar

minigim aslinda yine subat gibi niyetim var ama su gripten tirsiyorum acikcasi..

esimde bekle mayis sonu gibi git diyor vallahi arada kaldim bende.acaba diyorum gitsemmi?

ama bitarafimda kir dizini otur evinde cilekk bos yere hasta etme cocugu diyor.sanirim yazi bekliycem

son anda bi karar degismezsem.

Back
X