- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #49.501
Son gün yok canım , biz 5 aralıkta vereceğiz ama kargo ile gönderenler için date line belirlenmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miniğim gitmedi mi kayınvalidenler hala?
teşekkürler cnm:)ufff ya ne sayfa valla dıger sayfalara gırmek daha kolay
sınır oldum dunden bu yana
zaten kocısın aılesı ustun performans sahıbı benı delırtme konusunda
bu arada azomm
çok geçmiş olsun zeynacım.sanırım rahmi ağzında yaram var smerim iyi çıkmadı adet sonrasında tekrar muayeneye gidecem bu sğrede antibiyotik kullancam açıkcası telaşlıyım ne olduğunu bile bilmiyorum neden oldu hiç anlamıyorum araştırdığıma göre her kadının başına gelebilirmiş biraz gerginim:gitme:
günler sonra siteye saçma bi giriş yaptım kusura bakmayın evde netim bozuktu kaç gündür işte zaten başımı kaşıyamıyorum o yüzden ihmal ettim sizleri affedin beni :kedi:
onun dışında iyiyiz oğlum öksürüyordu babamızdan kapmış tek öksürüktü şurup kullanıyoruz daha iyi
görüşürüz
lavişim sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.iyi geceler güzel hanımlarrr
giremiyorum kaç gündür zaten site hata veriyor sinir oldum valla..
bizde bugün doktora gittik yine ama kendi doktorumuza gidemedik ya( valal bırakacğım bitti o kadın artık bizde başka bi hastahaneye geçtik kaka ve kan tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ishalin sebebi belli oldu alt azılarımızda çıkmış biraz öksürüğümüz var ama keyfi yerinde çok şükür bizden böyleeee