2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

gecmis olsun canim.
daha yeni yazabiliyorum kusura bakma .. baglanti sapittida..
baska bi doktor denesen dicem ama.. yok demissin zaten..
cok sükür kanamanda durmus..
Allahtan hayirlisi
:1hug:

gecmis olsun canim.
daha yeni yazabiliyorum kusura bakma .. baglanti sapittida..
baska bi doktor denesen dicem ama.. yok demissin zaten..
cok sükür kanamanda durmus..
Allahtan hayirlisi
:1hug:

yok malesefki iki tane doktor var,onlarda evli işte ve izindelermiş...
şu kasıklarımdaki ağrı rahatsız edecek boyutta oldu ama yumrtlama günüm olduğu için heralde diye düşünüyorum.:teselli:

arkadaslar ben cikiyorum..
yarin gelmeye calisirim..
yarin aksam Türkiyeye geliyorum..
hazirlik yapmam lazim..
bu hafta giremezsemde haftaya insallah bi selam vermeye ve yeni hamis haberleri almaya gelirim
öpyürum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar..nerde bi umut listesi görsem adımı yazdırıyorum...2.aşılamamı yaptırıyorum...benide alın aranıza,bende nişantaşı çocuğuyum,bende üniversite okudum....sırnaşık şeysırnaşık şey

kıs gel aramıza sende.inşallah bebişin gelir hemencik a.s.

günaydın canlarım nasılsınız........ ben bütün gece uyumadım...oğlumun ateşi düşmek bilmedi...hala hasta yatıyo..fena üşüttü herhalde

günaydın canlarım nasılsınız........ ben bütün gece uyumadım...oğlumun ateşi düşmek bilmedi...hala hasta yatıyo..fena üşüttü herhalde

günaydın canım.....
çoook geçmiş olsun havalardandır koşup terlediyse...akşamları sein oluyor birde üşütmüştür.

canım benim moralim çok kötü
bu sabah test yaptım negatif çıktı.... 2 haziranda bekliyordum adetimi.... geçen ay 6 mayısta olmuştum...
sence doğru çıkmıştır dimi 3 gün sonra falan tekrar yapsam bişey çıkarmı acaba... ateşimde yüksek gidiyor çünkü...

günaydın Canlarım Nasılsınız........ Ben Bütün Gece Uyumadım...oğlumun Ateşi Düşmek Bilmedi...hala Hasta Yatıyo..fena üşüttü Herhalde

Günaydin Canim çok Geçmiş Olsun Bende Uyumadim Bütün Gece Ama Benimki Stresten Eşimi Işten çikarmişlar üffffyaaa çok Canim Sikkinnnnnnnn

bence bır ıkı gun daha bekle sonra kan yaptır benım bır arkadasım 10 gun gectıde ıdarar negatıf verdı kanda cıktı gec dollenme olmus olabılıyoprumus bazen yarın gıt kan testı yaptır net sonuc orada cıkar bence

hoş geldin tatlım ama ne mezunu oldğunun önemi yok burda hepimiz arkadaşızzzzzzzzzzz:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…