Tekrar geçmiş olsun meltem, off serum takmak çok zor bir iş gerçekten. Aşı yapılırken bile zaptetmek çok zordu bizimkini.
İştah konusunda benim bulabildiğim bir yöntem yok malesef. Şarkı, türkü, oyuncaklar, arada Baby TV açmalar,bilimum şaklabanlıklar, mandalları saçıma takmalar, musluğun başında yemek yedirmeye çalışmalar..:1no2:.......
Hepsi birkaç kaşık yemek için ama pek başarılı olduğumu söylemem.
Meltem ece ye cok gecmis olsun canim..a.s.cok zor gercektende..nasil acimistir allah bilir...insallah biran evvel düzelir yavrum...:Saruboceq:
su siralar bizde de bir istahsizlik var..ne versem yediremiyorum..tek yedigi ekmek,yumurta,meyve....yemek olarak pek birsey yemiyor..helede devam mamasini hep birakti..sütüde denedim onuda icmedi..siz ne yi ve nasil veriyorsunuz???? aklima gelmeyen birseyler var mi acaba????
dun aksam eve gittim annemler kahvaltıyı yarım meyvayı çok az çorbayı hemen hiç yedirememisler yogurda sira bile gelmemis
amabiz iboyla bir sekil tikalıyoruz bin tane oyunyaratıyor ibo sagolsunbende kasıkları hizlica sokuyorum agzına allahtan agızdatutma huyu yok actı ise anında yutuyor
aksam 7 de kuçuk kase çorba kuçuk kase yogurt yatarkende kasık mamasını tıkaladık nasıl mutlu olduk hele anemle babam dun iisi baktı kayınvalde nin temizlikcisi geliyormus basında durmassa iyi is yapmıyormussss da o yuzden bbamda çok uzulmus yemeyince aksam onuda aradım yedi merak etme die tum aile ece yiyince deli gibi seviniyoruz yaa
meltem nasıl tuttunuz serum takılı olaak pek içikarmaya falan çalısmadımı off çok zor ya geçmis olsun tekrar
tatil çok guzeldi tabi ece ile hiç dinlenemedik birtek aksam 9 gibi uyuyordu ondan sonra iste geziniyorduk opusette uyurken falan
ozgul ece desut içmiyor mama içmedigi gibi sutude istemiyor kasık mamasın ısut le yapıyorum kahvaltıyı sutle islatıyorum baskada içirme sansımız olmuyor
acaba diyorum çorbayı sutlepisirsek olmazmı ki
esra sonradan süt kat corbaya ben bir dönem öyle yapmıştım mesela tarhanayı koyu pişirip sütle sulandırıyordum. meyve püresi mesela muz ona da süt ekliyordum. şimdi süt canavarı olduğu için yapmıyorum hiçbirini. böyle yaparak tamamlayabilirsin 500 cc yi.
su çiçeğini araştırdım sabahtan veri mikrop var ama bu doktorun bundan niye haberi yok anlamadım gitti bende vurduracağım 1 ay sonra.
meltem ece ye noldu çok geçmiş olsun.
tatlım o mikrobu biten çiçek hastalığı.. bize bile yapılmadı onun aşısı.. çok eski bir hastalık. şimdi yok. aşısı da yok o nedenle. su çiçeği farklı bir hastalık ve halen çok yaygın..
geçmiş olsun nurdancım..
dün adanın ateşi 39.3 e çıktı. sihal bir yandan.. 4 saatte bir calpol ile bugün iyiyiz çok şükür..doktoru enfeksiyon kapmıştır, 72 saat düşmezse ateşi görelim dedi. ama gerek kalmadı neyseki.. şimdilik iyi..umarım atlatmışızdır..
dun yazamadim cok hastayim AFIKINN TATLITUGUMUN dogum gunu kutlu olsunn..
berbat faranjit oldum, teodan gecti ama hayret ve masallah o sorunsuz atlatti, arada oksuruyor o kadar, ama ben bitik haldeyim, gozlerim yaniyor resmen, ve o igrenc sekresyonlar, sesim donme gibi..
