2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar dükkanı bem açam bugün..uykusuz bir geceden sonra işteyim..gece 10 kere kalktı bugün eylül..uykusuzluktan gözlerim acıyo...
darkcım maşallah cerene ne güzel yürüyo...darısı bizim kuzuların başına...

Günaydın Gülizcim, günaydın kızlar.Ben de uykusuz bir geceden sonra merhaba dedim.Oğlum çok hasta.Ağzı burnu tıkalı, öksürüyo.Çok acil bir iş var ofiste, onu bitirirsem izin alıp gideceğim.Sabaha kadar damla uyumadım.Üstüne üstlük kazma kocamla tartıştık.Valla bazen ayrılmayı düşünüyorum.Dün gece de tak etti canıma artık.Uykusuzluğum yetmiyo gibi onun kaynanama benzer çenesini dinledim.Bıktım valla yaşamaktan usandım artık.Zerre kadar zevk almıyorum oğlumun gülüşleri hariç. Allah sonumu hayır etsin.

Darkcım Cerenin videosunu izledim.Maşallah yavruma nasıl yürüyo.Bence kızın eli hızlı, çok becerikli bi hatun olacak.Baksana bizimkiler daha yeni sıralarken seninki koşacak nerdeyse.Rabbim nazarlardan esirgesin.

günaydın arkadaşlar..

yasmincim bende senin gibi damla uyumadım gece oğlum sağ olsun bütün gece dikti ayağa..

babasıda hasta olduğu ,için onada bulaştırmasın diye vermek istemedim ama öldüm bittim..

ollarım kopuyo..

yasmincim haddimi aşmıyorsam evlilik terapistine gitmeyi düşünürmüsünüz..
gerçekten mükemmel sonuçlar alınabiliyor..
sevgi varsa hallolmayacak şey yokki..

kizlar ya su facebook da bir türlü bulamadim kasim annelerini ekim anneleri var kasim annelerini yaziyom arama butonuna ama cikmiyor bi yardim edin

canım 2008 kasım anneleri diye ararsan bulursun..

günaydın kızlar dükkanı bem açam bugün..uykusuz bir geceden sonra işteyim..gece 10 kere kalktı bugün eylül..uykusuzluktan gözlerim acıyo...
darkcım maşallah cerene ne güzel yürüyo...darısı bizim kuzuların başına...

canım bizde gece uyumadık , dün gece yemek yemedi , ilaçlarını içmedi ve uyumadı.. offf offfffffff laelaelaelaelae

günaydın arkadaşlar..

yasmincim bende senin gibi damla uyumadım gece oğlum sağ olsun bütün gece dikti ayağa..

babasıda hasta olduğu ,için onada bulaştırmasın diye vermek istemedim ama öldüm bittim..

ollarım kopuyo..

Canım ben artık bişi düşünemiyorum, bıraktım kendimi biyerlere gidiyorum.Öylesine yaşıyorum.Terapiye gitsek bu maçtan başka bişi konuşmaz.Akşam konuşacaktım bu meseleyi oğlan durmadı.Valla ne yapacam bilmiyorum.Sinirlerim alt üst.kafamçokkarıştı

Canım ben artık bişi düşünemiyorum, bıraktım kendimi biyerlere gidiyorum.Öylesine yaşıyorum.Terapiye gitsek bu maçtan başka bişi konuşmaz.Akşam konuşacaktım bu meseleyi oğlan durmadı.Valla ne yapacam bilmiyorum.Sinirlerim alt üst.kafamçokkarıştı

canım sen merak etme terapis onu öyle bi konuştururki sen bile şaşarsın..
bazen bizim bile farkında olmadığımız sorunlarımız olabiliyo..
hani derler ya bi tık..minik bi ayrıntı..körleşebiliyoruz bazen..
ayrıca sizin anladığım kadarıyla öyle aman aman bi sorununuz yok ..kimler kimler ne problemler yaşayanlar evliliklerini direkten döndürüyo kesinlikle denemeye değer..

canım sen merak etme terapis onu öyle bi konuştururki sen bile şaşarsın..
bazen bizim bile farkında olmadığımız sorunlarımız olabiliyo..
hani derler ya bi tık..minik bi ayrıntı..körleşebiliyoruz bazen..
ayrıca sizin anladığım kadarıyla öyle aman aman bi sorununuz yok ..kimler kimler ne problemler yaşayanlar evliliklerini direkten döndürüyo kesinlikle denemeye değer..

