2008 Kasım Anneleri

kızlar yılbaşı da geliyor

neler yapacaksınız yılbaşında

bu yıl son dönemler çok hareketli oldu iki bayram geçirdik bebişlerin doğum günleri partiler kutlamalar
şimdi de yılbaşı

Son düzenleme:
sağolun kızlar..
dün gelmişler sigortadan.halıların yıkama parasını ve bozulan telefonun parasını ödeyeceklermiş(telsiz tel.yerdeydi ve su dolmuş içine bozulduda..)
yasmincim kaçırmışım kim vefat etti başınız sağolsun?

andişim biz iyiyiz sen nasılsın tatlım:)
miniğim sanada geçmiş olsun cnm.
şükür biz dün gece rahat uyuduk.
ama dün gündüz çok az uyumuş oğlum.sanırım dişlerden.
küçük azılar çıkmadan en arakadan büyük azılar çıkıyo.
yavrum ondan huysuz sanırım.

lelalim sen nasılsın?

biz de evdeyiz gibi gözüküyor ama bu yıl ben evde geçirmek istemiyorum geçen yıl evdeydik

koçişi kandırabilirsem dışarı çıkmak istiyorum

serdar ortaç grand cevahir'de parti veriyormuş

günaydın hatunlar düne göre sitemiz daha iyi gibi ama hala zorlanıyorum niyeyse girmekte neyse buna da şükür

grip oldum yine yaa çok üşüyorum ve malesef oğlumda oldu yolcuklukta inip binmekten oldu heralde çok çok ağır değil ikimzinde ama inşallah çabuk atlatırız

Eymen'in orada uyku düzeni bozulmuştu gece sık sık uyanıyordu bende üzülüyordum oğlumun uyku düzeni gitti diye ama çok şükür ki tekrar eski düzene döndü gibi sabaha karşı 6gibi kalkıyor iki gecedir sadece bakalıım inşallah böyle devam eder

dün akşam ananemlere yemeğe davetliydik oradan geldim oğlanı yıkadım ka gündür yıkamamıştım Osmaniye'de üştr diye korkumdan aman nasıl özlemiş suyu oynadı oynadı doyamadı zorla çıkardık nitekim grip başlayacaktı başladı dakafamçokkarıştı

burada ortalık biraz sakinleşti annem sustu zaten onun dışında kimsenin bişey dediği yok herkes mantıklı yaklaşıyor
ay temizlik yapmam lazım bavullarımdan biri kaldı boşalmadık onu boşatlmam lazım kirller var bir sürü yıkamam lazım bayram ziyaretine gidilecek akrabalar var oraya gitmek lazım alıveriş yapmak lazım amaa ben hastayım hiç bişeye halim yok :1no2:

bu arada dün sinirimden hiç bişeyden bahsedemedim size oğlumu arı soktu kızlar sağ eli baş parmağını Osmaniye'de balkonda portakallar varmış onlarla oynarken bir bal arısı dokunduruvermiş oğluşuma bir çığlık koptu hemen gittim ağlama tarzından anlayabiliyorum artık canı mı yanıyor naz mı yapıyor bişey mi istiyor vs... baktım arının iğnesini buldum parmağında biraz şişti sertleşmeye başladı hemen kantaron yağı falan sürdüm şişi durdu zaten belli belirsiz şişmişti üzerimizi değişip doktora götürüyordum ki bir eczacı akrabamız var o geldi tam bir baktı alerji şurubu önerdi zaten vardı bizde de hatırladım onu ama içirmedim çnkü gerek yok dedi olayın üzerinden yarım saatten fazla geçmişti alerjsi olsa şimdiye kadar belli ederdi dedi maşalah ağlaması falan da yoktu hemen unuttu elindeki şişlikte hemen indi sadece bir ağrı kesici şurup verdim ağrı yaparsa diye o kadar çok şükür daha da bişey olmadı

ve milupa bize doğum günü hediyesi göndermiş kızlar bir mektup ve indirim kuponları delikafadulden size de gönderdi mi dönüşte gördük pek bişey değil ama hoş bir jest olmuş alkisalkisalkis

bizde her yıl olduğu gibi yılbaşında DİVAN oteldeyizkaydirigubbakcemile3

meleğim geçmiş olsun oğlunada sanada..
yavrum nasıl canı acımıştır..
ama ciddi bişey olmamasına sevindim.
kız bayram bitti daha ne ziyareti?

Meleğim bana da geliyor o mektup ve indirim kuponlarından her ay , hatta kullanmadığım için buluşmaya getiricem kullanan kızlar alırlar..

