2008 Kasım Anneleri

bende geldiimm
cimcimeyi uyuttum biraz nete bakayım da sonra kladıgım yerden ütüye devam edeceğim
bitmiyor şu meret tam bitti diyorsun devamı geliyor

mmf cim kolay gelsin canım sana keşke baştan haberim olsaydı slyat yapacagını bende çok basit bir program var .. ben eşime babalar gününe uğraşa uğraşa bir şey yapmıştım sonra bir baktım ki bilgisayarda programı daha önce yüklemişiz sonra diğerini iptal edip 20 dakıkada diğerini yapmıştım :)) gerçekten çok güzel oluyor ..doğum gününe bende yapıcam inşallah şimdiden resim ayıklamaya başladım bile :))

sedoşum hoş geldin yakalayamadım seni :))

darkcım yükle ceren sultanı da görelim :)

juli ne yaptı acaba bakıcı işini ..inşallah gönlüne göre birini bulmuştur.

asorticim otrium mu ne öle isimli bişey vardı burun açman için o biraz daha etkili ..bir de onu denesen . burun tıkanıklıgını zor oluyor ya bilirim :(

seda, asorti, dark, lelal hoşgeldiniz kızlar, benim minnoş uyudu, biraz kitap okudum şidide sitemle ilgileneceğim ama buraya bakmadan geçemedim, lelal sen bakacaktın, siteyi bulabildinmi canım ?

Hoşgeldin Lelacim,

yükledim fotolarını kızımın.

iki başlıktada farklı foto var.

Walla bende bugün mutfaktaydım.Yap yap yine aynı ya kafayı yicem.

Juli bulamadımı bakıcı.Denizanasının öğrencisiyle konuşcaktı en son?

buldum buldum hatta bazı bölümlere puanlama bile yaptım :))
yorum da yazacaktım ama artık eşim bilgisayarı elimden alınca daha sakin bir zamanda yazmak ve okumak istedim :))

hatta denizannem ya sen geçenlerde bir kaç kitap ismi yazmıştın özellikle şu montessori eğitimi ile ilgili
rica etsem onların isimlerini tekrar verebilirmisin
ben de edinmek istiyorum

lelalcim juli için benim mezun öğrencilerden birini yönlendirdim, telefonla görüştüler ve cuma günü deneyecekler, juli nerede oturuyor tam hatırlamıyorum ama bizim kız kartalda oturuyormuş, juli gidiş geliş zor olacak diye üzülüyordu

Denizanası hoşbuldum canım.Sen de hoşgeldin.

bende buraya bakmadan yatamadım.kaç gündür kitap okuyamıyorum burada oyalanmaktan.

sen ne güzel sitenle ilgilenyosun çok özeniyorum sana.Şöle topluma bi hayrım olmuyo hiç.

tembelim napim :))

ınşallah çözer sorununu Julim.

Montesorrie ay nası yazılyo ya salladım :))) ışte bu eğitimle ilgili bi topik vardı Kk da .Lelalcim ilgilenyosan o topiğide arayabilirsin.
ben bi ara bakıcaktım daa ceren yoktu bende sonra ilgilenirim bu konuyla demiştim, kaldı öyle

saol darkcım bir ara oraya da bakayım
valla kk bende öle bir olmuş ki sadece bizim başlığa bakıp çıkıyorum resmen
diğer topiklerde epey bişeyler var arayınca neler buluyorsun burada da işte şöle bir vaktim olsa sabahtan akşama kadar sadece kendi istediğim sieleri sayfalaı incelesem :))

İyi geceler canlarımmm..Eşim nöbetçi ben d eonu beklerken bir bakem dedim buralara..

Doğum sonrası bi ara biz de eşimle çok kavga ediyorduk.Sonra 2 hafta ayrı kaldık o iyi geldi bize..Ama biz hamilelikten önce de kavga ederdik çok.Hamileyken süperdi herşey.Ya bir erkek karısıyla kavga etmek istemiyorsa itaat et rahat et modunda yaşamalı bence:roflol::roflol:

Kız lelal ne çok ütü yapıyon sen yavv..Benimkilere de bir el atıversen..:kahve::kahve:

Darkçım naber seni hiç göremiyoruz gündüzleri burada..:1ninca::1ninca:

iyi akşamlar arkadaşlar
darkcım cerenin endamına bayıldım.maşallah.ya bu topiğin ilk sayfasına bide bebişlerin şimdiki hallerini görünce bi tuhaf oluyorum yaa.kasım yaklaştıkca geçen seneki duygusallığıma geri dönuyorum galibaaa

seda, asorti, dark, lelal hoşgeldiniz kızlar, benim minnoş uyudu, biraz kitap okudum şidide sitemle ilgileneceğim ama buraya bakmadan geçemedim, lelal sen bakacaktın, siteyi bulabildinmi canım ?
denizanası canım özel değilse sitene ben de bakabilirmiyim

Back
X