2008 Kasım Anneleri

allahım gözlere bak güzelliğe bak maşallah en yakın zmanda göreceğim berili ona göre haftaya ayarla kendini forumda buluşalım ok izinli olduğun güne göre ben gelriim

canım valla haftaa gelicem bi gün ama ne zman o belli değil ben gelmeden bi akşam önce ararım seni özelden yolluyorum telimi ok sende yolla ararım seni ay çok sevindim heee bizde koyarız resmimizi demiii:DD

Buda benim Prensesim Beril
Teyzelerine Günaydın diyor bu sabahtan foto :)) Maşallah:nazar:

cimg7065k.jpg

ahhh benim canım, yerim ben onu Maşallah Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kalimerocum haziranda ortp. giderim demek istedin herhalde dimi?

Kalimerocum haziranda ortp. giderim demek istedin herhalde dimi?

canım cocuk doktoruna 25 nısanda gıttım en son
30 mayısta ortopedı doktoruna randevu aldım
13 hazıranda da cocuk doktoruna randevu aldım
normalde her ay cocuk doktoruna gıdıyordum ama artık bır ay degıl 45 gune cıkarmıs oldum kontrolu

seyracım maşallah kızna çok tatlı ya.. Allah nazarlardan esirgesin..

çilekcim aklımda olsun zeytinyağı..
kızlar benim kaan oğlanın kulağı çok kaşınıyor ya yine başladı kaşımaya ama kanatıyor hep.. elinden gelse koparıp atacak yani..
arada öksürüyor ama yedikleri içtiklerinden genzine gidiyor diye üzerine düşmedim normal dururken öksürme yok..
bu konuda fikri olan varmı??

slm
çilekçim maşallah deniz e yaramış yedikleri tosun olmuş:nazar:
laviş süper çıkmışsınız maşallah cnm
seyra berilde çok güze maşallah
hadisenin kıyafetini bende hiç beğenmedim zaten bizi arap ülkesi sanıyolar bu kıyafette tam olmuş yani:1closedeyes:
ay piroş uyandı yazdırmıyo

canım cocuk doktoruna 25 nısanda gıttım en son
30 mayısta ortopedı doktoruna randevu aldım
13 hazıranda da cocuk doktoruna randevu aldım
normalde her ay cocuk doktoruna gıdıyordum ama artık bır ay degıl 45 gune cıkarmıs oldum kontrolu
Anladım canım, bende 2 ayda bir götürcem artık bundan sonra, zaten bişey yapmıyorlar, boyuna, kilosuna bakıyorlar. Boğazına, kulağına, ciğerlerine bakıyor.
Bir sorun olursa arada götürürüm...

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım

öncelikle beril bebeğe maşallah nasıl tatlı bişey o öyle yerim ben onu

lavişcim çok güzel olmuş saçın canım benim, ben de boyatacağım haziranda tatile girerken diye düşünüyorum kızıl istiyordum ama kızıl yazın çok akar diyorlar kızlar röfle falan yaptır diyor annem ne dersiniz öyle mi yapsam

bu arada lavişcim kızın senden güzel benden sölemesi sırnaşık şey

hadise bende de küçük çaplı bir şok yarattı ama yine de çok ta negatif bakmıyorum sonuçta türkiye olarak oryantal kültürünü tam taşıyan bir ülkeyiz, o arap kültürü demek değil ki tam tamına oryantal, ee şarkı da oryantale benzediği için çokta abes bulmadım ben, ayrıca her yerin kırmızı olması beni ayrıca cezbetti, sadece biraz daha hareketli dans kullanabilirlerdi, hadise yapamasa bile diğer dansçılar, çünkü canlı şarkı söylemek zorunda oldukları için aynı zamanda kıvrak dans çok mümkün bişey değil, ama arkadaki dansçıular daha kıvrak olabilirdi, son anda gelen dans şovu hoşuma gitti benim, ve ben hala umutluyum bence iyi bir derece gelecek hatta bu birincilik bile olabilir

Back
X