2008 Kasım Anneleri

ben geldım yıne ıslerım vardı ancak hallettım
lelal baklavanın tarıfını alalım canım
andına o kadar methettı kı canım ıstedı valla

hos herseyı ıstıyor canım bu aralar ya hayırlısı

beyazmelek canım ne oldu anlamadım ama sıkma canını

yasmın gecmıs olsun canım anıl beye

denızanası denız yıne kızı gorunce onune yatmıs benımkı gıdıp optu
gulmekten olduk resmen kafasını ıkı yandan tutup burnundan optu

Offf okumak zor yazmak daha zor.Ne oluyor bu siteye anlamadım.Yine birileri saldırıyamı geçti ne.

Yasemincim başın sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin.

Batu ile Durunun maceraları süperdi.Çok güldüm hala gülüyorum:)) Gözümün önüne getirdim valla bu veletler çok tatlı oluyorlar.Duru ağlayınca Batunun tepkisi ne oldu.??

Ayrıca denizannem senin çapkınıda gördüm.Şimdiden nereye yatacağını çok iyi biliyor :))

kalimeroucum bakma ev baklavası dediğimize
sonuçta hamurunu ben açmadım
hazır baklavalık yufkadan yaptım
hatta bayram öncesi sen pratik tarif isteyince vermiştim de
ama benim yufkalar biraz sert çıkınca burma yerine serme yapmak surumunda kaldım
ama gayet başarılı oldu
şöle ki tamamen göz kararı yatom aslına bakarsan yani kaç kat serdim hatırlamıyorum
ama tepsiyi bir güzel yağlıyorsun
sonra 3 kat yufkayı tepsiye koyuyorsun
3. katın sonunda yufkaları eritmiş oldugun margarın ıle yaglıyorsun
bu sekılde 3 defa gıttım 3 kat ve 3. katta yağlama şeklinde
sonra cevizi koydum
ben tek katta ceviz sevmediğim için azar azar bir kaç kata ceviz yerleştirdim
yine aynı mantık 3. kat 3. katı yağla ve ceviz koy
bu şekilde kaç kat çıktım onu sorma hatırlamıyorum ama bana kafi geldiğinde sanırım bu sekılde 4-5 kat cıktım ustune yıne 2 kat cevızsız bos serdım . en ustunu de bır guzel yagladım ve yaklasık 4-5 saat dınlendırdım. sonra tepsıde bır guzel dılımlere ayırıp yıne margarın erıttım ve sıcak yagı kafı gelecek sekılde pısmemıs baklavanın ustune doktum
180 derecede 30-45 dk arası pişiyor
baklava cıktıktan sonra ılıtıp soguk serbetını ole doktum hepsı bu kadar
ama şöle bir gerçek var ben ev baklavası pek sevmem bana enelde nısasta ve hamur tadıyor gıbı gelır hep
ama bu hazır baklavalık yufkadan gercekten cok hoslanıyorum cok daha lezzetlı oluyor
deneyın derım :)

