selam kızlar
okumaktan bihal olmama rağmen aklımda pek bişii kaldığı söylenemez,
-andina yasak konusuna sinir oldum ve çok üzüldüm, inşallah anlaşılmazda aynı şekilde girmeye devam edersin, yoksa başka bir yolunu buluruz artık:)
-remedios nickinin nereden geldiğini biliyordum ama anlamını bilmiyordum, çok güzelmiş ve sana çok yakışıyor
-beni sülün seçen arkadaşlara teşekkür ederim ama ben boydan kaybediyorum (pigme olduğumu görmediniz sanki:)
-eylül bende seni çok güzel buluyorum canım, hem yüzün hemde vücut oranlarınla, ayrıca çileğide çok beğeniyorum ama o hamileyken dahada güzeldi kilo yakışıyor fıstığıma
-zeynacım 1. evlilik yıldönümünü kutlarım şekerim:) her sene aynı düşünürsün inşallah
-elmalıcım özeline yazdım görürsün zaten girince
-ha birde nickimi en yapmışsınız:) hepiniz biliyorsunuz anlamını zaten, buraya hamileyken üye oldum ve oğlumun ismi belliydi, denizanası ilk duyunca kaba ve itici geliyor ama matrak geliyor, ee sizde beni böyle kabullendiniz, sorun yok
- enlerin hepsini çok güzel oturtmuşsunuz, tebrik ederim hepinizi, gerçi yasmincim şikayetçi seçildiği için biraz şikayet etmiş ama biz onu öyle seviyoruz dimi:) yasmincim kızlar anlatmışlar zaten burada herkes derdini anlatıyor canım küsmek falan yok ona göre, ayrıca bende seni komik buluyorum bazen öyle bişii yazıyorsunki katılıyorum pc başında
-nazlımelekcim ben senin nickini eşinin sana söylediği bişii zannediyordum, demek bebeşlerin içinmiş:)
-lelalcim kayyınvalidemi sormuşsun, sağol canım daha iyi iki gündür denize baktı yarın yine tahlil falan yaptıracak, senin annende iyileşmiş, tekrar geçmiş olsun, birde senin nickini bende beğeniyorum kendin gibi sevimli, anlamını yazdınmı görmedimde
-dahada vardı ama unuttum kusura bakmayın malum nöbetçiydim bugün
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.