2008 Kasım Anneleri

ufff ya ne sayfa valla dıger sayfalara gırmek daha kolay
sınır oldum dunden bu yana
zaten kocısın aılesı ustun performans sahıbı benı delırtme konusunda

bu arada azomm

sanırım rahmi ağzında yaram var smerim iyi çıkmadı adet sonrasında tekrar muayeneye gidecem bu sğrede antibiyotik kullancam açıkcası telaşlıyım ne olduğunu bile bilmiyorum neden oldu hiç anlamıyorum araştırdığıma göre her kadının başına gelebilirmiş biraz gerginim:gitme:

günler sonra siteye saçma bi giriş yaptım kusura bakmayın evde netim bozuktu kaç gündür işte zaten başımı kaşıyamıyorum o yüzden ihmal ettim sizleri affedin beni :kedi:

onun dışında iyiyiz oğlum öksürüyordu babamızdan kapmış tek öksürüktü şurup kullanıyoruz daha iyi

görüşürüz

iyi geceler güzel hanımlarrr
giremiyorum kaç gündür zaten site hata veriyor sinir oldum valla..
bizde bugün doktora gittik yine ama kendi doktorumuza gidemedik ya:(( valal bırakacğım bitti o kadın artık bizde başka bi hastahaneye geçtik kaka ve kan tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ishalin sebebi belli oldu alt azılarımızda çıkmış biraz öksürüğümüz var ama keyfi yerinde çok şükür bizden böyleeee

günaydın kızlar

site yine sapıtmış durumda , sinir oluyorum valla artık :(

zeynam geçmiş olsun , yara varsa sorun olmaz , ya ilaç tedavisi uygularlar yada yakarlar , basit bir operasyon hiç sıkma canını tatlım..

gunaydın
sanırım sutede sorun duzelmemıs kımseler yazısamamıs

zeynam gecmıs olsun canım
korkulacak bır durum yoktur ınsa allah
oglusuna da gecmıs olsun

lavınya gecmıs olsun kuzuna
dısler maalesef kuruttu resmen bızı de

dun gece oglum daha sakındı
sık sık uyandı hatta yanımıza geldı ama cıglık atmadı
hos bu kez ben cok sınırlı oldugumdan uyuyamadım
sureklı oglusu ızledım sakınlesmek ıcın

Günaydın kızlar.Ya bu nasıl bi site.Bırak sohbet etmeyi, girmek bile sinir bozuyo.Neyse şimdi bişi diyecem.

Zeynam geçmiş olsun.Sıradan bi yaradır.Andiş de demiş yakarlar.Burda sekreter arkadaşın da öyle oldu. Endişelenme canım.Sen oğluşuna dikkat et, benimkide öksürüyo.Ona da geçmiş olsun.

Lavişim hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun canım...

günaydın kızlar..
nihayet açılabildi sayfa:)))zeyna geçmiş olsun canım..allahtan acil şifalar dilerim...
bugünde benim işlerim o kadar yoğunki sanırım çok fazla sohbete katılamayacağım..herkese iyi günler dilerim:)))

günaydın millet site beni de delirtiyor artık ama en güzel tarafı akşam pek bişey yazamamışsınız okumak kolay oldu geçmşi kaydirigubbakcemile3

zeynam geçmiş olsun Andina söylemiş basit bir tedavisi varmış korkulacak bişey yoktur inşallah

lavişim size de geçmiş olsun allahtan temiz çıkmış bu dişler mahvediyor çocukları yaa ben çok korkuyorum valla daha iki dişimiz var sadece diğerlerinde belirti bile yok ama yakındır çektirecek yine bize

miniğim sinirlenme diyeceğim ama biliyorum mümkün değil o yüzden sabret demekten başka çarem yok

benim gribin üstüne bir de regl eklendi sanırım ilaçların etkisiyle erken geldi bu ay off bitirecek bugün beni yataktan kazındım resmen yaa kafamı kaldıramıyorum dedim izin isteyeyim yatayım biraz sonra vazgeçtim hadi dedim git biraz açılırsın kendi kendime evde daha kötü olacağım Eymen zaten yatımıyor yatan birini gördümü hemen çekiştirmeye başlıyor kalk diye bir de evde temizlik falan yapılması lazım evde kaldıkça o gelir aklıma yatamam rahat edemem daha çok yorulurum ben de kaçtım dershaneye kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar biz de bir site daha vardı buluştuğumuz yine KK'da sorun olduğunda gitmiştik oraya denizanası önermişti hatırlıyor musunuz sanırım hepimiz üye olduk oraya hepimizin rumuzları vardı yine geçici bir süre oraya mı taşınsak acaba :uhm: arada buraya uğrar oraya gelmeyenleri ve diğer topikleri kontrol ederiz ama muhabbettimizi oradan yaparız ne dersiniz

ufff ya ne sayfa valla dıger sayfalara gırmek daha kolay
sınır oldum dunden bu yana
zaten kocısın aılesı ustun performans sahıbı benı delırtme konusunda

bu arada azomm
teşekkürler cnm:)
oğluşunun gecesinin iyi geçmesinede sevindim..

sanırım rahmi ağzında yaram var smerim iyi çıkmadı adet sonrasında tekrar muayeneye gidecem bu sğrede antibiyotik kullancam açıkcası telaşlıyım ne olduğunu bile bilmiyorum neden oldu hiç anlamıyorum araştırdığıma göre her kadının başına gelebilirmiş biraz gerginim:gitme:

günler sonra siteye saçma bi giriş yaptım kusura bakmayın evde netim bozuktu kaç gündür işte zaten başımı kaşıyamıyorum o yüzden ihmal ettim sizleri affedin beni :kedi:

onun dışında iyiyiz oğlum öksürüyordu babamızdan kapmış tek öksürüktü şurup kullanıyoruz daha iyi

görüşürüz
çok geçmiş olsun zeynacım.
inş.en kısa zamanda iyileşirsin..

iyi geceler güzel hanımlarrr
giremiyorum kaç gündür zaten site hata veriyor sinir oldum valla..
bizde bugün doktora gittik yine ama kendi doktorumuza gidemedik ya:(( valal bırakacğım bitti o kadın artık bizde başka bi hastahaneye geçtik kaka ve kan tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ishalin sebebi belli oldu alt azılarımızda çıkmış biraz öksürüğümüz var ama keyfi yerinde çok şükür bizden böyleeee
lavişim sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.
diş sorunu hepimizde var.çıkana kadar çekicez biraz:(
öksürük için sabahları kalkınca kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezide ver.iyi geliyo..

beyazmeleğim sanada geçmiş olsun.
ben bilmiyom o sayfayı..
neresi orası?
kk nın içindemi yine???

ha bu arada günaydın kızlar..:teytey:

Back
X