anlatayım kızlarönce buradaki olaydan başlayayım annem zaten kaynımın gelmesini pek istemiyordu ama henüz kesinleşmediği için birşey demiyorduşimdi gelince 6 ay çocuk bakıcılığımı yapacak mışız, o bize zor bakıyormuş ona nasıl bakacakmış diyorum senin bişey yapmana gerek yok sonuçta bir kişi bu bizim yediğimizin dışında bişey yemeyecek ee çamaşırı var ütüsü var vs... yaa diyorum yapma çamaşırını ütüsünü ben yaparım kendisi yapar gerekirse diyorum ben zaten bizim çamaşırları yıkamasını yada hadi yıkamak neyse ütülemesine kızıyorum yoruluyor diye kendi de yoruluyorum diyor ama yine de duramayıp yapıyor işte kaynanama kayınpederime kızıyor sorumsuz anne-babalar diye doğru diyorum ama çocuğun ne suçi var ne yapayım postalayayım gitsin mi yani senin kardeşin gelse öyle mi yapacaksın diyorum ee yok öyle olmaz ee o zaman niye bana yükleniyorsun benim suçum ne ben de bu durumdan çok çok hoşnut değilim ama napayım kocamın hatrına katlanacağım benim eşim çok sessiz saygılı biridir hep bahsederim her kahrımı çeker akrabalarımla arkadaşlarımla bişey olsun daha bugüne kadar en ufak bir itirazı olmadı sesini bile çıkarmaz bana bunu yapan bir insana ben şimdi nasıl öyle yapayım sonuçta o da bu duruma sıkılıyor ama kardeşine de yardımcı olmak istiyor üzülüyor durumuna çocuk gerçekten kötü durumda benim kaynana ile kayınpeder cahil insanlar çok aferdersiniz çocukları doğurup atmayı bilmişler bütün kardeşleri Osmaniye'den kaçtığına razı kimsenin de dönmeye niyeti yok bu en küçükleri kazanamadı bi yeri kaldı oralarda artık o kadar bunalmış ki anne-babasının yanında hakkaten kimsesi yok arkadaşı falan da yok bunalmayacak gibi değil yani düşünün yaa garibimin sadece iki kazağı br pantolonu falan var çocuk dışarı çıkmıyorki hiç biryere gitmemiş hatta bu hafta abisi dedi çarşıya çıkacağız şöyle bir seri üst baş alacağız sana diye garibim para falan biriktirmiş bize maddi yük olmamak için şimdi ben nasıl bu çocuğa git diyeyim annem sabah gelip akşam gidiyr çocuğu belki görmez bile çünkü bizimle dershaneye gelip gidecek hergün yaa herkes kendi çapında haklı ama herkeste bana yükleniyor bana söyleniyor mafoldumben sizinle de konuştuk bu konuyu doğru biri olay olmadığını ben de biliyorum annem de diyor ben ağlayınca lafı değiştirdi biraz yumuşadı çünkü telefonda ağlamaya başladım yok ben sizi düşünüyorum gencecik insansınız yani evli sayılırsınız evde bir daha zor olur tamam diyorum tamam hepsi doğru bende düşündüm bunların hepsini ama çaresiz kaldım bende
dün çok kızdım diyor bir daha sizin eve gelmeyecektim dyor çocuğu bana geitirin bende bakıcam diyecektim diyor ama bu kadarına da hakkı var mı arkadaşlar yaa siz söyleyin sonuçta ben kaynımı sanki getirip onun evine bırakmışım gibi davranıyor burası benim evim nihayetinde istediğimi getiririm istediğimi gönderirim bu da kocamla benim kararım olması gerekmez mi sen daha ilk günden bana bunları yapıyorsa kç ay bana çektireceksin falan dedim bilmiyorum ben öyle bağırıp ağlayınca kesti biraz sesini deli oldum yaa deli

gelelim kaynanama ve kayınpederime yukarıda da bahsettim zaten gerçekten çok cahil görmemiş insanlar çocukları da bunu biliyor ama napsınlar anne-baba neticede atılmıyor muhabbette çok iyiyiz küslük falan yok ama bakın o kadar düşüncesizki bu çocuğun doğum günü geçti dimi bir de üstünden bayram geçti allah sizi inandırsın bir çöp bile almamış yaa tamam ben maddiyatçı biri değilim ama açıkçası bekledim bişeyler alır hediye diye ama yok şok oldum resmen çok kızdım ee yelelk örecektim çocuğa vaktim olmadı diyor gerek yok Eymen yelek giymiyor örme dedim bende
baytamın birinci akşamı evde misafirler var eşimin yengesi var amcasının hanımı çok severim kendisini neyse onun yanında da dedi Eymen'e yelek örecektim fırsatım olmadı diye ben öle dinliyorum sessiz o da dedi ee yenge o zaman bişeyler alsaydın kıyafet dedi bir sürü mağaza var güzel de kıyafetler var hazır dedi ee annesi ona çok alıyor kıyafet gerek yok dedi yaa çıldıracaktım neyse yengem dedi olsun dedi gülbinin aldığı ile seninki bir olur mu sen de al dedi babaannesinin hatırası olur dedi aman o küçücük çocuk ne bilecek hatırayı diyor olsun dedi yengem babaannesi almış der giydirir annesi dedi çarıya çıkacak vaktim yok zaten dedi kadıncağız da sustu artık daha ne denir ki bunun üstüne bana baktı biraz güldü ben de boşver manasında kafamı salladım herkes biliyor bunları yani bu kadar olur mu yaa ay çok özledim göresimden öldüm diyor birtanecik torunu ama kuru kuru sevgi işte neyse hadi dedim doğrudur insan bişey alamadın bari bir bayramda cebine para falan koymaz mı torununun yaa oda yok allahım delirdim resmen delirdim bayramın 3. günü oldu kaynanamın yanında bilerek eşime diyorum ki Eymen'e beğendiğim salopeti alayyımmı diyorum eşim garibim bilmem sen bilirsin flan diyor bişeden habersiz yanımda da para yok falan yaptım olsa alırdım salopeti yok çok istedim falan dedim hani kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı kaç para dedi bana dedim 25 tl. hıı dedi sustu neyse çarşıya çıkacaktık hazırlanayım diye içeri gittim bir zaman sonra baktım Eymen'in elinde 20tl var geliyor babasına dedim ne bu dedesi verdi dedi annem ver dedi diyor düşünün artık onun parasını bile tam vermiyor ya genede gidp alacaktım hatta piroşuma da bişeğenmiştim oradan çok tarlıydı kapalıymış alamadım eşime de saydım bir sürü bu içimden geçenleri aynen anlattım od bilyor zaten aynı düşünceleri savunuyor ama yapacak bişey yok işte iyiki dedim yılda bir iki kez görüyoruz ben aynı şehirde yaşasam delirirdm sinirden dedim doğru diyor dün yola çıkarken de işte elini öptüm vedalaşıyoruz falan bana diyor kusura bakma çocuğunda doğum günü geçti bişey alamadık inşallah başka zamana falan dedi dalga geçer gibi hiç sesimi çıkarmadım
öyle geçtim yerime oturdum eşim de çok ayıp ettin anne diye şaka yolllu takıldı aslında kırıldığımızı anlasın diye ama karşıda anlayacak adam yokki

