2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim çook geçmiş olsun kuzuna , bizde de orta kulak iltihabı var , çok can sıkıcı bir durum ama kendini suçlama lütfen olabilir böyle şeyler..

kilo vermene , oğluşun osuboyuna , dişlerine çok sevindim hayatım.. farkındaysan güzel haberler daha fazla ,üzme sen tatlı canını

günaydın kızlar,
ne çok hasta bebeğimiz varmış hepsine geçmiş yasmin, andina, zeyna, estel hepinizn yavrularına geçmiş olsun, atlamadım inşallah,

kalimerocum ben cumadan beri bozuktum ama yavaş yavaş azalıyordu, dün akşam geçti şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah bugün saçlarımıda kestirirsem dahada iyi olacağım, inşallah seninde uzun sürmez,

yasmin kızlar söylenebilecekleri söylemişler ama ayrılma lafını çok telaffuz etme derim canım, ağzına alman düşünmeye başlaman demek oluyorki, nasıl düzeltebilirize odaklanman daha olumlu olacaktır, birde bişii sorcam kayınvalidenin etkisini hissediyormusun sorunlarınızda? sen kayınvalidenle iyi anlaşamıyordun yanlış hatırlamıyorsam

Canım kayınvalidemin etkisi şöyle, eşim annesi gibi davranıyo.Örneğin akşam eve gidiyorum.Yemek yapılacak, yıkanan çamaşırlar katlanacak, ütü ,süt sağımı ve paçama yapışan bir bebek var.Anıl 1 haftadır falan uyumak istemiyo, 12 gibi yatıyo.Haliyle yapmam gerekenler şeylerden bi bölümü aksıyo.Eşim de bu niye olmadı, biri gelse ne der, ben olsam evi mok götürecek, senin arkanı topluyorum laflarını edince evden kovduğum kaynanamın diğer eşini görüyorum.Yardım ediyo ama çene de durmuyo.Kaynanamda böyleydi.Yemeği falan yapardı biz gelene kadar.Ama laf sokmaları bitmezdi.Çocuk dursa yaparım.Eşime bebeğe bak diyorum,tamam diyo ama kaç kere düştü çocuk.Eli işte gözü oynaşta yani.Dün gece bebeği almış anneme götürecem diyo.Hep senin yüzünden oldu, çocuk sabah erkenden dışarı çıkıp üşütüyo diyo.Bu şu demek oluyo.Annemi kovdun ve bunlar oldu.Sinirlerim tepeme geldi.:oklava:

Beyazmeleğim oğluşa geçmiş olsun.Yerim ben onun o ağrılı küçük kulaklarını.Ne kötü oluyo çocukların hastalığı.Ağlamaktan başka bişi yapamıyolar.

yasmincim anlattıklarından tahmin etmiştim bu şekilde olduğunu:( allah sabır ve kolaylık versin sana canım

beyazmelek geçmiş olsun eymenciğe, gelişmelerinize çok sevindm ikinizede maşallah

canım akıl vermek gibi olmasın ama erkekler gerçekten ama gerçekteeen çocuk daha ötesi yok ve kim masumu oynuyosa onun yanında oluyorlar..
hayatta bi erkeğin karşısında haksız olmak için sinirlenmekten daha iyi bişey yapamazsın..sinirlenmeden işle eşini..
yanlış anlama kayınvalidene karşuı doldur dğil maksadım.. eşimin annesiyle benim kadar sorun yaşayan olmamasına rağmen ben eşimle aramı hiç bunun yüzünden açmıycam diye söz verdim kendime..düşün düğün yemeğime gelmeyen bi kayınvalideden bahsediyorum..

seni çok iyi anlıyorum canım ama dünyanın stresi o kadar yetiyoki insan evinde huzur istiyo..

bu arada insanın yalan söylemesi sadece birkaç konuda caizmiş bi taneside karı-kocanın arasını düzeltmek için söylenen yalanmış..düşün aile hayatı o kadar önemli kimse için feda etmeye değmez sevindirme kimseyi..

:oklava:
Canım kayınvalidemin etkisi şöyle, eşim annesi gibi davranıyo.Örneğin akşam eve gidiyorum.Yemek yapılacak, yıkanan çamaşırlar katlanacak, ütü ,süt sağımı ve paçama yapışan bir bebek var.Anıl 1 haftadır falan uyumak istemiyo, 12 gibi yatıyo.Haliyle yapmam gerekenler şeylerden bi bölümü aksıyo.Eşim de bu niye olmadı, biri gelse ne der, ben olsam evi mok götürecek, senin arkanı topluyorum laflarını edince evden kovduğum kaynanamın diğer eşini görüyorum.Yardım ediyo ama çene de durmuyo.Kaynanamda böyleydi.Yemeği falan yapardı biz gelene kadar.Ama laf sokmaları bitmezdi.Çocuk dursa yaparım.Eşime bebeğe bak diyorum,tamam diyo ama kaç kere düştü çocuk.Eli işte gözü oynaşta yani.Dün gece bebeği almış anneme götürecem diyo.Hep senin yüzünden oldu, çocuk sabah erkenden dışarı çıkıp üşütüyo diyo.Bu şu demek oluyo.Annemi kovdun ve bunlar oldu.Sinirlerim tepeme geldi.:oklava:

