2008 Kasım Anneleri

saol canim..inan bizde anlamadik,biranda buz gibi oldu..Beni esas beni korkutan cikan sesti..

Allah korudu yavrumu gözüne yüzüne filan gelmedi parcalar.

cok ilginc oldu gercektende..Kalin ve büyük borcam,anca fayansa filan vursan kirilir

ki yinede buz gibi olmaz.bu tamamen Deniz`n elinde patladi.Allah esirgedi yani cocugumu.

aman dikkat edelim,ben cok korkmusum anlasilan.

Safiş bende çok korkuyorum bu bezelerden anlamayacakmışım gibi geliyor.Sen nasıl anladın gözle görülür bir durum muydu? Yoksa elinlemi hissetin.Geçmiş olsun canıma

canım kulak memesinin tam altında sanki kaşımış gibi bir kızarıklık vardı.önce kaşımış filan sandım ama bir süre kızarıklık geçmeyince bu ne böyle diyip bir elledimki direkt elime geldi kocaman sem sert bir beze.sanırım kabuklu bir ceviz büyüklüğündedir.inşallah olmaz ama olursa hemen anlaşılıyor zaten

tüm geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim canlarım.bende hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorumŞeniz

selam kızlarrr
nasılsınız ee artık bayram da bitti :))

çilekcim geçmiş olsun tatlım
cidden görülmedik bişey
allahtan denize bişey olmamış

amannin kimse açmamiş tükkani..bugünde ben açayım bari..

hepinize kocamn günaydınnnn..

5 günlük güzel bi tatilden sonra bomba gibi işe başlamış bulunmaktayım..bgün çok işim varrr. çok çalışmam lazımmm çokkkk..işe başlamadan bi slm verem dedim ama daha kimsecikler gelmemiş :((

Günaydınnn gülizgül ooo çok çalışkan gördüm seni.Birde benim çalışma azmim gelse ne güzel olacak.Ben uzun bi aradan sonra başladım işe.Tuaf geldi.Buraya nasıl alışacağım bilemiyorum.

Lavişim günaydın.Yağmur nasıl oldu.Daha iyimi

gunaydın
bır bayram sonrası ben de buradayım
sabah kalkmak cok zor gelse de oglusuma ve bana ıste yıne buradayız

bayramda cok yogunduk
ılk ıkı gun asırı kalabalık, ıkramlıklar, mısafırler, yemek, çay vss ayy kafayı sıyıracaktım neredeyse
3.gunu kocısle kacmayı planlarken sabah kahvaltısına 10 kısılık kuzen takımı geldı
bayramlasma fasıllarına dun ara verıp gezmeyı tercıh ettık cekırdek aıle olarak
aksam bır amcamızı da zıyaret edıp evımıze gectık cok sukur
yorucu ama eglencelı bır bayramdı
sız de ne var ne yok bakalım

günaydın kızlar,

sitede sorun var yine yazılmıyor bile,

zeyna, lavınya, saphıra, elıfsevde ve cılek tekrar geçmiş olsun şekerler, şimdi nasıl bebişler?
deniz iyi zaten biliyoruz allah korumuş yavruyu

bizde çokkk güzel bir bayram geçirdik, çok sakindik çekirdek aile olarak keyif yaptık:)

andinacım resimlerinizi facede gördük, sen anlat baklavaları;)

bugün boş günüm tatile devam ediyorum, bu arada oğlumun bayram halleri için
İlke Deniz adresine bakabilirsiniz

O zaman akşam bakarım face’e canikom , kızlar bayram ziyareti yapıp lelalime gittik ailecek , bir baklava açmış hatun süperdi valla , yaptığı yemekleri geçtim ( herbiri ayrı lezzetliydi) ama baklavanın tadı damağımda kaldı , tam ev baklaması yapmış , pek bi marifetli çıktı Durumun anası : ))

Çocuklar da çok eğlendi , bol bol güldüler , oynadılar , hatta bi ara biz mutfaktayken duru geldi mutfak kapısına , sonra döndü eliyle gel gel deyip batuyu çağırdı , oğlum da koridoru yürüyerek durunun peşinden geldi kapıya , ikisi de o kadar güzeldi ki anlatamam ..

Bide gecenin sonuna doğru oğluşum durunun elindekl çekirdekleri yemek istedi ama bu feci oldu , lelal sen anlat istersen ben fena oluyorum düşündükçe : ((

Back
X