2008 Kasım Anneleri

merhabalar kızlar gecmısı okuyamadım azocum yazı cok guzel ve yerinde olmuş
paylaşım için teşekkürler.
dunden berı mıdemın agrısı gecmedı azaldı ama sızı var bıraz :gitme:

selam güzeller
azocuğumun kadınların gözleriyle ilgili yazısını daha önce okumuştum ama nerdeydi hatrlamıyorum,çoook güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler canımm
o uyduruk mozaik pastayı bende yaparım ara sıra,evde hiç bişey bulamadım onu yapıveririm hemen.küçük bir tavsiye,pding pişip altını kapatııktan sonra içine küçük bir parça tereyağ koyarsanız çok güzel oluyor :))

ıcırcım geçmiş olsun tatlım yediğin bişeymi dokundu ya da mideni mi üşüttün acaba?
geçmişe bakamadım,başka önemli birşey varmı,bu kez de ben özet istiyorum heheh :))

bu arada dün akşamstü tefal actifryım geldi sonunda hihoyyythenz kullanmadım.kullanan varsa deneyimlerinizi alayım arkadaşlar.mmmfciğim bir arkadaşının kullandığını,yemekleri çok uzun sürede pişirdiğini bu yüzden de faturasının kabardığını yazmıştı.birz içime dert oldu,bunla ilgili 2 ayrı yere konu bile açtım ama bakan bile olmamaış.koskoca kk da kullanan yok mu şu aleti.kitapçığında süreler yazıyor,her şey 10-15 dk pişiriliyor,sadece patates 45 dk da pişiyor ama 1 kg patates.bilmiyom valla yapınca görcez

merhaba kızalr
geçmişe baktım ama çok konuşmuşsunuz aklımda pek kalmadı
ilk adım ayakkabısından bahsetmişsiniz ben daha almadım önce bi yürüsünde haketsin:))
azocum çok güzel paylaşımlar teşekkürler
ayrıca ömer kaan ın oyuncağını kırmasına koptum erkek çocuğu işte bebeklikten afacan oluyolar yerim ben o kara kafayı:)
kızlar dün o dediğim şuruptan verdim yarım çay kaşığı yazıyodu üstünde ondanda az verdim bi zararı olmadı faydası oldumu bilmem öyle baygın filan olmadı ama piroş bidaha vermem heralde

bu arada dün akşamstü yım geldi sonunda hihoyyythenz kullanmadım.kullanan varsa deneyimlerinizi alayım arkadaşlar.mmmfciğim bir arkadaşının kullandığını,yemekleri çok uzun sürede pişirdiğini bu yüzden de faturasının kabardığını yazmıştı.birz içime dert oldu,bunla ilgili 2 ayrı yere konu bile açtım ama bakan bile olmamaış.koskoca kk da kullanan yok mu şu aleti.kitapçığında süreler yazıyor,her şey 10-15 dk pişiriliyor,sadece patates 45 dk da pişiyor ama 1 kg patates.bilmiyom valla yapınca görcez

canımcım tefal sanmıyorum kötü bişi üretsin.tefal actifi.ben kullanmıyorumm.ama.ben clipsosunu kullanıyorum..mükemmel..

oy kızlar başım feci halde ağrıyor ya yanımda ilacım da yok

bu arada kadir geceniz mübarek olsun

ıcırcım geçmiş olsun

ilk adım ayakkabısı giydirme konusu tartışılmış sanırım valla ben doğduğundan beri evde değil tabi ama dışarı çıkarken patik ayakkabılardan giydirdim evin içinde de yürütece bineceği zamanlarda giydirmeye başladım hatta burda da yazmıştım ayağından çıkıp gidiyordu ayakkabılar

yaza girerken 18 numara özel yapım bir ayakkabı aldım ortopedik işte onu çok rahat kullandık yere bastığı yerlerde sürekli giydi onun dışında giydirmedim plajda falan zaten giydirmedim
yalnız işte bizim evlerde yerler mermermi fayansmı bişey deniyor ya ona ondan şimdiki evde öyle yani giydirmesem buz gibi yer bu seferde ayağından üşütecek diye korkuyorum yazın bile çok soğuk bir de halıları kaldırmıştık tabi o yüzden iyice kötü oldu
şimdi ben oğlm için zararlı bişey mi yaptım kafam karıştı ya :çok üzgünüm:

kızlar hekeze günaydın eşim simbonun ekmek yapma makinesi almış gelmiş akşam hiç kullanan varmı nasıl bişey zeynep ceylinden bakamadım bile bi o kusurdu yaaaaaaaa

saphişçim ve gülizgülüm teşekkür ederim
midemi üşütmüşüm kendime gelemedim

beyazmelekcim sanada geçmiş olsun
neyin var havalar bırden sogudugu ıcın bızlerde hastalandık herhalde

