2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş öncesi
şimdi doktorumuzu aradım..su çiçeği aşısı için bizm diğer aşı 29 una kaldığı için bunuda beklettim ama..bayanlar YAPTIRMANIZA GEREK YOK BİZDE ÇOCUKLARIMIZA YAPTIRMADIK DEDİ..ŞU ANDA EN GEREKLİ AŞILAR DEVLETİN UYGULADIĞI YÖNTEMDEKİ AŞILAR ONU TAKİP EDİN YETERLİ DEDİ..BU AŞILAMA SİSTEMİNDE 30 -40 KİŞİLİK bir doktor gurubu 3-4 yıla bir toplanıp ona göre kara veriyor dedi..:uhm:SONUÇ su çiçeği aşımız YAPILMAYACAK ...

sinerji olmuş yine derya topiğimizde bende bu konuyu araştırıyorum akşam bir doktor bana da gerek yok dedi.

off derya cım kolay gelsin. ben öyle cok yoruluyorum ki inadımı yendim bu hafta kadın alacağım bayram temizliği için. daha önce iki kez öğlende postalamışlığım vardı gelen kadınları, ben cok keyif alarak yapıyorum temizliği ve manyaklık derecesinde kıskanıyorum evimi temizlemeye kalkanları :) annem dedi sen evde olma o gün al çocuğu çık yoksa dayanamazsın dedi. cok yakın bir arkadaşıma sık sık gidiyor bu kadın oldukça güvenilir. sanırım anahtarı vereceğim ben evde yokken gelip gitsin mümkünse. iki çocuklar hele cok zordur ama içine sinmiş temizlik gibisi yok

birkac resim ekleyeyim dedim Hayat uyandi..bizim dogum günü dügün dolayisiyla gec oldu..aile arasinda kücük bir kutlamaydi..baskalariylada ugrasamazdim zaten...neyse ben hayata bakayim..görüsürüz...

çok zordu anlatamam hortumu alıp sallıyor ısırıyor çıkarmak istiyor vb çok zordu iyi ki emziriyormuşum dedim memede sakinleşiyordu biraz

sağol Özgülcüm
doktor iskeletor dedi benim kıza ya
ama ne yapayım yese bile çok hareketli

herkes aynı 2 kaşık mama için şaklabanız hepimiz

valla zordu anlatılmaz yaşanırdı sadece
üstüme kustu etek ve gömlek vardı üstümde hepsi kusmuk oldu

boğazında enfeksiyon var canım kusma ve ateşi yüksek
serum taktılar

gizem paranox fitil çok iyi geliyor mutlaka evde bulunmalı arkadaşlar ateş düşürücü

geçmiş olsun
ay Güli yi aramalıyım dün müydü doğumgünü
telaştan atlamışım

birkac resim ekleyeyim dedim Hayat uyandi..bizim dogum günü dügün dolayisiyla gec oldu..aile arasinda kücük bir kutlamaydi..baskalariylada ugrasamazdim zaten...neyse ben hayata bakayim..görüsürüz...

çok güzelsiniz maşallah
sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah

evet paranox s çok etkili bende ateş yükseliyorsa mutlaka fitil veriyorum aklınızda olsun.

özgülllllll sana bakmaktan kimseyi göremedim desem. boyun kadar oğlun var ama sen liseden yeni mezun olmuş gibisin tatlım, çok hoşsun. hayat ta cok güzelleşmiş, oğlunda cok tatlı Allah mutluluğunuzu daim etsin. nice nice yıllara hep beraber neşeyle girin

Alla allaaa.. nası yaaa.. dınleme Cülüz yaa.. neyin nereden pırtlayacagı bellı mı olur??

Evet havalar soğumaya başlayınca ben de baktım giydirecek pek bir şey kalmamış. Kış için iyi bir alışveriş yapmam gerekiyor benim de.

geldık fasulyenın faydalarına.. gelecek seneden ıtıbaren mevsım ındırımlerını sıkı takıp etmemız gerekecek.. yoksa sezon başı alısverıs adamı yer valla..

çok gecmıs olsun babacım yaa.. kıyamam.. annenın hasta olması ne zor bır sey.

neden olmasın.. olur tabı kı..

