2008 Kasım Anneleri

lelal senin kız felaket bişey olucak, nasıl yaw batı bile tekme atmıyo top harici başka şeylere.. bunlar ömür törpüsüüüü

bu arada ben dün yorgunluktan evde sinir krizi geçirdim , çok utanıyorum kendimden ama batuya çok kötü bağrındım tüm apartman duydu yani o kadar kötüydü , yeter artık diye isyan ettim resmen sonra o katıla katıla ağlayınca da bende başladım ağlamaya ona halimi , yorgunluğumu anlattım çok üzüldü yavrum ben kahroldum

aldım salona götürüp bıraktım tam yarım saat gözünü bile kırpmadan baby tv seyretti , batu diye seslendim dönüp bakmadı bile, mahvetti beni o kadar pişmanım ki anlatamam

yarım saat sonra da kalktı geldi gülerek yanıma , koynuma girdi , kendimden nefret ediyorum resmen..

Canım o bilinçli yapmamıştır.Çizgi filmi izlerken canı seni istememiş.Yoksa hemen gönlünü almak isterdi.Dün kızlarla da konuştuk bağırmak istemeyiz hiçbirimiz.Ama bizde insanız.Çok da pişman oluyoruz ama dediğim gibi insanız.Anne çocuk arasında oluyo. Hepimiz yaşıyoruz.Hem hatırlamayacak bunları.Hangimiz 1 yaşında ki hallerimizi hatırlıyoruz.Kendine haksızlık etme.Annen sana kızmadı mı hiç.Yarın oğlunda oğluna bağıracak.Hayat böyle.Hiçbirimizde peygamber sabrı yok.:olmaz:

şşşşttt noluyo bakayım burda :1ninca:
yokluğum farkedilmemiş ne güzel :dilcikar:

andinacım gözün aydın sende çook yakında çekirdek ailene kavuşuyormuşsun

lelalcim sanada geçmiş olsun valla baş ağrısı nedir bir migrenli olarak çok iyi bilirim bütün hayatın merkezi o kafa offf offf valla apranax forttan başkada tanımam o ağırıya

çilekçim ne işi varmış o demirin minik adamın üstünde Allah Allah bide dövseydiniz he çocuğu yaramazlıktan alıkoyuyor aman heee dikkat

dilokscum sizde geçmiş olsun en yakın zamanda hemen iyileşir umarım

başka ne vardıııı aman hastalık okumaktan iyi bişi kalmadı aklımdaaa bi andina mutlu haber verdi sanırım

he bide kocaları sallamayın kızlar onları salladıkça şöle oluyorlar yüz verdim deliye geldi etti halıyaaa

napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz
bende biyerde kalıcam diye korkuyorum
dün eşim bileğini üst taraftan tarayla doğradı sormayın neden diye saçma sapan bişey yüüznden gittiler dikiş atıldı 5 dikiş falan
sabahta memoyu s.o na götğrdüm aşııs vardı yaptırdım ama ateşli şuan ve hiç keyfi yok gözleri kıpkırmızı ,Allahım koru yavrularımızı
ben hala hastayım sanki omuzlarımda 50şer kişi oturuyo sırtım ağrıdan kopacak mahfolmuş durumdayım
bugün sadece evi toplayıp yemek koydum bakın bu saat oldu
ben artık bu koşturmacadan sıkıldım yaa şööyle ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi özledim
artık tek başımayım bu koşturmacada çünkü bide koca bebeğim oldu hiç bişi yapamıyo arada memoyu tutuyodu artık tutamazda 10 gün sargılı kalıcakmış kolu
bu hengamede görümcem aradı annesi bana çok darılmış hiç aramıyomuşumda beni aramıyosun bari annemi ara dedi sanki çocuğu benim kimse sende nasılsın bi derdin varmı demiyo hep bana hep bana
çok sıkıldım ve yoruldum...........