ay kızlar amma yazdım yaa ama cidden sinirlerim çok yıprandı kusura bakmayın siz de lütfen

Yok gülizim batunun amacı durunun elindeki çekirdekleri yemekti ama miniğin de dediği gibi parmak daha tatlı geldi herhalde : )))

bende öyle düşünüyorum..canım..yanlışlıkla olmuştur..yoksa batuşumuz yapmaz öyle..
:))
valla şekercim ben daha hiç yüklemedim
bakalım akşam deneyeceğim
becerebilirsem anlatırım sana da :))

öğret canım öğret banadaa öğret..

anlatayım kızlarönce buradaki olaydan başlayayım annem zaten kaynımın gelmesini pek istemiyordu ama henüz kesinleşmediği için birşey demiyorduşimdi gelince 6 ay çocuk bakıcılığımı yapacak mışız, o bize zor bakıyormuş ona nasıl bakacakmış diyorum senin bişey yapmana gerek yok sonuçta bir kişi bu bizim yediğimizin dışında bişey yemeyecek ee çamaşırı var ütüsü var vs... yaa diyorum yapma çamaşırını ütüsünü ben yaparım kendisi yapar gerekirse diyorum ben zaten bizim çamaşırları yıkamasını yada hadi yıkamak neyse ütülemesine kızıyorum yoruluyor diye kendi de yoruluyorum diyor ama yine de duramayıp yapıyor işte kaynanama kayınpederime kızıyor sorumsuz anne-babalar diye doğru diyorum ama çocuğun ne suçi var ne yapayım postalayayım gitsin mi yani senin kardeşin gelse öyle mi yapacaksın diyorum ee yok öyle olmaz ee o zaman niye bana yükleniyorsun benim suçum ne ben de bu durumdan çok çok hoşnut değilim ama napayım kocamın hatrına katlanacağım benim eşim çok sessiz saygılı biridir hep bahsederim her kahrımı çeker akrabalarımla arkadaşlarımla bişey olsun daha bugüne kadar en ufak bir itirazı olmadı sesini bile çıkarmaz bana bunu yapan bir insana ben şimdi nasıl öyle yapayım sonuçta o da bu duruma sıkılıyor ama kardeşine de yardımcı olmak istiyor üzülüyor durumuna çocuk gerçekten kötü durumda benim kaynana ile kayınpeder cahil insanlar çok aferdersiniz çocukları doğurup atmayı bilmişler bütün kardeşleri Osmaniye'den kaçtığına razı kimsenin de dönmeye niyeti yok bu en küçükleri kazanamadı bi yeri kaldı oralarda artık o kadar bunalmış ki anne-babasının yanında hakkaten kimsesi yok arkadaşı falan da yok bunalmayacak gibi değil yani düşünün yaa garibimin sadece iki kazağı br pantolonu falan var çocuk dışarı çıkmıyorki hiç biryere gitmemiş hatta bu hafta abisi dedi çarşıya çıkacağız şöyle bir seri üst baş alacağız sana diye garibim para falan biriktirmiş bize maddi yük olmamak için şimdi ben nasıl bu çocuğa git diyeyim annem sabah gelip akşam gidiyr çocuğu belki görmez bile çünkü bizimle dershaneye gelip gidecek hergün yaa herkes kendi çapında haklı ama herkeste bana yükleniyor bana söyleniyor mafoldumben sizinle de konuştuk bu konuyu doğru biri olay olmadığını ben de biliyorum annem de diyor ben ağlayınca lafı değiştirdi biraz yumuşadı çünkü telefonda ağlamaya başladım yok ben sizi düşünüyorum gencecik insansınız yani evli sayılırsınız evde bir daha zor olur tamam diyorum tamam hepsi doğru bende düşündüm bunların hepsini ama çaresiz kaldım bende
dün çok kızdım diyor bir daha sizin eve gelmeyecektim dyor çocuğu bana geitirin bende bakıcam diyecektim diyor ama bu kadarına da hakkı var mı arkadaşlar yaa siz söyleyin sonuçta ben kaynımı sanki getirip onun evine bırakmışım gibi davranıyor burası benim evim nihayetinde istediğimi getiririm istediğimi gönderirim bu da kocamla benim kararım olması gerekmez mi sen daha ilk günden bana bunları yapıyorsa kç ay bana çektireceksin falan dedim bilmiyorum ben öyle bağırıp ağlayınca kesti biraz sesini deli oldum yaa deli

