2008 Kasım Anneleri

melkekcım yatak problemınız varsa bence 1-2 gun sehır dısı yapabılırsınız eymende sende rahat eebılmenız acısından sonrakı gunler beraber vakıt gecırırsınız ıyı olmazmıı

ayy ogretmen olmak varmıs 15 gun tatıl yaz tatılı 3 ay bayram seyran tatıll ne guzell opuyorumnanaktan
bızım sımdı yazlık ıznımıze kadar tatıl yokkk kaydirigubbakcemile4

kızlar dilekleriniz için teşekkğr ederim dün yaptığım şeylerden sonra biraz daha ii gibi bol bol ıhlamur vermeye çalışıyorum ilacınıda öksürük şekli normlae döndü gibi dışarı çıkarmak istemedim dışarsı felaket soğukmuş ablam sabah dondum dedi resmen daha kötü olur bi bekle bakalım bir iki gün aynı şekilde devam ederse götürürüz dedi arada uğrarım durmuo yaramaz yavrum bnm

kızlar dilekleriniz için teşekkğr ederim dün yaptığım şeylerden sonra biraz daha ii gibi bol bol ıhlamur vermeye çalışıyorum ilacınıda öksürük şekli normlae döndü gibi dışarı çıkarmak istemedim dışarsı felaket soğukmuş ablam sabah dondum dedi resmen daha kötü olur bi bekle bakalım bir iki gün aynı şekilde devam ederse götürürüz dedi arada uğrarım durmuo yaramaz yavrum bnm

Sedacım tekrar geçmiş olsun.Çocuklar hastalanınca evde huzur falan kalmıyo.Güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

Ben geldimmmm..

Batu grip oluyor sanırım yaaa,burnu akıyordu,gözleri de kızarmış gibiydi hafiften.Ya umarım hafif geçer..

Yasminim annen cuma ameliyat oluyorsa nasıl görüşücez?

yasminim sağol çitosçum sizede geçmiş olsun cnm ya yasmininde dediği gibi evde huzur kalmıyor sürekli tedirgin olup için acıyor sanırım çocuklar hasta oldukça bu hep böle olucak annelik duygusu dedikleride bu olsa gerek

stefanelde bi elbise gördüm bittim resmen yaa çook güzeel
selam kızlar nabersiniz kızım sabah 7 buçukta bi ateşlendi
39.5 ti yine gerçi kulaktan ölçüyorum yarım derece fazla çıkıyormuş diolar
hemen dolven verdim duşa soktuk babasıyla şimdi iyi sonra bi uyumuşuz 11 buçuğa kadar
amaaan ya bitse artık şu ateş olayı yaaaa neyse işte öle
sizide sıkıyorum artık biliyorum ateş ateş demekten ama napiim be anacım

Ben geldimmmm..

Batu grip oluyor sanırım yaaa,burnu akıyordu,gözleri de kızarmış gibiydi hafiften.Ya umarım hafif geçer..

Yasminim annen cuma ameliyat oluyorsa nasıl görüşücez?

Canım annemi c.tesi çıkaracam hastaneden kardeşimde kalacak.Ben sizinle buluştuktan sonra yavrumu alıp anneme gidecem:))

stefanelde bi elbise gördüm bittim resmen yaa çook güzeel
selam kızlar nabersiniz kızım sabah 7 buçukta bi ateşlendi
39.5 ti yine gerçi kulaktan ölçüyorum yarım derece fazla çıkıyormuş diolar
hemen dolven verdim duşa soktuk babasıyla şimdi iyi sonra bi uyumuşuz 11 buçuğa kadar
amaaan ya bitse artık şu ateş olayı yaaaa neyse işte öle
sizide sıkıyorum artık biliyorum ateş ateş demekten ama napiim be anacım

Asorticim aşkolsun.Ha bir de geçmiş olsun.Hepimizin tontişleri hasta , dertleşmiyecek miyiz? Anıl da atlatmak üzere.Dolven ve calpolu dönüşümlü ver canım.Güzel tontişim hasta demek.Dişleri çıktı mı canım, azılar filan?

yok canım çıkmadı zaten hastaydı boğazları iltihaplanmış
bu arada ben hemen atladım emme sanki beni çağıran var

ayy canım cumartesi kontrolümüz var bizim yine saat 3 te o da o yüzden dedim pazar olursa süper olur benim için sizede uygunsa

ben geldim kızlar...
çitos, asortie kuzucuklara geçmiş olsun:((
buluşma varmış..yasmin arkadaşım haber verdi..hadi bakalım..inşallah bi aksilik olmazda buluşabiliriz

Back
X