2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

saol canım bencede üşüttü hala ateşi var biraz...inşallah adet olmazsın canım.... adet olmazsan tekrarla testi çıkmamış olabilir....

Canim Ya çok Geçmiş Olsunn.acil şifalar Dilerim Canim...

saol canım ya ...hepiniz çok tatlısınız.....

Günaydin Canim çok Geçmiş Olsun Bende Uyumadim Bütün Gece Ama Benimki Stresten Eşimi Işten çikarmişlar üffffyaaa çok Canim Sikkinnnnnnnn

canım benim neden çıkardılar...inşallah tez zamanda bulur iş...allah kimseyi açıkta bırakmaz....

zeynepim Şeniz
senin yakisikliya gecmis olsun ..
sen ona deki allahin izniyle bi hamis kalirsam ve kizim olursa :asigim: kizimi senin yaksisikliya vercem..
belki hatunu duyunca iyilesir :roflol:

bu isin sakasi.. nasi oldu kuzum`??
:1hug:

sıkma canını mutlaka herşeyde bir hayır vardı....belkide daha iyi bir iş bulur....şimdi uyuyo oğlum ateşi biraz daha azaldı canım saol ilgin için....

bende bu şekilde avutuyorum tatlım kendimi olimpiyat stadında çalışıyordu güvenlik görevlisi olarak gece nöbeti tutmuş sabah amiri ücretsiz nöbete kalacaksınız demiş onlarda yorgunuz demişler yirmidört saat çalışacaklar oniki saati ücretsiz onlarda kızmışlar onbeş arkadaş birlikte gidip mahkemeye başvurmuşlar birde iki aydan buyana maaşını alamıyor o şirket şimdi ihaleyi kayybetti yeni şirket gelecekti acaba tazminat hakkını kazanabilirmi tatlımya bilgin varmıfisfisfisfisfisfisfisfisfis

slm kızlar nasıslınız çok özledim sizi.Zeynepim canım geçmiş olsun rabbim şifa versin oğluna.
Çerezim canım türkiyeye hoşgeldinnn diyorum sanada şimdiden
giznurr,funda,zeynep,çerz hepinizi kocaman öptüm Şeniz Şeniz

canim beniiim Şeniz
tesekkür ederim bitanem ..

her sene geliyoru zcok sükür canim..
ama yinede özlem bitmiyor tabiiki

aslen konyaliyim canim
:icecream:

tabiki tatlım memleketten uzak olmak kolaymı birde yurtdışındasın bende aslen orduluyum heryaz dayımlar gelirdi ankarada ve istanbulda oturuyorlar bende şuan istanbuldayım.....
onları nasıl heyecanla beklerdik saatler geçmezdi ailen nasıl heyecanla bekler seni
öpppppppppppppppp

canim ben dogma büyüme berlinliyim..
ailemde yanimde yani..
ama esimin ailesi heyecanla bekliyor..
ki bu sene gelmicez dedik..
sürpriz olcak yani
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…