gelelim kaynanama ve kayınpederime yukarıda da bahsettim zaten gerçekten çok cahil görmemiş insanlar çocukları da bunu biliyor ama napsınlar anne-baba neticede atılmıyor muhabbette çok iyiyiz küslük falan yok ama bakın o kadar düşüncesizki bu çocuğun doğum günü geçti dimi bir de üstünden bayram geçti allah sizi inandırsın bir çöp bile almamış yaa tamam ben maddiyatçı biri değilim ama açıkçası bekledim bişeyler alır hediye diye ama yok şok oldum resmen çok kızdım ee yelelk örecektim çocuğa vaktim olmadı diyor gerek yok Eymen yelek giymiyor örme dedim bende
baytamın birinci akşamı evde misafirler var eşimin yengesi var amcasının hanımı çok severim kendisini neyse onun yanında da dedi Eymen'e yelek örecektim fırsatım olmadı diye ben öle dinliyorum sessiz o da dedi ee yenge o zaman bişeyler alsaydın kıyafet dedi bir sürü mağaza var güzel de kıyafetler var hazır dedi ee annesi ona çok alıyor kıyafet gerek yok dedi yaa çıldıracaktım neyse yengem dedi olsun dedi gülbinin aldığı ile seninki bir olur mu sen de al dedi babaannesinin hatırası olur dedi aman o küçücük çocuk ne bilecek hatırayı diyor olsun dedi yengem babaannesi almış der giydirir annesi dedi çarıya çıkacak vaktim yok zaten dedi kadıncağız da sustu artık daha ne denir ki bunun üstüne bana baktı biraz güldü ben de boşver manasında kafamı salladım herkes biliyor bunları yani bu kadar olur mu yaa ay çok özledim göresimden öldüm diyor birtanecik torunu ama kuru kuru sevgi işte neyse hadi dedim doğrudur insan bişey alamadın bari bir bayramda cebine para falan koymaz mı torununun yaa oda yok allahım delirdim resmen delirdim bayramın 3. günü oldu kaynanamın yanında bilerek eşime diyorum ki Eymen'e beğendiğim salopeti alayyımmı diyorum eşim garibim bilmem sen bilirsin flan diyor bişeden habersiz yanımda da para yok falan yaptım olsa alırdım salopeti yok çok istedim falan dedim hani kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı kaç para dedi bana dedim 25 tl. hıı dedi sustu neyse çarşıya çıkacaktık hazırlanayım diye içeri gittim bir zaman sonra baktım Eymen'in elinde 20tl var geliyor babasına dedim ne bu dedesi verdi dedi annem ver dedi diyor düşünün artık onun parasını bile tam vermiyor ya genede gidp alacaktım hatta piroşuma da bişeğenmiştim oradan çok tarlıydı kapalıymış alamadım eşime de saydım bir sürü bu içimden geçenleri aynen anlattım od bilyor zaten aynı düşünceleri savunuyor ama yapacak bişey yok işte iyiki dedim yılda bir iki kez görüyoruz ben aynı şehirde yaşasam delirirdm sinirden dedim doğru diyor dün yola çıkarken de işte elini öptüm vedalaşıyoruz falan bana diyor kusura bakma çocuğunda doğum günü geçti bişey alamadık inşallah başka zamana falan dedi dalga geçer gibi hiç sesimi çıkarmadım
öyle geçtim yerime oturdum eşim de çok ayıp ettin anne diye şaka yolllu takıldı aslında kırıldığımızı anlasın diye ama karşıda anlayacak adam yokki