Alla alla.. herkes patır patır.. cok gecmıs olsun doktor civanım..

ne cok gecmıs olsun dedım bugun yaa (

cok uzuldum, cok gecmıs olsun..

okudukca kendı evım temızlenmıs gıbı hıssettım yaa... ne guzel Deryam.. bız bugun Tusı ıle bırlıkte süpürge yapıp yerlerı sıldık.. ondan ayrı gayrı yok :))

derya inanamıyorum enerjine iki çocukla agır ev temizligi vall asapka çıkarıyorum onunde

bence soyunsak tam olacak.. sapka yetersız be Esra :)

hayır!! dınleme yaptır.. bızım doktor, buradakı gurubumu da bıldıgı ıcın.. Allah rızası ıcın soyle arkadaslarına da ısrarla demıstı.. bence yaptır, dınleme derım, bu adam bana 6. aydan berı bu konuda ısrar edıor..

aycekırdegı gıbı yaa.. masallahh..

ÖZGÜL HAYAT ne tatlı olmuş doğum gününüs kutlu olsun..
sende süpersin iki çocuklu ama dal gibi hatun olmuş maşallah..
GÜLİZ evet bu konu çok konuşuluyor şimdi neye kara verceğiz biz yaptıralım yönünda hazırlanmıştık doktor gerek yok dedi...
MELTEM ECE'ye çok geçmiş olsun neyi varki serum felan takılmış...iştahsızlığına MARNYS JUNİOR arı sütlü multivitamin şurup..bizde şu anda minadexten ona geçtik..tavsiye ederim..
inşalah şimdi geçmişe bakabilirm..

NURDAN sanada geçmiş olsun teom iyimiş sende toparlanırsın inşallah..faranjit için sirkeli suyla gargara yap bajım hemen iyileştiriyor..
ÖZLEM sendemi durun ya daha kış gelmedi..çok geçmiş olsun annede sanada..hemen iyileş ozaman

EVRİM GÜLİZ ve ESRAKO teşekküler eşim sağolsun. bugece sahura kalkamadığımız için ikimiz bir elden işe koyulduk..o yardım etmese tek başıma mümkün değil...

Derya eve gidince yapicam gargarayi, gerci dun iskembe yaptim bol sirkeli, oda biraz fayda etti sanki..

Temizlik deme bana, evi temizlemem gerek ama halim yok, yarin bana gelen kadin son bi defa gelicek oda yerime birini bulamadigi icin, iyi oldu gerci..evi suan resmen mok goturuyor, utu var dag gibi..aksam utuye girisicem, daha agda yapmam lazim..

MARİ ADA'cığada geçmiş olsun..
TAZE VE MELTEM geçmiş geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
ve AFİK BEY sarı fırtına doğum günün kutlu olsun...
KIVANÇ paşa seninde doğumgünün kultu olsun..Ağustos spartaları deyip eylül fırtınası olan kuzucuklar...

buarad hayat bir icim su olmus,cok tatli........pasta super ayrica...

Teonun facorisi ONCU BIBER SALCASI reklami:))trde oynuyormu bilmiyorum ama onu duydugu anda, pur dikkat ve bebekliginden beri favorisi..bazen durmayinca ben sarkiyi soyluyorum susuyor:))ONCU ONCU ONCU BIBER SALCASIIII:))

ada, özlem ve nurdan çok geçmiş olsun canlar..
özgül fotolar ayrı sen ayrı güzelsin. maşallah. nice yaşlara bu arada..

iş bankası kumbara reklamı ve prima bez reklamı çok dikatimizi çekiyor ..öncü rekalmı var nurdan..

ayy koptum nurdan ya oncu oncu biber salcasıhaa:)))

simdilerde ec ede ramazan sofraları falan olan dondurma reklamı sanırım tam dikkat etmedim aksam bakayım ondaçıkıyor ortalıgıa el kol sallıyoheniz poposallamayıogrenmedi elini sallıyor oynamak isteyine:)))

ozgulll
hayata bayıdım ya pembe elbisesi ile çok tatlıydımassalahh
abide aga gibi kurulmus masanın baskosesine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…