G
gulenbalon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.121
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
inşallah hamileyimdir kızlar nasıl dayanacağım cumaya kadar hiç bilmiyorum.....
canlarım benim hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. doktora dün akşam ulaşmayı bırak,bugün bile ulaşamadım!! karı-koca jinekologlar şehir dışındaymış,7 haziranda döneceklermiş!!benneyaptımki dün korktum ama,bugün kanama kesildi. kasıklarımda ağrı var,hani yumurtlama olunca olan var ya,ondan. mecbur bekleyecez 7 haziranı:1no2:
gecmis olsun canim.
daha yeni yazabiliyorum kusura bakma .. baglanti sapittida..
baska bi doktor denesen dicem ama.. yok demissin zaten..
cok sükür kanamanda durmus..
Allahtan hayirlisi :1hug:
yok malesefkiiki tane doktor var,onlarda evli işte ve izindelermiş...
şu kasıklarımdaki ağrı rahatsız edecek boyutta oldu ama yumrtlama günüm olduğu için heralde diye düşünüyorum.:teselli:
selam kızlar..nerde bi umut listesi görsem adımı yazdırıyorum...2.aşılamamı yaptırıyorum...benide alın aranıza,bende nişantaşı çocuğuyum,bende üniversite okudum....sırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın canlarım nasılsınız........ ben bütün gece uyumadım...oğlumun ateşi düşmek bilmedi...hala hasta yatıyo..fena üşüttü herhalde
günaydın Canlarım Nasılsınız........ Ben Bütün Gece Uyumadım...oğlumun Ateşi Düşmek Bilmedi...hala Hasta Yatıyo..fena üşüttü Herhalde
günaydın Canlarım Nasılsınız........ Ben Bütün Gece Uyumadım...oğlumun Ateşi Düşmek Bilmedi...hala Hasta Yatıyo..fena üşüttü Herhalde
selam kızlar..nerde bi umut listesi görsem adımı yazdırıyorum...2.aşılamamı yaptırıyorum...benide alın aranıza,bende nişantaşı çocuğuyum,bende üniversite okudum....sırnaşık şeysırnaşık şey
canlarıııııııııııııııııııııııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?