Konuşacam bu akşam.Yada randevu alıp emrivaki yaparım.Gelmez yoksa bu kalas.:umursamaz:

Konuşacam bu akşam.Yada randevu alıp emrivaki yaparım.Gelmez yoksa bu kalas.:umursamaz:

sevindim canım konuşun bencede..
onunde istemesi terapiyi daha verimli kılar..
köprüyü geçene kadar :)) dersinki sanada oğlumada daha verimli olmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum sürecin uzamaması adına seni daha çok yıpratmamak ve yıpranmamak için terapisti öneriyorum..

şimdlik sen elini taşın altına koy mesele götürmeye kadar..

zaten her zaman kadınlar başlatır süreci..maaaleseeeff...

yasmincim geçmiş olsun canım anıla
eşinle problemleriniz içinde çok üzüldüm inşallah düzelir herşey
biz herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünürken onlar biraz bi düünceli olamıyorlar ya bizi sıkanda bu zaten
bende hep suyuna gitmesem yürümezki
hiç çekilmez kocalardan biride benimki yaani
duvar diyorum ben ona tepkisiz bi duvar gerisini siz anlayın işte
estelin dediği gibi terapist faydalı olacaktır

gunaydınn
ben de geldım gece uyumakla uyumamak arası gıdıp geldım
annemlerdeydık gec geldık
ben hala trıp atıyorum kocama her ne kadar o gelıp yılıssa da prım vermıyorum kendısıne

gece oglum cok agladı yanıma aldım
adam her yerım agrıyor bana sefkat goster lutfen dıye ınledı ama hıc bakmadım bıle
cok gaddar gordum kendımı ama ne yapayım yuz verdıkce ustume gelecek ceksın bıraz

neyse yasmıncım bazen bu sekılde davranabılıyorlar
ben bu kez en uzun surelı kuslugu yasıyorum
konusuyoruz ama muhatap olmuyorum zorunlu konusmalar
bence de oturup detyalı sorunları konusmak lazım aslında

darkcım vıdeonu ızleyemedım ama emınım ceren hanım cok sırın yuruyordur
bılıyorsun benım oglumda artık yuruyor ve bu durumdan cok mutlu sureklı kendı kendıne ayaga kalkıp yurume egzersızlerınde
maasallah dıyelım bebıslerımıze

günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun

yasminciğim terapisti denemekte fayda var
bir de biz hep onların yanlarındayız ya eksikliğimizi hissetmiyorlar şöyle iznin varsa bir hafta izin alsan anıl'ı da alıp kocandan uzak bir hafta geçirsen

günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
benimde uykum var çocuğum diş çıkarmaya çalışıyo altı pişti yemiyo kocam horul horul uyudu banada terapistttt lülülülülülü

yasmincim bende arkadaşlara katılıyorum tamam erkeklerden mükemmel olmalarını bekeyemeyiz ama en azından yaşanır hale getirmeliyiz onları yada uymalıyız sen al bi randevu götür onu terapiste ve emin ol estelin dediği gibi sen bile anlamadan oda yoluna girecektir dualarım seninle

darkcım maşallah ceren sultana darısı tüm kasımın meleklerine :nazar:

elifsevde ismini banada özelden attırıver ekleyim seni canım

asorticim geçmiş olsun eylüle havalar bi öle bi böle valla bu kış neler olacak bakalım

başka atladığım bişi varmıııııı???CADIARZU

günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
benimde uykum var çocuğum diş çıkarmaya çalışıyo altı pişti yemiyo kocam horul horul uyudu banada terapistttt lülülülülülü

yasmincim bende arkadaşlara katılıyorum tamam erkeklerden mükemmel olmalarını bekeyemeyiz ama en azından yaşanır hale getirmeliyiz onları yada uymalıyız sen al bi randevu götür onu terapiste ve emin ol estelin dediği gibi sen bile anlamadan oda yoluna girecektir dualarım seninle

darkcım maşallah ceren sultana darısı tüm kasımın meleklerine :nazar:

elifsevde ismini banada özelden attırıver ekleyim seni canım

asorticim geçmiş olsun eylüle havalar bi öle bi böle valla bu kış neler olacak bakalım

başka atladığım bişi varmıııııı???CADIARZU

bennnn

psikoloğum gelmişşşş , estelcim sen yazdıkça ben rahatlıyorum burda ne alakaysa kaydirigubbakcemile3

zeynam beni atlamışınnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yasminim bu sene doğumgününde kocama lig tv alacaktım ama senin kocan gözümü korkuttu almasam mı acaba akannehir

günaydın kızlar
evet yeni bir iş günü ve inşallah sorunsuz ve çabucak geçer
artık çalışmak istemiyorum resmen ayaklarım geri geri gidiyor
şöllee evde bütüngün olsam ayaklarımı uzatsam cimcime ile ilgilensem ..

darkcım videoyu izledim maşallah cerene sanırım ilk yürüyen kasım bebeğimiz :hooray::hooray::nazar:

yasmincim ben de kızlara katılıyorum terapist yönünden denemekte fayda var
dilerim düzeltirsiniz herşeyi

Günaydın Gülizcim, günaydın kızlar.Ben de uykusuz bir geceden sonra merhaba dedim.Oğlum çok hasta.Ağzı burnu tıkalı, öksürüyo.Çok acil bir iş var ofiste, onu bitirirsem izin alıp gideceğim.Sabaha kadar damla uyumadım.Üstüne üstlük kazma kocamla tartıştık.Valla bazen ayrılmayı düşünüyorum.Dün gece de tak etti canıma artık.Uykusuzluğum yetmiyo gibi onun kaynanama benzer çenesini dinledim.Bıktım valla yaşamaktan usandım artık.Zerre kadar zevk almıyorum oğlumun gülüşleri hariç. Allah sonumu hayır etsin.

Darkcım Cerenin videosunu izledim.Maşallah yavruma nasıl yürüyo.Bence kızın eli hızlı, çok becerikli bi hatun olacak.Baksana bizimkiler daha yeni sıralarken seninki koşacak nerdeyse.Rabbim nazarlardan esirgesin.

günaydın canım..çok geçmiş olsun yasmincim..şimdi nasıl oğlan..inşallah biraz daha iyidir..bebeğiniz hasta olduğu için ikinizde iyice gerilmişsinizdir canım..düzelir..sıkma tatlı canını..

günaydın arkadaşlar..

ollarım kopuyo..

estel günaydın canım..sizede geçmiş olsun..

canım 2008 kasım anneleri diye ararsan bulursun..

canım bizde gece uyumadık , dün gece yemek yemedi , ilaçlarını içmedi ve uyumadı.. offf offfffffff laelaelaelaelae

offf canım ya..ne olacak bu bebişlerin hali bilmem. bende zerre ilaç içeremiyorum..ağzını mıh gibi kapatıyo..senin işin bizimkinden daha zor canım be..biz iki kişi idare edmiyoz..sen tek başına nasıl hakkından geliyon..helal sana canım ya..opuyorumnanaktan

ah lelalim sen bana sor bi de çalışıp isteyip istemediğimi..

dün batu hiçbirşey yemedi , ilaçlarını içmedi , gece uyumadı ne yapıcağımı şaşırdım , bakıcısı diyoki gündüz hiçbir sorun yok keyfi yerinde , oyun oynuyo , yiyo içiyo ama akşam bana yapmadığını bırakmıyo , bide bana vurmaya başladı , gülerek geliyo yanıma başlıyo vurmaya , sanırım gündüz bırakıp gittiğim için kızıyo anlayamadım hiç , ama çok yorgunum , ruhum yoruldu resmen mafoldumben

andinacım bence özledikleri için yapıyorlar
arada bende öle tokatları sağlam yiyorum yapıştırıyor suratıma
bende ellerınden tutup yuzumu oksatıyorum anne cici sonra da onun yüzüne duru cici diye sonra gülmeye başlayıp sevip sarılıyor
annem de diyor bütün gün sakin olan kız sizler eve gelince çok hırçın davranıyor diye
bana göre bunun tek açıklaması olabilir bu durumda özlem...

Back
X