2008 Kasım Anneleri

mrb kizlar..

ayy deliriyorum sandim Deniz kahfaltiyi reddediyor halbuki sevdigi seyler ama

dislerden dolayi galiba,aliyor tekrar cikartiyor agzindan.neyseki muhallebisini yedi

bende rahatladim.

offf ben cok gerginim bu aralar kizlaryaaa,esim yilbasina kadar co kyogun oluyor ve

haftada 2-3gün evede is getiriyor..Denizde istiyorki baba benimle oynasin,cocuk rahat birakmiyor

git odanda calis diyorum o zamanda Denizi hic göremiyorum uyuyor ben inene kadar diyor.

ayyy fenalik geliyor bazen bana oturup dün sinirimden agladim..kapadi pc`yi aldi denizi oynadi

banada acmis showtv`yi bak yeni dizi basliyor hadi sen bunu izle diyor..gülermisi naglarmisin

cok mutsuz gibiyim bu aralarda ben yaa..depresyonami giriyorum ne:) gece sakin bi ses tonuyla

konusmaya calistim getirme eve is yada gel bize görünmeden odana cik dedim..ece getirmezse

isyerinde kalirmis onca saat o zamanda evden cok uzak olurmus..odasinada cikarsa oglunu hic

göremiyormus onu bi iki üc ay daha idare edicekmisim,niye huysuzluk yapiyormusum hersey tamammis..

offffffffffffffffff yazarken bile daraldim.gecmisi okudum ama mazur görün kafam hic yerinde diil unuttum yazicaklarimi.

selam canişler
yasmincim anılıma geçmiş olsun,havalar biraz serinledi hemen başladı hastalıklar
ahh bu kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı :oklava:

Asorticim bu ne hız?Şimdi buluşsak bebelerimiz seninki bizimkilerin arabasını mı sürecek:))Maşallah Eylül kızıma.Kızlar nasıl hızlı çıktı.Bravo eli çabuk tontişlere...

Saphiram sağol.Anılı akşam doktora götürecem.Hiç bu kadar kötü olmamıştı.Kocalara gelince ne desem boş.Allah ıslah etsin.Az önce aradı , beni seviyomuş, böyle konuşmayımmış.Ne deyim Saphiram ne deyim?

ben geldım
gozumde hafıf bır sancı vardı sabahtan
meger arpacık belırtısıymıs sanırım gozumde arpacık cıkıyor
canımı acıtıyor

eve gıttım oglum kesınlıkle ayrılmıyor benden
sureklı aglıyor onu bırakıcam zannedıyor
emızırken bıle bır elıyle gogsume vuruyor yavrum
annnıııı dıye aglayarak sarılıyor bana
neden bu sekılde davranıyor anlamadım sanırım artık daha fazla ozluyor benı
bugun aksama dogru ıs cıkısıma getır dedım anneme
bırlıkte dısarıda gezerız bırkac parcada bırsey alırım dedım ama aklımda kaldı evde
bende zaman zaman cok sıkılıyorum
evımde oturmak keyıf yapmak ıstıyorum

kalimerocum ben cumadan beri bozuktum ama yavaş yavaş azalıyordu, dün akşam geçti şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, inşallah bugün saçlarımıda kestirirsem dahada iyi olacağım, inşallah seninde uzun sürmez,

canım ılk defa bu kadar uzattım ama surtsun burnu banane :umursamaz:
hos bende dayanamıyorum
ne kadar kızsam da keske gelse sarılsa bana dıyorum ıcımden ama tavızde vermıyorum
bakalım ne kadar surecek

yasmıncım bır de herseyın ustune sakın bır ses tonuyla hıcbır olmamıs gıbı
"hayatım elbettekı cok uzgunum senı uzdugum ıcın ama ben senı cok sevıyorumm"
cumlelerı boynu bukukler mısalı soylenmıyor mu
sanırım hepsı aynı bunların

ıyı taraf ıse en azından yaptıklarından pısman oluyorlar

asorticim hem geçmiş olsun hem maşallah kuzuya,darkçım cerenede maşallah ama videoyu izleyemedim cnm.bizimki daha tay tay durmaya çalışıyo.emeklemekle yürümek arası bişey yapıyo bide :)))çok güzel sıralıyo,elinide bırakıveriyor korkmadan ama pat popo üstüne düşüveriyo :))) 3-5 saniye desteksiz tutunmadan kendi başına ayakta durabilyo şimdilik :)))

kalimeron yasminim bende seni seviyorum kocişimmmm deyinnn,barışın gitsin.bu şekilde herkes mutsuz oluyor.bizde mutsuz oluyoruz,eşimizde.ya bi de biz hiç tartışamıyoruz arıtk ya,çok fena bi durum bu,içimi dökemiyorum.sabırlıyımdır kolay sinirlenmem ama sinirlenincede hırsımı çıkarmadan rahatlayamam.onaylamıyorum tabiki yaptığımı ama ben sesimi yükseltirim.daha doğrusu yükseltirdim! hanfendi bizi bastırıyor annda.bırak tartışmayı hararetli bir şekilde konuşunca bile kagva sanıyo başlıyo bağarmaya.

Kızlar acil yardım !!!!