Yasmincim hiç sevmediği bi program vardı baby tvde , hani sevdiği bişey olsa diyicem seviyo o yüzden ilgilenmedi benimle ama resmen küstü bana , hala kendimi kötü hissediyorum ama dayanamadım.. bidaha hiç bağırmıycğluma , onu öyle ağlatmıycam

napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz
dün eşim bileğini üst taraftan tarayla doğradı sormayın neden diye saçma sapan bişey yüüznden gittiler dikiş atıldı 5 dikiş falan
sabahta memoyu s.o na götğrdüm aşııs vardı yaptırdım ama ateşli şuan ve hiç keyfi yok gözleri kıpkırmızı ,Allahım koru yavrularımızı
ben hala hastayım sanki omuzlarımda 50şer kişi oturuyo sırtım ağrıdan kopacak mahfolmuş durumdayım
ben artık bu koşturmacadan sıkıldım yaa şööyle ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi özledim
artık tek başımayım bu koşturmacada çünkü bide koca bebeğim oldu hiç bişi yapamıyo arada memoyu tutuyodu artık tutamazda 10 gün sargılı kalıcakmış kolu
bu hengamede görümcem aradı annesi bana çok darılmış hiç aramıyomuşumda beni aramıyosun bari annemi ara dedi sanki çocuğu benim kimse sende nasılsın bi derdin varmı demiyo hep bana hep bana

senin için ne yapabilirim geleyim yardım edeyim desem zor anca dua ederim sanırım :çok üzgünüm:

napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz

Canım çoook geçmiş olsun eşine ve sana.Ay dayanamam hiç.Sen eşine ve kendine iyi bak.Görümceyi boşver.Salla gitsin.

HERKESE İYİ AKŞAMLAR.a.s.

görmüştüm canım fotonuzu..çok tatlı yatışı..benimki yatabilir çünkü sırt üstü yatıyo..

ooo dünürüm gelmişopuyorumnanaktan..nerlerdesin dünürüm sen..bizde bizi terk ettin sandık.senağlama.evet gelinin grip..bende yastıkta yatırısam iyi gelir diye düşünmüştüm..doğruymuş bende hastalığı geçene kadar yastıkta yatırayımda..bizim yastıklar da çok büyük gelmezmi canım ya..

yok cnm ya terk edermiyim hiç gelinimi almadandelikafaduldennet bozuktuda ondan yoktum.valla bizim yastıklarımızda çok ince ondan onlara yatırdım ben sen bebek yastığına yatır istersen

maytabım takma ya tabi rahattır kendisi çocuk sende ev sende yemek sende dersiydi,yemeğiydi kocasıydı ne bu kadınların hali yaaa:((
çilek canım geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım geçende yağmurunda sesi çıkımyordu bi baktım saksıdaki toprağı yiyo deli bunlar yaaaa
kızlar bende evime çıktım mercimek yapmıştım yağmura dedesi yemiiş)bende tarhana getirdim onu yapıcam kuzuya görüşürüzzz

napıyonuz hatunlar
yığılıp kalmakmı dediniz

eşine sanada çok geçmiş olsun canım.çabucak iyileşirsiniz inşallh:Saruboceq:

valla andina bende bu aralar hep bagriri oldum kizlarada cok bagriyom diyorum acaba bir doktorami gitsem sonra bagirdigim icin cok üzülüyorum zaten kizlarla eskis kadar ilgilenmiyorum mustafanin yüzünden ne gece duruyo ne gündüz ama aksamlari kizlarimin gönlünü aliyom büyük anliyoda kücük kiz biraz icleniyor aksam yatmadan bolca öpüyorum anlatiyorum onlara neden bagirdigimi cocuk iste tamam anne diyor bügünlerde mustafa hic durmuyor gece agladim valla siyircam ya gündüzde uyuma gibi bir lüksüm yok kizlar okuldan geliyor memekdi dersleriydi suydu buydu gece 12 oluyor anneme bende catiyom ne bicim sin diyom kk dan arkadaslar var diyom onlarin anneleri gündüz hep bakiyor torunlarina diyom sabahdan aksama kadar bakiyorlar bisey demiyorlar sen bir saat bakmiyon diyorum dogrurken banami sordun diyor ne yapiyim benim kendime faydam yok diyor bizde daha zor büyüttük diyor daha ne diyim ki demiyorki getir üc dört saat bakyim sende isini gör yada uyu demiyor bende dua ediyorum yarabbim oglum büyüyene kadar bizi kimseye muhtac birakma allah korusun ya hasta olosma kim bakar ya sükürki cok nadir binde bir hastalanirim basinizi agrittim kizlar ya kusura bakmayin