ay kızlar amma yazdım yaa ama cidden sinirlerim çok yıprandı kusura bakmayın siz de lütfen

aman meleğim üzüldüğüne bak..bide ben sana anlatsam..düşer bayırılırsın canım bu kadarda olmaz dersin ama oluyo....takma kafana..üzüldüğünü değmez böyle insanlar için..

annene gelince oda seni korumak istiyodur kesin ama biraz abartmış sanırsam..eminim oda pişman olmuşturrr.

meleğim üzüldüğüne değmez , batuyu daha amcası görmedi bile düşün yani , gelip de görmedi ki tek abisi var kocamın yani iki kardeşler , kayınvalidem hem doğuma geldi hemde yazın geldi hiçbirşey hediye getirmedi çocuğa , hadi bana doğum hediyesini geçtrim , insan torununa bişey örer yada alır o bile yok...takma bunları kafana..

annene gelince , kendi çapında haklı ama abartmış biraz , sen de bu kadar moralini bozma gülüm , merak etme 1-2 hafta içinde herşey oturur yerine , kimse ağzını açıp da bişeycikler demez..

Ah meleğim ah..Benim bebeme de almıyo babaannesi kavgamızdan beri.İki bayramdır gidiyoruz cebine 5 tl bile sıkıştırmadı.Doğum gününde reşat almışlar birer tane ama beni adam sınıfına koyupta söylemedi. Keşke almasaydı.Herkesin ki bi alem.Annene gelince stres olmuş biraz.Evde yabancı biri olacağı için gerilmiş.Olabilir ama sen ne yapabilirsin.Sen doğrusunu yaptın o da kabullenecek canım.Kocana da yazık.Şimdi en mağdur sen ve eşinsin.Sabret canım.Herkes kabullenecek bi şekilde.Sen de kayınçona yardımını esirgeme.Yazık elinden tutun.İlerde inşallah yolunu çizdiğinde en azından size minnet borcu olur.İyilik yap denize at...Sen içini ferah tut.Yeni düzeniniz oturur çabucak..

off yazamıyorum yaa
merhaba kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
bayramda piraye çok hastaydı ilk defa hastalandı yavrun
arife gününden 1 gün önce çok ateşlenince doktorumuza götürdüm ateşini düşürmek için iğne filan yaptılar boğazında enfeksiyon varmış biraz o gün düzeldi ama bayramın 2. günü yine çok ateşlendi
çatalcadaydık bide ordaki hastaneye de götürmek istemedik apar topar sabahın köründe b.çekmeceye bi hastaneye gittik ordada kendi dr umuzun verdiği iğneyi yaptılar ateşi 39.5 tan 37 ye düşünce çıktık hastaneden bidaha ateşlenmedi allahtan
boğazı kıpkırmızı olmuş kızımın:((
bide diş çıkarıyo 3 azı 2 de normal diş göremeiklerimde vardır kesin diş çıkarırken fazla zorlanmıyo aslında da boğazı çok kötü yaptı
şükür iyi şimdi kızım eskisi gibi bıdı bıdı çenesi durmuyo hiç:))
çocukların hastalanması ne zormuş yaa

aman meleğim üzüldüğüne bak..bide ben sana anlatsam..düşer bayırılırsın canım bu kadarda olmaz dersin ama oluyo....takma kafana..üzüldüğünü değmez böyle insanlar için..