sabay06kadirgeceniz.jpg

1222438780kadir1.jpg

Suriye'nin kadın Devlet Bakanı Bouthaina'dan:
Son zamanlarda duyduğum en doğru söz bu...
"Kadınları türban değil, gözündeki ifade korur. "
Alt tarafı bir çift organla bu kadar çok iş başarıldığı görülmemiştir.
Yeryüzündeki bütün canlıların gözleri sadece, bakıp görmeye yaradığı halde
kadın kısmı, neredeyse bir tek ortalığı süpüremez gözleriyle...
Sever, sevişir, beğenir...
Döver, küser, barışır...
Nefret eder, hesap sorar, azarlar...
Kovar, bağırır, çağırır, alay eder...
Erkek de bir insanoğlu, o da yapar demeyin!
Erkekler her durumda öyle bön bön bakarlar.
Asla, ne demek istediklerini anlamazsınız.
Gözlerini konuşturan sadece kadınlardır.
Çocukluğunuzu düşünün...
Annenizin bin türlü bakışı gelecektir aklınıza.
Misafirler gitsin, ben sana gösteririm bakışı...
Hadi artık odana git, yat bakışı...
Ağzını şapırdatma! bakışı...
Kıçım tutulsaydı da seni doğurmasaydım bakışı...
Aynı babası bakışı...
Babanızdan bir bakış var mı, aklınızda?
Hiç zannetmiyorum olduğunu.
Babayla göz göze bile gelinmez öyle zırt pırt.
Şimdi de
büyüklüğünüzü düşünün...
Kaç kadın bir bakışın peşinden gitmiştir?
Hiç..
Peki kaç erkek bir bakış uğruna odu ocağı terk etmiştir?
Çookk..

ah işte buna bayıldım ,doğru söze ne hacet

herkese günaydın ..

Icırım geçmiş olsun.Mide ağrın geçmemiş.Dün de vardı.Çok mu yiyosun canım:))

H.mine ve Saphiracım yeni mutfak aletlerinizi güle güle kullanın.Yemekler, hamurlar yapın.Deneyimleriniz bizimle paylaşın.Bu arada benim düdüklümde Clipso...

Beyazmelekcim sana da geçmiş olsun.Biri mi kızdırdı da başın ağrıdı?Anlat bakem

Herkesin Kadir Gecesi Mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.

ıcırcığım geçmiş olsun
ayaklarını sıcak tut bu tarz üşütmeler hep ayaklardan oluyor

tefal actifry'lar, simbo ekmek yapma makineleri, tatlı tariflerizemuszemus
kızlar biz nasıl zayıflayacağız böyle:uhm:

selamlar,
kadir geceniz mübarek olsun.. tüm dualarınız kabul olsun..
biz gece sahur yapalım yataılım dedik yine 3,5 oldu ondan sonra sbah 5 de keremin mızıltısıyla uyandık 6,5 kadar uyumadı bizide uyutmadı ben bir ara uyuttum 10 dk sonra uyandı sonra baamız uyuttu getirdi 9,5 oldu işde ama kaanda arada uyanınca bugünde uykumuzu alamadık yani..
şimdi oğluşlar ve babamız uyuyorlar..
bende balkonu yıkadım çamaşır astım ortalığı toparladım camı slmeyi erteledim yağmur yağıyor..
uyansınlar avmye gideceğiz alşverşe.. bugünlük temizlik planlarımın bir kısmı yattı..
azocum çok güzel ve doğru bir yazı teşekkürler..

selam arkadaşlar..

babamın kuzeni hala derim kendisine ısrarla oğlumun sorunca burnunu kulağını filan göstermesi gerektiğini söylüyo..

taklit yapmalıymış araba uçak filan-tatlicadiarzu-

sizinkiler yapıyo mu benim oğlum göstermiyo ayağını öğrettim bugün ama hiiç oralı bile olmadı ilgisini çekmedi..

minecim ben almadım ama ablam kullanıyor,çok memnun,mis gibi ekmekler yapıyor :)) yalnız onun ölçülerini tutturmak çok kolay bişey değil haberin olsun,elin alışana kadar 1-2 kez atabilirsin yaptıklarını :)

canımcım tefal sanmıyorum kötü bişi üretsin.tefal actifi.ben kullanmıyorumm.ama.ben clipsosunu kullanıyorum..mükemmel..
ben tefalin program 8 ütüsünü aldım daha garantisi dolmadan 2 kere servise gitti aynı arızadan değişimtalep ettim yapmadılar neyse 2 sene geçti garantisi doldu 1 ay geçmeden tabanı düştü elektrik kordonu bozuldu su akıtmaya başladı tutma yeri yanıyo cayır cayır elimi koyamıyorum bişeyle tutabiliyorum anca ve sıcak su damlatıyo ayrıca ellerimhep yandı sayesinde
en iyisini alayıom 1 kere alayım dedim 300 tl para verdimona şuan bakıyolar arızaya fiyat çıkarıcaklar 130 tl verdim tamir ettirdimdi zaten eğer gene 100 fln derlerse ütü 500e gelicek kocamkapıya koyar beni ki haklı
şuan ütüm yok emanet ütüyle yapmaya çalışıyorum
o yüzden tefal benim için bitmiştir bu benimşahsi fikrim

kızlar hekeze günaydın eşim simbonun ekmek yapma makinesi almış gelmiş akşam hiç kullanan varmı nasıl bişey zeynep ceylinden bakamadım bile bi o kusurdu yaaaaaaaa
güle güle kullan minecim görümcem kullanıyo çeşirt çeşit ekmekler yapıyo şahsen yerim olsa ben aluırdım tam buğday ekmeğimi kendi elerimle yapardım

Back
X