meltem gecmis olsun ecosa..
geçmiş olsun meltem.seneye daha güzel kıtlarsınz inşallah.
meltem geçmis olsun
demek gittiniz agva ya umarım guzel geçmistir
burcununda sizinde evlilik yildonumlerinzu kutlu olsunn
Esra, Ece'nin resimlere maşallah, nasıl bir güzellik bu çok şeker..
Meltem geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelir inşallah Ece
Yemek konusu çok popüler olmuş topikte.
Kardeşim geçen hafta yurda kayı için Edirne'ye gitti. Dönüşte bir kutu "Kavala Kurabiyesi" getirmiş Allah'ım nasıl bir şey bu. Yediğim en güzel kurabiyeydi. Evde yapılır mı bilmiyorum ama muhteşem.
selam arkadaslar..oglumda su siralar evde oldugu icin pek firsat bulupta yazamiyorum..ancak okumakla yetiniyorum..malum izin sonrasi temizlik ve alisveris uzun sürüyor..bu aralar Hayatta huysuz biraz...sürekli bir cigirtkanlik ve mizmizlik var üzerinde...
Nur hayirlisiyla su günleride atlatip saglikla kucagina alirsin bebegini..ben de dolaplarimi secip kücük gelenleri kaldirmaliyim..tabi yazliklarida..malum burada kis gelmis coktan..:1no2:hayatin herseyide kücük geliyor artik..oglumunda...iyi bir alisveris beni bekliyor...eyvahedigeldismile
Esra Eceyi görünce sok oldum resmen..masallah!!!ne cabuk büyüdüler anlamadim valla..Hayat malesef tatilde yürüyemedigi icin bunun sikintisini cektik..ecenin yürümesi cok iyi olmus..epeyde eglenmis baksana..opuyorumnanaktan
Özlem gecmis olsun canim..a.s.
evet burada da öyle..mesela benim oglumda su cicegini gecirdi..salgindi zaten..ama kizamik hic duymadim...a.sguliz nasıl yok ya bizim geçen sene berkenin sinifnda ble kaç kisi su ciceği oldu berke 8 aylıkken geçirdi yani bizim dr un dedigide su ciceği kizamuk a gore daha yaygın ki etrafımda kızamık olan epeydir duymuyorum
bu gece öyle yapmadı ama gülizcim ben de anlamadım yani. yani çok uyandı yine her zamanki gibi ama her seferinde geri daldı. aç mı kalıyor bi derdi mi var bilmiyorum ki..nur cum artık dikkat et kendine, dikiş yerin için çok üzüldüm. artık az kaldı kendini yorma Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
ay kıyamam yiğit paşa açlıktan mı uyanıyormuş. geceleri kalkıp mama yapacaksın demek ki bundan sonra fatma. gece yatmadan önce mama veriyo musun?
allah allah bizde ne yapacağımızı şaşırdık yaa..dün akşam iftarda bir doktor akrabamız ile birlikte idik. su çiçeği aşısını 1 ay sonra yaptıracağım dedim konuşurken. neden yaptırıyosun ki dedi su çiçeği mikrobu yok artık yaptırmana gerek yok dedi. kızı 4 yaşında ve yaptırmamış onlar. su çiçeği mikrobunun artık olmadığını söyleyerek kafamı karıştırdı. devletin karşılamadığı hiçbir aşıyı yaptırmanıza gerek diyerek ekledi.
derler ya hani alacaklı verecek ödenmez diye. güvenmemek lazım hiçbir zaman alacağa. ne yazık ki pek az jinsan vereceğine sadık.Eşim okul değiştirdi bu sene, çıktığı okuldan alacağı tazminat var 8 yıllık. 1 Eylül de yatıracaklardı sözüm ona.Biz de hesapları ona göre yapıp açıldık biraz ama yatırmadılar. Belki ayın 17'sinde yatırırız demişler. Çok canım sıkıldı ya bayram üstü tüm hesaplarım alt üst oldu.
tatlım o mikrobu biten çiçek hastalığı.. bize bile yapılmadı onun aşısı.. çok eski bir hastalık. şimdi yok. aşısı da yok o nedenle. su çiçeği farklı bir hastalık ve halen çok yaygın..dün akşam iftarda bir doktor akrabamız ile birlikte idik. su çiçeği aşısını 1 ay sonra yaptıracağım dedim konuşurken. neden yaptırıyosun ki dedi su çiçeği mikrobu yok artık yaptırmana gerek yok dedi. kızı 4 yaşında ve yaptırmamış onlar. su çiçeği mikrobunun artık olmadığını söyleyerek kafamı karıştırdı. devletin karşılamadığı hiçbir aşıyı yaptırmanıza gerek diyerek ekledi.
geçmiş olsun nurdancım..dun yazamadim cok hastayim AFIKINN TATLITUGUMUN dogum gunu kutlu olsunn..
berbat faranjit oldum, teodan gecti ama hayret ve masallah o sorunsuz atlatti, arada oksuruyor o kadar, ama ben bitik haldeyim, gozlerim yaniyor resmen, ve o igrenc sekresyonlar, sesim donme gibi..
tatlım o mikrobu biten çiçek hastalığı.. bize bile yapılmadı onun aşısı.. çok eski bir hastalık. şimdi yok. aşısı da yok o nedenle. su çiçeği farklı bir hastalık ve halen çok yaygın..
geçmiş olsun nurdancım..
dün adanın ateşi 39.3 e çıktı. sihal bir yandan.. 4 saatte bir calpol ile bugün iyiyiz çok şükür..doktoru enfeksiyon kapmıştır, 72 saat düşmezse ateşi görelim dedi. ama gerek kalmadı neyseki.. şimdilik iyi..umarım atlatmışızdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?