Dün batu öğlen ve akşam yemek yememişti , bugün sabah kahvaltısını yapmış , öğlen yine yemek istememiş , bunun üzerine bakıcısı eliyle yedirmiş ve çocuk elden yemiş yemeği , ya aklım almadı inanın normal sulu karnıbahar yemeğini elle yedirmiş , duyunca kalpten gidicektim nerdeyse , neden yaptı sizce bunu??
Yani bakıcımın elle yedirmesini geçtim , zaten akşam konuşucam onunla ama batu neden kaşıkla yemedi de elden yedi yemeği???

Denizin anası canım bi akıl ver bana , senin konuna giriyor bu durum sanırsam

Kızlar acil yardım !!!!

Dün batu öğlen ve akşam yemek yememişti , bugün sabah kahvaltısını yapmış , öğlen yine yemek istememiş , bunun üzerine bakıcısı eliyle yedirmiş ve çocuk elden yemiş yemeği , ya aklım almadı inanın normal sulu karnıbahar yemeğini elle yedirmiş , duyunca kalpten gidicektim nerdeyse , neden yaptı sizce bunu??
Yani bakıcımın elle yedirmesini geçtim , zaten akşam konuşucam onunla ama batu neden kaşıkla yemedi de elden yedi yemeği???

Denizin anası canım bi akıl ver bana , senin konuna giriyor bu durum sanırsam

Andinam Anıl da yapıyo bazen.Diş çıkarırken özellikle kaşık damağına değdiğinde acıtıyor olabilir.Ben yemek yemediğinde elimle veriyorum, aç kalmaması için.Bazen masada yemiyo, üzülüyorum.Yürüteciyle gezerken ağzına ellerimle yiyecek veriyorum.Hep aç kaldığını düşünüyorum.Sanırım yanlış düşünüyorum çünkü en son 11.850 grdı.Bence bakıcın çocuk yemek yemediği için bunu denemiş olabilir.

beyazmelek cnm çok geçmiş olsun.
kendini suçlama lütfen.
kaan da yazın bronşit olduğunda anlamamıştık ve ben okadar dikkatli olmama rağmen.
çocuk bunlar.biran önce iyileşir inş.
dişlerinizde hayırlı olsun.
kilosu ve boyu içinde maşallah..
asorticim senin kızada kocaman bi maşallah.
bizimki tek elinden tutup yürümeye ve 1 dk kadar anca taytay yapmaya başladı.
ee her bebek aynı olmaz tabi..

andinacım o gün benim chicco dan aldığım mama kaşığını gördünmü cnm?
hani yamuk ve slikondan olan..
öle bi kaşık alıp deneyebilirsiniz.
bizim oğlan çok erken diş çıkarttı biliyosun.dişleri kaşındığından hatta
mamasını yedirirken ısırıyo bazen kaşığı:)
bencede damakları acıdığı için sert kaşığı reddedebilir.
ayrıyeten bebekler gerçekten bazen elle verilen yemekleri daha çok seviyo cnm.
problem etme bence..

yasmincim erkeklerden çok şey beklememek lazım.
bizimkinede 5 dk.bak diye veriyorum.
mutfağa gidiyorum arkadan sesi geliyo.
beyefendi tv ye dalmış çocuk kapıya gidiyo,koltukların arkasına..
hafta sonu 2 dk. içinde gazeteyi parçalayıp kararmış ellerini kapıya ve duvarlara sürmüş.
ee dedim sen napıyodun o arada?
yanındaydııııım diyoakannehir
gazete okumaya dalmış tabi:kızgın:

yasmincim erkeklerden çok şey beklememek lazım.
bizimkinede 5 dk.bak diye veriyorum.
mutfağa gidiyorum arkadan sesi geliyo.
beyefendi tv ye dalmış çocuk kapıya gidiyo,koltukların arkasına..
hafta sonu 2 dk. içinde gazeteyi parçalayıp kararmış ellerini kapıya ve duvarlara sürmüş.
ee dedim sen napıyodun o arada?
yanındaydııııım diyoakannehir
gazete okumaya dalmış tabi:kızgın:

Çocuğa 2 dk bakmadıkları gibi çenede durmuyo.Bir de kadınlara derler çeneli diye.Valla kocam mı nöbetçi kaynanam mı anlamadım.İkisi de galibamafoldumben

İyi ki doğdun Meleğim, iyi ki doğdun Beyazmeleğim.İkiz paşaların ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

Hemen düzeltiyorum.Melekler karıştı.Bu kafayla ancak bu kadar olur.
İyi ki doğdun Meleğim, iyi ki doğdun Nazlımeleğim.İkiz paşaların ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara.opuyorumnanaktan:delphin:-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar
biraz önce eve girebildim çok yorgunum hala yoğun tempoya alışamadım çocuklarda tatil boyunca oturmuşlar çok sıkı tutmam gerek bir saniye oturamayıncada halim kalmıyor
siz neler yapıyorsunuz bakalım
fırsat bulursam bi geçmişe bakacağım
oğluş çok özlemiş onla hasret gideriyorum
bir yandanda okumaya çalışıyorum
neyse daha fazla yazdırmayacak
biraz oğluşumla oynayalım birazdan uğrarım uyursa eğer

Back
X