2008 Kasım Anneleri

yasmın basınız sagolsun canım ben atlamısım

azo gecmıs olsun canım
esın ve aılesı cok ınce bır davranıs gostermısler
kızma bence bu durumda demek kı senın hassasıyetıne cok onem verıyorlar canım

geçmişe bakamıyorum site çok kötü yine
anılda mı hasta yasmin geçmiş olsun çok
beyazmeleğim sende üzme kendini cnm benimm

ay kendi derdime düştüm Anıl'ım oğlum hastaymış tatlı kuzum Piroş'um da hastaymış çok üzüldüm yaa ve kızdım kendime kendi derdimden neleri görmemişim diye :oklava: geçmiş olsun kuzularıma benim
Yasmin'im bu arada başınız sağolsun canım
azo'cum inşallah geriye bişey kalmamıştır sen gönlünü ferah tut sonuçların iyi çıkar inşallah, oğlunun sana verdiği güç ve mutluluk yok etmiştir hastalığı

miniğim kaynanam konusunda haklısın bana karşı kötü lafı kötülüğü olmaz olsa da kimse izin vermez ama işte beni düşüncesizliği deliediyor
annemde hem bizi düşünüyor evde rahat edemeyeceksiniz diye ki doğru yalnız olduğumuz zamanlardaki gibi olmaz bir de işer artacak diye üzülüyor onun hiç bir iş yapmasını istemiyorum ama işte kadının içinden geliyor
bakalım inşallah biraz zaman geçince düzene girer
Şubat ayındabiraz tatil var gönderirim kaynımı Osmaniye'ye hem o tatil yapsın hem biz biraz dinlenelim eşimin de benim de istanbula gelesimiz var kızlar diğer kaynım orada ya onun yanına inşallah hem havanın durumuna hem de maddi durumlara bakacağız artık gelirsem sizlerle görüşmek isterim en azından en yakında kimler varsa onları görmek isterim herkesi görmek mümkün olmazsa benim kaynım ümraniye emniyet müdürlüğünde çaışıyor bildiğim kadarıyla evi de oralarda ama daha fazlasını bilmiyoum

Meleğim ne güzel olur , gel de görüşelim canım.. ümraniye bana çok uzak gerçi ama ortak bir nokta buluruz artıkın : ))

Azocum geçmiş olsun tatlım , önemli bişey yoktur eminim , bizi de sonuçtan haberdar et

kalimero,beyazmelek,andinacım sağolun kızlar..
bende okadar takmıyorum.
çünkü artık 3 kişiyiz ve bir ailem var.
daha güçlü olmalıyım ve bu durumu yüksek moralle kolayca atlatırım.
netten araştırdım zaten bu tümörler iyi huylu oluyomuş.yani kansere çevirmezmiş çok şükür..
sizede sonucu yazarım.
sanırım anca haftaya gidebiliriz emar çektirmeya..

selamm kızlar herkes nasıl iyimisiniz geçmişte küçük kazalar ve hastalıklar olmuş
geçmiş olsun hepsine çok yorucu bir bayram geçirdim ama değdi güzeldi
hepinizi çook özledim valla sabahtan beride giremiyorum yaa

Meleğim ne güzel olur , gel de görüşelim canım.. ümraniye bana çok uzak gerçi ama ortak bir nokta buluruz artıkın : ))

Azocum geçmiş olsun tatlım , önemli bişey yoktur eminim , bizi de sonuçtan haberdar et

beyazmelek buyur gel canım
ınsa allah gelırsın ve gorusebılırız

inşallah canlarım ben de çok istiyorum sizlerle yüzyüze görüşmeyi umarım kısmet olur kaç gün tatilimiz olacak ve durumlar müsait olacak mı belli değil ama mutlaka bir günümü size ayıracağım tabi oğlumla beraber opuyorumnanaktan

günaydın kızlar..
hayret bu sabah kk ya kolay girebildim.
kaç gündür kabus gibiydi ne o öyle?
bişey yazamıyoduk..

herkese hayırlı işler,bol güneşler:)
güzel bir gün olur inş.hepimiz için..

Günaydın kızlar.Son günlerde siteye hiç girilmiyo, devamlı sorunlu.Neyse bugün açtık.Kızlar sabaha kadar uyuduk bugün.Akşam oğluma yemek yedirdim yatmadan, gece acıkmadı herhalde sabaha kadar uyudu.Tabi ben tetikte bekledim ama yine de iyi uyudum.Darısı Miniğe inşallah.

Azocum dün geçmiş olsun diyecektim canım, malum siteye giremedim.Umarım sonuçların iyi çıkar.Evi de su basmış geçmiş olsun.Bizi haberdar et olur mu canım?

günaydınn kızlarr
nihayet siteye adam gibi giriş yapılabildi
dün ne girdiğimizden ne yazdıgımızdan bişey anlayabıldık
nyse azo geçmiş olsun tatlım hem sana hem de evine
iyi haberlerini bekliyoruz

Back
X