2008 Kasım Anneleri

Tünaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.Lavinyacım çok çok geçmiş olsun sana arıyacağım birazdan seni.

Andinacım sanada geçmiş olsun.Boşuna stres yaşamıssın.Valla bende aşılarını sağlık ocağında yaptıryorum ama doktorlara muayene ettirmiyorum.Yoksa bende kafayı yerdim.Vahap bey pipiye şöle bir bakmıştır.Gerek yok yok bişe gayet iyi demiştir.Aklını karıştırma ama bana güvenzsen bir ürolağada göster demiştir..):) Valla andinacım ben sadece Vahap beyi dinliyorum.Bence sağlık ocağındaki doktorlara bile gösterme.Tekrar geçmiş olsun

dilekcim ben bundan sonra aşıya bile sağlık ocağına gitmeyeceğim , bizde muayeneyi mecbur bırakıyorlar , ne zaman aşıya gitsek önce muayene edicez diyolar , hatta bi kere tartışmıştım bu çocuk aylık muayenesini oluyor ne gerek var diye ama aşıyı yapmayız o zaman demişlerdi..
neyse bundan sonra aşılar için de Vahap beydeyiz

dilekcim ben bundan sonra aşıya bile sağlık ocağına gitmeyeceğim , bizde muayeneyi mecbur bırakıyorlar , ne zaman aşıya gitsek önce muayene edicez diyolar , hatta bi kere tartışmıştım bu çocuk aylık muayenesini oluyor ne gerek var diye ama aşıyı yapmayız o zaman demişlerdi..
neyse bundan sonra aşılar için de Vahap beydeyiz

Alla alla ne alaka ya.Sen zaten götüyorsinki nedemek aşı yapmam.Bizde de tam tersi.Soruyorlar muayene olacakmısınız diye.Allah allah ne biçim iştir anlamadım.Her yerde uygulama farklı demek ki. Bende aşılarını Vahap beyde yaptırmak istemiştim ne gerek var git sağlık ocağında yaptır demişti.Ama öle bir uygulama var madem sende Vahap beye yaptırırsın.

Bu arada Eylülcüm Vahap beyle ilgili bilgi istemiştin cevabını yazdım canım

Anladım canım.Bizde dört buçukta ordaydık.Zaten görsem seni hemen tanırdım.:)) Bu arada Vahap beyi tanıdığıma bende memnunum bi ara sinirlerimi bozmuştu ama ondan iyisini görmedim.Eylülde sormuştu Vahap beyi ama sanırım bugün burada yok.

Kızlar merhaba.Naber yavrular.Çoğumuz firarda sanırım.

Andinacım Myseverin tel.i verir misin?Ulaşamdım canım ya.Hediye için bilgilerini alacam da şekerim:))

Bizim iki tane daha azimizz cikmisss cocugun onca mizmizlandigi kadar varmis yani..

kipkirmizi ve sis suan dis etleri yavrum hicbisi yemedi bugün..yazin cikarmasindan iyidir ama o zaman

daha fena olabilirdi sicakla beraber..

kimseler yok bari bende gidim:)

Back
X