birkac resim ekleyeyim dedim Hayat uyandi..bizim dogum günü dügün dolayisiyla gec oldu..aile arasinda kücük bir kutlamaydi..baskalariylada ugrasamazdim zaten...neyse ben hayata bakayim..görüsürüz...
dün akşam iftarda bir doktor akrabamız ile birlikte idik. su çiçeği aşısını 1 ay sonra yaptıracağım dedim konuşurken. neden yaptırıyosun ki dedi su çiçeği mikrobu yok artık yaptırmana gerek yok dedi. kızı 4 yaşında ve yaptırmamış onlar. su çiçeği mikrobunun artık olmadığını söyleyerek kafamı karıştırdı. devletin karşılamadığı hiçbir aşıyı yaptırmanıza gerek diyerek ekledi.
Evet havalar soğumaya başlayınca ben de baktım giydirecek pek bir şey kalmamış. Kış için iyi bir alışveriş yapmam gerekiyor benim de.
Selam a.s.
Çok fazla aklımda birşey kalmadı çok kötüyüm gözümden yaşlar akıyor, boğazım, dişim, başım kendimde değilimAnnemlerdeyim annemde hasta 23 yaşında ve 17 yaşında 2 erkek kardeşim var onlar bakıyor Özde ye... Düzelsem hemen ya
meltem nasıl tuttunuz serum takılı olaak pek içikarmaya falan çalısmadımı off çok zor ya geçmis olsun tekrar
tatil çok guzeldi tabi ece ile hiç dinlenemedik birtek aksam 9 gibi uyuyordu ondan sonra iste geziniyorduk opusette uyurken falan
ozgul ece desut içmiyor mama içmedigi gibi sutude istemiyor kasık mamasın ısut le yapıyorum kahvaltıyı sutle islatıyorum baskada içirme sansımız olmuyor
acaba diyorum çorbayı sutlepisirsek olmazmı ki
dun yazamadim cok hastayim AFIKINN TATLITUGUMUN dogum gunu kutlu olsunn..
berbat faranjit oldum, teodan gecti ama hayret ve masallah o sorunsuz atlatti, arada oksuruyor o kadar, ama ben bitik haldeyim, gozlerim yaniyor resmen, ve o igrenc sekresyonlar, sesim donme gibi..
dün adanın ateşi 39.3 e çıktı. sihal bir yandan.. 4 saatte bir calpol ile bugün iyiyiz çok şükür..doktoru enfeksiyon kapmıştır, 72 saat düşmezse ateşi görelim dedi. ama gerek kalmadı neyseki.. şimdilik iyi..umarım atlatmışızdır..
merhaba ..
yarım kalan temizliğin bir yarısıda bitti gibi..geriye en çetrefilli mutfak ve salon kaldı...
yarında yatak odası ve salon halıalrını yıkamaya veriyorum..diğer halılarla onalrı vememiştim..üçüd açık renk kış başı yıkanası daha iyi olur diye ertelemiitim..bayram öncesi tam oldu ..temzlik giisid yok yani..arada evdede kafama göre minik değişiklikler yaptım daha bi hoşuma gitti..
şimdi az bi geçmişe takılayım..
altta hala kim var yok gözükmüyor...((
derya inanamıyorum enerjine iki çocukla agır ev temizligi vall asapka çıkarıyorum onunde
geçmiş öncesi
şimdi doktorumuzu aradım..su çiçeği aşısı için bizm diğer aşı 29 una kaldığı için bunuda beklettim ama..bayanlar YAPTIRMANIZA GEREK YOK BİZDE ÇOCUKLARIMIZA YAPTIRMADIK DEDİ..ŞU ANDA EN GEREKLİ AŞILAR DEVLETİN UYGULADIĞI YÖNTEMDEKİ AŞILAR ONU TAKİP EDİN YETERLİ DEDİ..BU AŞILAMA SİSTEMİNDE 30 -40 KİŞİLİK bir doktor gurubu 3-4 yıla bir toplanıp ona göre kara veriyor dedi..:uhm:SONUÇ su çiçeği aşımız YAPILMAYACAK ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?