2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim bir oğlum var zaten ama bazılarının hiç çocuğu yoktu en çokda onlar için dua ediyordum..herzamanda edeceğim..
şükürler olsun ki rabbim bir kez daha beni anneliğe layık gördü...
inşallah benimde ikizlerim olur..
yani bir taşla iki kuş misali....
ayyy yaradana kurban oluyum ki bu duyguyu bana yeniden yaşattı..
ve SİZLEREDE YAŞATSIN.......
ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN...:1hug::1hug:
allah bin kez razı olsun senden canım..sevincime ortak olduğun için.............

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM
Eşine haber vermedinmi kız hala :dance:

yok tatlım henüz haber vermedim....
yaa nebiliyim ne yapacagımı düşünüyorum..hemen haberi şimdimi versem yoksa eve geldikten sonramı?
tepkisini merak ediyorum çok istiyordu bakalım...:1hug:a.s.

yok tatlım henüz haber vermedim....
yaa nebiliyim ne yapacagımı düşünüyorum..hemen haberi şimdimi versem yoksa eve geldikten sonramı?
tepkisini merak ediyorum çok istiyordu bakalım...:1hug:a.s.

haklısın tlf söyleyince tepkisini göremezsin.Evde söyleyince vereceği tepki çok güzel olur

Rabbim inşallah bu güzel duyguyu bu ay banada yaşatır aminnnnnsenağlama

haklısın tlf söyleyince tepkisini göremezsin.Evde söyleyince vereceği tepki çok güzel olur

evet canım bende öyle düşündüm yani o surat ifadesini görmek istiyorum...bakalım ne diyecek beyefendi...bu kadar çabuk olacagını tahmin etmezdi eminim..çünki diğer gebeliklerimde en az 4 5 ay uğraşmışımdır:)))
bu ilk ayda oldu yahu...birde ikiz miş ve sağlıklı ve de kız .........
mutluluğuma diyecek olmazişteeee.........

canım allah sendende razı olsun...bu ay ısı ölçümü yada başka bişey yaptınmı. ada çayı gibi...belirtilerin varmı?...

Tatoşş Rabbim gönlüne göre versin inşallah rabbim çok bekletmeden meleğini verdi sana :1rolleyes:

Rabbim inşallah bu güzel duyguyu bu ay banada yaşatır aminnnnnsenağlama

balımmmm
inşallah canım en kısa zamanda sanada verir güzel rabbim bir bebek....
yalnız kafanı çok takma ...
herşeyin hayırlısını dile...ve bol bol dua et....
benim bir arkadaşın 12 yıl sonra dünyalar güzeli bir kızı oldu...
rabbim zamanı ve vakti gelince sanada nasip etsin canım..

yumurtlama zamanına dikkat etmişmiydin.Şüpheli ilişkiden ne kadar sonra belirtilerin başladı?çok soru sordum yine Bu ay bende iyi çalıştım bakalım artık :roflol::roflol:

canım allah sendende razı olsun...bu ay ısı ölçümü yada başka bişey yaptınmı. ada çayı gibi...belirtilerin varmı?...

saol tatlım...:1hug:
yok öyle ısı ölçme falan..ama hamileliğimin ilk günlerinde ki ben öyle hissediyordum..durup dururken ateşim çıkıyor iniyordu...
başka birşey yapmadım..
sadece bu ay hamile kalacağımı hep düşündüm...moralimi yüksek tuttum..ve hep dua ettim...
canım belirtilerim gögslerimde şişlik,sızlama ve ağrı,sol kasığımda özellikle agrı ve sansı,karnımın alt tarafında arada sırada nadir olarak adet olacakmışım gibi sancı,mide bulantısı ama çok az,yorgunluk ve uyku istegi ve afedersiniz ama kabızlık...
bunlar canım belirtilerim...

yumurtlama zamanına dikkat etmişmiydin.Şüpheli ilişkiden ne kadar sonra belirtilerin başladı?çok soru sordum yine Bu ay bende iyi çalıştım bakalım artık :roflol::roflol:

haa birde özellikle yumurtlama zamanında ilişkiye girdim...aslında öyle 1 saat dedikleri gibi yatmadım ..normal en fazla10 dakika uzanmışımdır..
ilişkiye girdiğim günlerin tarihlerini yazdım..hamile kaldığımı tahmin ettiğim tarihden yaklaşık 5 gün sonra bende belirtiler başladı..oda tesadüf arkadaşın balkonundayken birden burnuma tavuk kokusu geldi ve ben kokudan midem bulanınca hemen içeriye kaçmıştım...
ondan sonrada gögüslerimde sancı ve sızlama olmaya başladı..son zamnlardada gögüslerimdeki damarlar iyice belirmeye başladı...
canım..rabbim kalbine göre versin...inşallah sende bu ay hamile kalmışsındır...:1hug:

çok nadir tatlım...birden sancı giriyor ve hemen kesiliyordu...
ama yatarken özellikle sola veya sağa dönerken yanlarımda sancı oluyordu...tabbiki kısa süreli...
senin günün geçtimi birtanem....

balım bu bebek için çizerge nasıl yapılıyor bilğin varmı tatlım:))

Canım kusura bakma yaa bilmiyomki nasıl tarih ayarlanıyor.hamiş kızlara sorsaan yardımcı olurlar sana.
benım belirti sadece vajinadan sancı var,kasıklarda batma her ay olduğu gibi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…