canım senin kocada bi alem yani..ondan olmaya çalışıyorum ama elle tutulacak hiç bişisi yok...:oklava:

canım akıl vermek gibi olmasın ama erkekler gerçekten ama gerçekteeen çocuk daha ötesi yok ve kim masumu oynuyosa onun yanında oluyorlar..
hayatta bi erkeğin karşısında haksız olmak için sinirlenmekten daha iyi bişey yapamazsın..sinirlenmeden işle eşini..
yanlış anlama kayınvalidene karşuı doldur dğil maksadım.. eşimin annesiyle benim kadar sorun yaşayan olmamasına rağmen ben eşimle aramı hiç bunun yüzünden açmıycam diye söz verdim kendime..düşün düğün yemeğime gelmeyen bi kayınvalideden bahsediyorum..

seni çok iyi anlıyorum canım ama dünyanın stresi o kadar yetiyoki insan evinde huzur istiyo..

bu arada insanın yalan söylemesi sadece birkaç konuda caizmiş bi taneside karı-kocanın arasını düzeltmek için söylenen yalanmış..düşün aile hayatı o kadar önemli kimse için feda etmeye değmez sevindirme kimseyi..

Kayınvalidem doldurmaz onu.O kendi çenesinin düşüklüğü.Sonra özürdiliyo ama hep aynı şeyler oluyo.Çok sakindir, herkes çok sever, efendi ve ağırdır.Ama evde çenesiyle benim canımı okuyo.Ben de sinirliyim biraz.Tabi onun çeneyle benim sinir birleştiği zaman bunlar oluyo.kaydirigubbakcemile

beyazmelekcim çook geçmiş olsun kuzuna , bizde de orta kulak iltihabı var , çok can sıkıcı bir durum ama kendini suçlama lütfen olabilir böyle şeyler..

kilo vermene , oğluşun osuboyuna , dişlerine çok sevindim hayatım.. farkındaysan güzel haberler daha fazla ,üzme sen tatlı canını

doğru söylüyorsun canım benim güzel şeylerhiç eksik olmasın hayatımızdan, kendimi suçlamayayım diyorum ama elimde değil hiç ihmal etmezdim ben böyle şeyleri taınma bilmem ne derken çocuğumla ilgilenemedim

ayy canımcım valla ne yaparsın bilmem ama biraz dersini alması lazım senin kocişin :oklava:

Beyazmeleğim oğluşa geçmiş olsun.Yerim ben onun o ağrılı küçük kulaklarını.Ne kötü oluyo çocukların hastalığı.Ağlamaktan başka bişi yapamıyolar.

evet canım yaa çok üzülüyorum anlatamıyor ki anne şuram ağrıyor acıyor vs... diye senağlama

yasmincim anlattıklarından tahmin etmiştim bu şekilde olduğunu:( allah sabır ve kolaylık versin sana canım

beyazmelek geçmiş olsun eymenciğe, gelişmelerinize çok sevindm ikinizede maşallah

sağol canımcım

melekcim çok geçmiş olsun canım..bu arada dişinizde, boyunuzda...ayrıca yeni kilonda hayırlı olsunnnnn

sağol güzelim

bu arada kızlar sizler daha iyi biliyorsunuz dişler bu aşamadan sonra tahminen ne kadar zamanda çıkar :uhm:

işler çok yogun...
şöyle bi bakıp kaçacam tekrar..
melekciğim çok geçmiş olsun..
yasmin sıkma canını diyecem ama sıkılmıyacak gibide değil canım..sen yinede fazla dert etme.bırak konuşsun dursun..
valla geçmişe bakamadım arkadaşlar..
hasta olanlar varsa çoookkkk geçmiş olsun..
ben kaçtım..
offf offfff işler çookkkk..
beni mazur görün artık..kocaman öptüm hepinizi..:))

beyazmelekcim bizim dişler öyle göründükten epey bir sonra çıkmıştı, yanılmıyorsam yaklaşık bir ayı bulmuştu orada beyazlığı gördükten sonra çıkarması, ama deniz çok küçüktü çıkardığında tam 5 aylıktı ilk iki dişi birden çıktı, belki bu aylarda çıkanlar daha çabuk olur canım, kolay gelsin eymene

beyazmelekcim bizim dişler öyle göründükten epey bir sonra çıkmıştı, yanılmıyorsam yaklaşık bir ayı bulmuştu orada beyazlığı gördükten sonra çıkarması, ama deniz çok küçüktü çıkardığında tam 5 aylıktı ilk iki dişi birden çıktı, belki bu aylarda çıkanlar daha çabuk olur canım, kolay gelsin eymene

of of bilmiyorum artık inşallah fazla zorlamaz bizimde altta iki dişi birden görünüyor iksi aynı anda çıkacak sanırım

selam kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim malesef hala huzursuz hala mızmız
allahım bir an önce geçsin inşallah
darkcım maşallah cerene dünde bizim ki uzun bir mesafeyi yürüdü ve geri geldi
artık yürümeye başladık allahın izniyle bizdesırnaşık şey
o yüzden çok sevinçliyiz çok mutlu oluyor yürürken bir de hasta olmasa

Back
X