Azocum benim kocam normalde eğlence müdürü ama yılbaşında sunuculuk yapacak , biz de seyredicez , o bir otelle anlaşıp tüm yılbaşı programının organizasyonunu yapıyor , şarkıcısından çalgıcısına dansözüne palyaçosuna kadar herşeyi ayarlıyor , kendi de sahnede sunuculuk yapıyor : )))

selam arkadaşlar..
giremiyorum bayadır..
geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir..

oğlum bugünlerde sakinledi biraz..
eski canavarlığı söndü yani..
şimdi biraz daha konsantre olabiliyor sanırım ondan ..
önceleri 5 dk üstüste oturup oynayamadı şimdi daha iyi..
sizin miniklerde iyidir inşallah..
görüşürüz..

hoşgeldin estelcim.
sevindim senin oğlanın iyi olmasına.
darısı başımıza..

yaw nereye kayboldunuz?
yine sitede sorun var sanırım.
eee ben nasıl giriyomfisfisfis

bız yılbası ıcın herhangı bır plan yapmadık
ama uyuyarak gırmek ıstıyorum yenı yıla kı son 1,5 yıldır uyuyamamanın acısını cıkarmak ıstıyorum

sımdı tv kanlları gezerken bır evlılık programında hatun kısı gelmıs
hıcbır noksanım yok tek eksıgım sevgı dıyor
sorulan krıtere dosu kıllı seksı erkekler gelsın dıyor delikafadulden
hakkaten sasırmıs durumdayız

Sitede sorun vardı giremedim bende.Siz ne ara girdinizde bu kadar kaynattınız fıstıklar.Ben hala zorlanıyorum valla.Geçmisi okuyacağım diye helak oldum burada.
Beyaz melekçim valla okuyunca kendimi gördüm diyebilirim. Aynı sorunları bende yaşadım.Hatta daha fazlasını benimde kaynım iflas edince çoluğunu çocuğu bırakıp istanbulda iş yapmak adına bizimle kaldı tam iki sene.İkinci senenin ilk yarı döneminde eşi,çocuğuda geldi.Yani ben kirada oturduğum evde ki 55 m2 bir evdi 5 kişi ile yaşadım.Annen haklı ev ev üstüne olmuyor.Gerçekten.Ama gerçekten başka çözüm yoksa yapacak birşey yok.Ne yapacaksın sende mi sokağa atacaksın.Annen kesin daha önce böyle bir kötü tecrübe yaşamıştır.Sana kıyamadığından üzüldüğünden istememiştir.Gerçekten çok zor oluyor inan bana allah yardımcın olsun.

Ama allah sabrını veriyor canım.Bu yaptıkların karşılıksız kalmıyor inan.Kaynana gelince bizde de aynı durum var üstelik biz dip dibe yaşıyoruz.Hediyesinde değilim ama hiç samimi olmadığım çaycımız bile altını taktı doğum gününde yorgan almış böle şirin bişe insan ondan utanır.Zaten biz geçindiriyoruz onları alacakları benim paramla alınacak ama önemli olan o değilki verdiğin değer.Neymiş ben bir sürü şey alıyormuşum.Almasına gerek yokmuş.Aynı düşünce aynı cahillik.Birde gelen gidene hayır diyememesine sinir oluyorum sülalelerinde o kadar çok akrabaları varki mıncır mıncır elliyorlar çocuğu,öpüyorlar gücenirler bidaha gelmezler diye birşey diyemiyo.Bu iki huy dışında çok iyi bir kadın aslında.Ama sen sabırlı ol canım.Çok zorlanacaksın ama emin ol eşinin gözünde,kaynının gözünde yerin bambaşka oalcak.Bilen yaşayan biri oalrak söylüyorum.

Pirayecim geçmiş olsun kuzucuğuna umarım kızarıklığı çabuk geçer.

Azocum sanada çok geçmiş olsun.Hamile kalmadan öncede böyle bir problemle karşılaşmıydın canım benim.Ne zaman çektireceksin??

Andinacım sen eşini niye kıskanıyosun bakem.Fıstık gibi hatunsun o seni kıskansın.Ayırca bir başak kadını olarak akrep erkeklerinden her alanda uzak durmuşumdur.Evleneceğim erkek asla bir akrep olamaz derdim olmadı da.Ama allah oğlumla verdi tatlı cezamı.Ama sen iki akreple uğraşıyorsun senin işiin çokkk dahaa zor canımm

Back
X