annene gelince oda seni korumak istiyodur kesin ama biraz abartmış sanırsam..eminim oda pişman olmuşturrr.

meleğim üzüldüğüne değmez , batuyu daha amcası görmedi bile düşün yani , gelip de görmedi ki tek abisi var kocamın yani iki kardeşler , kayınvalidem hem doğuma geldi hemde yazın geldi hiçbirşey hediye getirmedi çocuğa , hadi bana doğum hediyesini geçtrim , insan torununa bişey örer yada alır o bile yok...takma bunları kafana..

annene gelince , kendi çapında haklı ama abartmış biraz , sen de bu kadar moralini bozma gülüm , merak etme 1-2 hafta içinde herşey oturur yerine , kimse ağzını açıp da bişeycikler demez..

Ah meleğim ah..Benim bebeme de almıyo babaannesi kavgamızdan beri.İki bayramdır gidiyoruz cebine 5 tl bile sıkıştırmadı.Doğum gününde reşat almışlar birer tane ama beni adam sınıfına koyupta söylemedi. Keşke almasaydı.Herkesin ki bi alem.Annene gelince stres olmuş biraz.Evde yabancı biri olacağı için gerilmiş.Olabilir ama sen ne yapabilirsin.Sen doğrusunu yaptın o da kabullenecek canım.Kocana da yazık.Şimdi en mağdur sen ve eşinsin.Sabret canım.Herkes kabullenecek bi şekilde.Sen de kayınçona yardımını esirgeme.Yazık elinden tutun.İlerde inşallah yolunu çizdiğinde en azından size minnet borcu olur.İyilik yap denize at...Sen içini ferah tut.Yeni düzeniniz oturur çabucak..

ah kızlar yaa sağolun valla iyiki yanımdasınız varya içimizi döküp rahatlıyoruz burada, bir de destek olan arkadaşlarınızın olduğunu bilmek süper bişey.
Doğru söylüyorsunuz annem biraz panik her zaman böyledir hep anlatırım yaa pek çok konuda böyle tartışırız onun bu panik halleri yüzünden bir de kendi tarafımıza ses çıkarmaz eşimin tarafından biri bir günlük bie gelse uflayıp puflar ben de çok kızarım böyle yapma diye
sonuçta benim kayınbiraderlerim çok iidir her zaman sölerim hepsi de el üstünde tutar beni bu çocuğun da sevabına girerim belki kötü mü olur iyilik yap denize at demişler, eşim ve benim için de zor ama herkesin bize saygı göstermesi lazım
şuan biraz sakinleştim öğleyin eve gidip geldim oğlumu gördüm biraz rahatladım ama her yerim ağrıyor sabahki gerginlikten dolayı daha yol yorgunluğu da bitmedi
bu arada yavrum yollarda hiç eziyet etmedi teyzeleri düşünün 1 yada 2 kez mola verdik gidişte de dönüştede arkada oyuncaklarıyla oynadı uyudu benimle oynadı falan acıkınca doyurdum arada bazen sıkıldı işte dinlenme tesislerinde mola verdik yavrum inince nasıl mutlu oluyor hemen yürümeye başlıyor gülüyor falan
orada biraz sıkıldı evini özledi yatağını aradı geceleri sık sık uyandı dün akşam eve gelince aman nasıl mutluluk anlatamam size her odayı geziyor kahkahalar atıyor odasına gidip yatağına bakıyor yatağına koydum sevinç çığlıkları atıyor çokta rahat uyudu 23.00gibi yatırdım yavrum 6da bir mama için kalktı gözler yarı açık yarı kapalı sabah 9a kadar uyudu

geçmişe bakamıyorum site çok kötü yine
anılda mı hasta yasmin geçmiş olsun çok
beyazmeleğim sende üzme kendini cnm benimm

sağol hayatım ben de senin arayacağım birazdan bir türlü fırsat bulamadım Osmaniye'de çok tatlı bir bebek mağazası vardı orada Piroşuma göre bir hediye bulmuştum çok hoşuma gitmişti daha afer diye bayramım 3.günü alırım dedim gittim baktım kapalı üzüldüm dün sabah yola çıkmadan hemen oraya götürdüm eşimi açıktı çok sevindim ama bu seferde beğendiğim şey satılmış çok üzüldüm yaa hiç kalmamış ellerinde neyse artık buradan bakacağım bişeyler ama burada çok seçeneğim yok birkaç bebek mağazası var oraları ben sevmiyorum pek benim sık sık gittiğim bir yer var bir oraya bakacağım bir de waikikiye bakabilirim başka seçeneğim yok bücürük var bir de ona bakarım ama orada çok bişey bulamıyorum ben yaa belki piroşuma bulabilirim

