2008 Kasım Anneleri

selam gÜzeller gÜzel bır gÜnÜn ardından Çok yoruldum daha avm ye gıdıp
alıŞverıŞ yapıcaz bıraz son gÜne kaldık eŞımın ıŞı dolayısıyla herkesın bayramı
mÜbarek olsunn

merhaba arkadaşlar
bu hafta hiç buraya uğrayamadım bütün terslikler bizi buldu ama Allaha şükürler olsun gene de
kocam ağır grip oldu pazar günü ilaçlardan zehirlendi hastaneye kaldırdım ve salı günü iş kazası geçirdi başı 2 yerden yarıldı dikiş atıldı o gece ben gribe yakalandım iş yerinde birlikte çalıştığım kız grip oldu rapor aldı ay sonu olduğu için her şey bana kaldı ve ben kendimi unuttum hastalığıda bölelikle geçirdim
ayyy valla yazarken yoruldum bide beni düşünün he bu arada 3 gün oğlumu göremedim yani gördüm ama kucağıma alıp sevemedim hasta olduğumuz için kaynanam vermedi bugün kavuştum yavrumun kokusunu ağlamasını çok özlemişim
benden bu kadar önümüzde 4 günlük bayram var aman kızlar dikkat kendimizede bebeklerimizede
her şey gönlünüzce olsun

1228658842kurbanbayrami.jpg

zeynacım çok geçmiş olsun canım şimdi iyimisiniz hepiniz,

kızlar selam, iki gündür iptal oldum yine, dersler, ev ilke uğraşıyorum

şöyle baktım ama aklımda bişii kalmadı, sadece andina ne oldu batuya rahatladım falan yazdığına göre iyisiniz sanırım:)

bi doğum günü başlığına bakayım ben

selam kızlar
bende eve geldim tam bir telaş halleri
biraz ortalığı toparla perde yıka cam sil
kızın kıyafetlerini yıka
kızı yıka
kendini yıka
aaa elim sudan çıkmadı resmen :)))

sabah erkenden annemlere kahvaltıya gidices
seviorum kalabalık bayram kahvaltılarını

denizannem hoş geldin tatlım
andişin batusu biraz korkuttu anneyi
aşı için sağlık ocağına gitmişlerdi
orada doktor muayene esnasında batunun tek yumurtalığının yukarıda olduğunu ve acil ürologa götürmeleri gerektiğini söylemiş
tabi andiş fena durumlardaaydı
yani sürekli doktor kontrolunde olup da kendi doktorunun böyle birşeyi gözden kaçırabilmesi ihtimali yedi bitirdi kızı
neyseki kendi doktoru ile aynı gün tekrar görüştüler muayene etti ve herşey yerli yerinde çok şükür :))
soğuktan ve üşüdüğünden yumurtalıgı yukarı cıkmıs
yani durumlar böle
sen nasılsın görüşmüyoruz epeydir
balmumcu buluşma topicine yazdım ama görmedin muhtemelen
diorum ki gel sen de beraber gideriz ne dersin ??

ulan dünya ile tüm iletişimim sıfır düzeyde ,telefonum yok ve olan bitenden bi haberim ,andinayı yeni duyuyorum ,zeynayı arayamıyorum ,lelal ile konuşup doğum günü kutlayamıyorum ,seda ile epeydir görüşemiyorum ,piroş bile beni unuttu ..offff..

ya artık 3G filan kesmez beni leloş 5G yok yok 10g varsa alıyım ben ..yahu ben normal alo diyebileceğim bir telefon istiyorum ,kocam da az dur kurbandan sonra ikimizede alırız iyi bişey diyo .kaldık bayramdan sonraya :))

evet valla bul bir uyduruk telefon ve açık olsun bayramlaşalım
bizim çatalca işi yattı
teyzoşlar kaçtılar antepe dolayısıyla geçmeyis o tarafa şekercim
ne güzel gelip el öpecektik belkim bize harçlık verirdin :)))

hayırlı bayramlar kızlar... kurban bayramınız mübarek olsun ... büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim....

Back
X