2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

tatoş sen hamişmisinnnnnnnnnnn:sm_confused:

evet canım...:1rolleyes:
öyleymişim....
bende buğün öğrendim...:asigim:
dayanamadım daha fazla test yaptım..ikinci çizgi çok net değildi ama vardı...
yani hamişim baranımın güzel annesi:sm_cool:
rabnbim isteyen herkese nasip etsin..çiftter çiftter...:dance::dance::teytey::teytey:

ya varya nsıl sevındim anlatamam daha iki gun once insallah diyoduk oh oh oh gobek atcam ayol cok mutlu oldum adına saglıkla insallah canım kız yılınıda yakaladın esıne süprız yap tımam ay canı benım ya cok mutlusundur şimdi sen

tatoşşşşşşş canım ya inan çok sevindim tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah miniğini ayyy ya hala inanamıyorum tebrikler

allah razı olsun canım....Şeniz
vallahi konuşuyorduk meğerse minik meleğim karnımdaymış....:asigim:
ayyy gerçekten kız yılımı ?:teytey:
sağlıklı olsunda önce ama kızda olsun değilmi? :teytey:
allahım bu günüme hamdolsun...yeniden bu duyguyu yaşattığın içinbinlerce kez şükürler olsun... baba yı bekliyoruz ama baba hala işde :çok üzgünüm:...

tatoşşşşşşş canım ya inan çok sevindim tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah miniğini ayyy ya hala inanamıyorum tebrikler

teşekkür ederim canım benim...:1hug:
allah razı olsun sizlerdende...seninkinide sana bağışlasın canım...
güzelim yaaa bu çizerge nasıl yapılıyor... bende istiyorumda...:1hug:a.s.

baranımın güzel anası sen nerden biliyon kız yılımı diyee hmmm öyle olursa mutluluğuma mutluluk katılır...

tabi kız yılı bilmiyormusun gecen yıl erkek yılıydı benımde erkek oldubu yıl tum hamişler kıza gidiyor insallah sakın soyleme esıne eve gelınce soyle tamam mı sana babalar gunu hediyesi aldim de sonra esının elını karnına koy al canım işte burda de hamişim deme anı olur

baranımın güzel anası sen nerden biliyon kız yılımı diyee hmmm öyle olursa mutluluğuma mutluluk katılır...

canım bir yıl kız bir yıl erkek yıkıdır herkes bilir gecen yıl erkektı bebişlerın çogu erkek doğdu dikkat etmedın mı hangi hamişe sorsam bu yıl kızım olucak diyo insallah senınde saglıklı tatlı kızın olur

amin........
iyide ben seneye doğuracam allah izin verirse..şubat hemde....yoksa erkek mi dersinnnn...
aman ne biliyim kız çocuk istiyorum yaaa ondan soruyorum...CADIARZU
bu bebişler için yapılan çizerge nasıl yapılıyor biliyormusun tatlım...:1hug:

sen bu yıl hamiş kaldın senden sonrakıler erkek kız olur kız bende uğrastım yapamadım kardelen bılıyo bak oda yapmıştı ona sor tekrar tekrar tebrık edıyom senı canım yaŞeniz:teytey::teytey::teytey:

teşekkür ederim canım benim...:1hug:
allah razı olsun sizlerdende...seninkinide sana bağışlasın canım...
güzelim yaaa bu çizerge nasıl yapılıyor... bende istiyorumda...:1hug:a.s.

sağol canım inan çok şaşırdım gerçi sen bekliyodun belirtilerin vardı bayağı.eşin bilmiyodur değil mi ayy ne dicek çok merak ediyom doğrusu.Allah nazardan korusun canım çok fazla konuşmayayımçizelgeyi bi arkadaş yapmıştı gülüm ben bilmiyom nasıl yapıldığını :sm_confused:

baranın annesi slm tatlım iyiyim ne olsun bebiş de iyi çok şükür bugün temizlik yaptım bende.yoruldum baya heryeim ağrıyo bu arada erken gebelik belirtilerine geçellimmi

tatoş sende erken gebelik bölümüne gelsene canım orda uzun uzun konuşuruz

kardelen :))canım eşime henüz söylemedim...işten gelmesini bekliyorum...saol canım güzel dileklerin için...
allah razı olsun sizlerden..sevincime ortak oldunuz..daha eşim bilmeden sizlerle paylaştım mutluluğumu..umarım oda benim gibi çok sevinir...
rabbim herkesin gönlüne göre versin.....

tatoş ne demek canım benim bizimle paylaştığın için asıl biz sana teşekkür ederiz bu mutluluğuna ortak oluyosak ne mutlu bize.a.s.

canım bana son adet tarihini ve bebeğin olduğunu tahmin ettiğin tarihi yazarsan çizelgeni yapabilirim.
bu arada hayırlı olsun. çook sevindim. darısı da bize innşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…