- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.481
off çok canım sıkılıooo ya bu kız uyuyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazımmeleğim dönüşmez canım dicem ama kocana bağlı o da valla bu sefer 1 saat sürermiş sen bayılmış bi halde ne komik olur nan delüü:roflol:aldığın şeylerle birlikte 1 saat uğraşırsın artıkın
sende pek bi çabukmuşsun maşallah normalde erkekten sonra ya da aynı anda şe olman gerek ama sen maşallah çok hızlısın canıım boşa demioz kızım sana adult die
ohaaa diyorum sevgili arkadaşım sana ve susuyorum önünde saygı ile
aynı mesajı yazmışızzz..
selam kızlar oğluşum dün akşamdan beri çok kötü dün misafirlerim geldi mert e yemek yedirmiştim bizde bir kustu ama her taraf battı çıktı biz ilk önce telaşlanmadık çünkü mert hep kusan bir çocuk die ama sonrasında gene kustu çok fena allah ev kalabalık zaten herkez konuşur yok doktoru ara onu yap bunu yap neden oldu niye oldu falan kafam allak bullak oldu valla neyse uyutttuk sonra ama 1.00 de uyandı ve sabaha kadar uyumadı daha sonra geç uyandı ve kahvaltısını güzelce yaptı yawrum tam sevindik iyi die ama bir ishal başladı ardı arkası kesilmiyor kıyafetler batıyor falan devamlı soy ardından şimdide yine kusma başladı off napıcam şaşırdım baştan aşağı soyuyoruz devamlı
doktoru aradık su az az verin bir ande vermeyin dedi pirinç haşlayın yoğurtla karıştırın dedi yapıcaz yarında geçmezse ilaç vericem dedi niye oldu bilmiyorm dün evden dışarı çıkmadık bugünde öle
inaşşalh biran önce geçer çünkü yawrum çok yıprandı bizimde sevgiller günü kusuk ve bok temizlemekle geçti gitti onlar iyi olsunda inşallah yarına devam etmez ben tek başıma o kusukları temizleyemem asla çünkü çok miğdem bulanıyor