mmm f anliyorum seni canim ya ama ne yapalim iste mecbur cekiyoz
gececk bu günler bir gün diye kendimi avutuyorum bende bir gün uyuyacam diyorum bende bir gün gezecem diyorum öle zaman geciyor iste birde bakmisiz koca cocuklar olmuslar

onlar koca çocuk olurken bzde yaşlanıyoruz elifcim gençlikte olduğu gibi zevkli olurmuki herşey
ben çok karamsarım yaa ne biçim huyum var
genede Allah eksikliklerini göstermesin yavrularımızın ve eşlerimizin

kızlar oğlumu anneannede uyuttum bıraktım geldim eve , hiç yatağa gidesim yok ama çok uykym var akannehir

şimdilik uçuyom , bu gece hayır olsun ben sonumu hiç iyi görmüyorum

zeynacım yazıların görünüyor canım, en azından ben gördüm :) nasılsın canım, bizde hastalar arasında olduğumuz için pek verimli olamıyorum burada,

andina allah kavuştursun canım

mmmf geçmiş olsun ikinizede, sanada allah kolaylık versin arkadaşım,

asorti, elif, hayat zor zaten dediğiniz gibi bu ülkede insan gibi yaşamak bile zorken kadın olmak, anne olmak iyice zor:(

siteye bebeklerin bilişsel ve sosyal duygusal gelişimleriyle ilgili oldukça güzel iki yazı ekledim kızlar, bakın isterseniz bebeklerimizin davranışlarını biraz olsun açıklıyor

bende kızı annanede uyuttum ve eve geçtim
piroş için çerçevelerimizi yükledim öteki topice
şimdi yatmaya gidiom

zeynacım saol tatlım ama bugün gerçekten zordu ve zor
bir de ben her ilacı da içemiyorum özellikle de aprol ve apronax
allah muhafaza bir içtim mi sonum hastanelik
o yüzden var olan ilaçta pek fayda etmedi sanırsam ..

mmfcim allah sana kolaylık ve sabır versin tatlım
evdeki çocuk sayısını 3 e çıakrmışsın ki o en büyüğü en zor olanıdır eminim .

selam kızlar

yorgunum yogunum gelemiyorum
hepinizi öpüyoruz.

Dün ceren bay bayı öğrendi.
Bugünde küpünün içine şekilleri atmayı öğrendi.Şimdilik daire ve kareyi daha çok atıyor içeri.
üçgen ve yıldızda zorlanıyor.

gunaydın ben geldım
yogun bır gun benı beklıyor toplantımız var ogleden sonra
ınsa allah sorunsuz eve gıdıp gelebılırım zıra oglusum cok huysuzdu sabahtan

dun aksam sehırdısından gelen kuzenımı gezdırmek ıcın camlıcaya cıktık
maasallah ılk kez orayı sakın gordum oturacak yer bulabıldık yanıı
ıyı oldu gec vakıtlere kadar oradaydık oglusumu ıyıce gıydırdım
orada cımlere bıraktım babası takıpte tabıı
cok eglendı ama oradakı tasların uzerınde yurumekte oldukca zorlandı

sonra eve geldım hafta sonundan kalan bırkac parca utum vardı onları halletım
ve oglusu uyutmaya calıstım ama benı sınır ettı sagolsun
kucagımda emzırıyorum ek parmagını gozume sokmaya calısıyor
elımde yuzumu kapatıyorum sınırle elımı cekıyor ve yıne parmagını gozume sokuyor
ben kızınca babası olaya mudahale ettı allahtan ıkısı bırlıkte uyudular
bende oturma odasında uyuklamısken kocıs kaldırdı benı

Back
X