E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.281
amin canım çok sağol iyi dileklerin için...ama bundan sonra daha çok dua et bizim için hamilelerin duası kabul olurmuş...bu gün aldığım en güzel haber buydu...inşallah böyle güzel haberler almaya devam ederi...bide herkeze inşallah ikizin olur diye dua ediyodun inşallah seninkide ikizdir
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM
Eşine haber vermedinmi kız hala :dance:
yok tatlım henüz haber vermedim....
yaa nebiliyim ne yapacagımı düşünüyorum..hemen haberi şimdimi versem yoksa eve geldikten sonramı?
tepkisini merak ediyorum çok istiyordu bakalım...:1hug:a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim bir oğlum var zaten ama bazılarının hiç çocuğu yoktu en çokda onlar için dua ediyordum..herzamanda edeceğim..
şükürler olsun ki rabbim bir kez daha beni anneliğe layık gördü...
inşallah benimde ikizlerim olur..
yani bir taşla iki kuş misali....
ayyy yaradana kurban oluyum ki bu duyguyu bana yeniden yaşattı..
ve SİZLEREDE YAŞATSIN.......
ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN...:1hug::1hug:
allah bin kez razı olsun senden canım..sevincime ortak olduğun için.............
haklısın tlf söyleyince tepkisini göremezsin.Evde söyleyince vereceği tepki çok güzel olur
evet canım bende öyle düşündüm yani o surat ifadesini görmek istiyorum...bakalım ne diyecek beyefendi...bu kadar çabuk olacagını tahmin etmezdi eminim..çünki diğer gebeliklerimde en az 4 5 ay uğraşmışımdır:)))
bu ilk ayda oldu yahu...birde ikiz miş ve sağlıklı ve de kız .........
mutluluğuma diyecek olmazişteeee.........
Rabbim inşallah bu güzel duyguyu bu ay banada yaşatır aminnnnnsenağlama
canım allah sendende razı olsun...bu ay ısı ölçümü yada başka bişey yaptınmı. ada çayı gibi...belirtilerin varmı?...
yumurtlama zamanına dikkat etmişmiydin.Şüpheli ilişkiden ne kadar sonra belirtilerin başladı?çok soru sordum yineBu ay bende iyi çalıştım bakalım artık :roflol::roflol:
:asigim:yok canım benim daha 12 gün var adete.
balım bu bebek için çizerge nasıl yapılıyor bilğin varmı tatlım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?