2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ya eşim bugün test almış görseniz o benden heyecanlı.... ay şimdi test evdeyken nasıl dayanacağım ben cumaya kadar bilmem...

sabah mı ölçmek lazım bu atesı ben şimdi ölçtum 37 cıktı adetıme 5 gun var şimdi ölctugum sayılmıyomu acep :):)

cerencim sen sorununu anlat ben doktorumu arayıp sorayım senin adına normalmi değilmi ama bende aşılama yaptıracağım zaman klomen içmiştim ve o ay adetimin maşallahı vardı..

bak güzelim ben kaç aylardır klomen kullandım hiç böle bişey başıma gelmedi...sen ne yap yap o doktorları bul...gerekirse yatağından kaldır...normal değil bence bu???

durduğun kabahat canım yaaaaaa......:mymeka:
hemen dr.git..güzel haberlerle dön canım...a.s.

canlarım benim hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. doktora dün akşam ulaşmayı bırak,bugün bile ulaşamadım!! karı-koca jinekologlar şehir dışındaymış,7 haziranda döneceklermiş!!benneyaptımki dün korktum ama,bugün kanama kesildi. kasıklarımda ağrı var,hani yumurtlama olunca olan var ya,ondan. mecbur bekleyecez 7 haziranı:1no2:

bu arada fundacım,senin adına çok sevindim canım. hayırlı uğurlu,sağlıklı,uzun ömürlü olur inşallah meleğin. inşallah hepimize nasip eder Allah'ım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…