selam kızlarrr...
siteye çoook zor giriyoruuuuummm..
geçmişi okuyamadım:(
kaç gündür gelemedim buralara..
umarım herkes iyidir.
doğum günümüz güzel geçti.
fotoları ekledim..
bayramın ilk günü üzücü bişey öğrendim:
ben hamile kalmadan önce prolaktin hormonum 100 çıkmıştı.(normali 10-30 arası oluyomuş)
ve dr.beynimde tümörden şüpelenip emar istemişti.
sonuçlarını görümcem hemşire olduğu hastaneye gittiğimiz için ben görmeden
dr.göstermiş ve ben 2 yıldır temiz çıktığını biliyodum.
meğersem küçük bir mikroadenom görünmüş ve ben üzülüp kafama takmayayım diye eşim ve ailem benden saklamışlar.
çünkü ilaçlarla hormonum düşmüş ve ben 3 ay sonra hamile kalmıştım.
şimdi tekrar emar çekilip kontrol edilmesi gerekiyomuş ve bana mecbur sölediler.
önce eşime bunca zaman sakladığı için kızdım.
sonrada hamileliğimde ve doğum sonrasında bide bununla üzülmeyeyim
diye sölemediğinden ona hak verdim.
neyse..
çektiricez bakalım..
inş. temiz çıkar..
bayramın 2. günü sabah 4 30 da kayınvalidemin sesine uyandık.
mutfaktaki su borusu patlamış ve bütün ev su dolu..
bir tek bizim yatak odası ve kaan ın odasına girmemiş.
okadar hızlı akıyoki..
allahtan kayınvalidem erken farketmiş su sesini ve aşağı inmiş.(kendisi üst katta yatıyo..)
yani o günde su boşaltıp ev temizlemeyle geçti.
neyseki akıllı kocam evi sigortalatmış ve bugün hasar tespit için gelecekler..

anlayacağınız kötü bir tatil sonrası yine buradayım:(

piroşuma ne olmuş öleeee , canım kıyamam çok geçmiş olsun , bende neden bana gelmedi gelinim diye üzülmüştüm meğersem çok hastaymış , şimdi nasıl tatlım iyidir inşallah?

ben geldım
dısarıdaydım ama sayfayı kapatmayı unutmusum
kac saat sonra geldım ama konusulmamıs hıc anlasılan

beyazmelegım cok cok haklısın canım
annen de sızın ıcın endıselendıgınden mudahale etmıstır
bak sonradan o da gerı adım atmıs sıkma canını
kayınvalıdene gelınce hıc sallama durumu
bızımkıler senın kayınvalıdeye kac basar bılmıyorum ama en azından sana ılısemıyor kotuluguyle sukret canım halıne

pırosa gecmıs olsun
bayram zıyaretlerı, enfeksıyon, salgın, havalar derken herkeste bır kırgınlık
sımdı calıstıgımız bankanın muduruyle bırlıkteydım
cok sevdıgım bır abımızdır cocugu domuz grıbı sebebıyle hastanede yatmıs
cok uzuldum ama atlatmıs allahtan

geçmişe bakamıyorum site çok kötü yine
anılda mı hasta yasmin geçmiş olsun çok
beyazmeleğim sende üzme kendini cnm benimm

Canım size de geçmiş olsun.Anıl boğaz enfeksiyonu olmuştu.Ateşi düşürememiştik bayramdan önceydi.Acile götürdük duş aldırdılar.Bi süre çıplak durdu.İyice üşüttü tabi.Zatüre başlangıcı gördüler.İlaçlarını kullandık 10 gün.Bugün kontrolü vardı.Doktoru istifa etmiş.Olmadı kontrol yani.Yarın başka bi doktora götürecek eşim ve kaynanam.Bu arada arkadaşlar başsağlığı dilediler.Sağolsunlar.Bayramda gelinimizin babası vefat etti...

Back
X