2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu sitenin sahibi nirde yahu yapsın artık şu siteyi kaç gündür yoklama alamıyoruz.

yorumlariniza cok tesekkürler..opuyorumnanaktan
su cicegi asisi burada yapiliyor..izin öncesi yaptirdik ve simdide bir asi yapilacak..ama acikcasi hangileri bilmiyorum..dedigim gibi oglum asi oldugu icin hafif atlatti..bence yaptirmak faydali...

adanın vücudunda döküntüler oldu bugün. tek tük sivilce gibi.. kaptık gittik doktoruna akşam. k harfiyle başlayıp garip bir ismi olan bir çocuk hastalığıymış. 6. hastalık değil dedi onda ateş en az 3 gün olurmuş. bizde 1 gün oldu. (bu arada çevremdeki herkesin çocuğundan 6. hastalık geçirdiklerini ve parklardan kaptıklarını duyuyorum) hemen hemen çoğu çocuk olur bu hastalığı dedi. havadan zerrecik yoluyla geçer dedi. 1-2 gün içinde 500 gr kaybetmiş 12.800 olmuş..döküntülere bişey yapmaya gerek yok, sık sık duru suyla yıkayın vücudunu dedi. ishal için de aptamilin özel bir mamasının eşantiyonlarını verdi bir kaç tane, bunları verebilirsin dedi. bu ara normal süt vereceksen laktozsuz olanlardan ver dedi. ama bi süre kesicem sütü. mamayla devam. ada kilo itibariyle calpolü 4 saatte bir tam ölçek alabiliyor. calpole ragmen düşmezse yarım ölçek ibufen ver dedi. ama çıkmazsa ateşi hiçbişey verme dedi. şu an ateşi yok. bütün gün çıkmadı çok şükür. zaten ateşten sonra olurmuş döküntü. keyfi gayet yerinde, kolay atlatmış dedi. döküntülü hastalık da yaşadık.. allah beterini vermesin..

su çiçeği aşısı konusunda benim naçizane fikrim de yapılması gerektiği yönünde.

GÜLİZ çok geçmiş olsun. Neyse ki iyi çıkmış sonuç.

sağol bebiş :)

NURDAN bendede faranjit var ve bana sirkeli su çok işe yarıyor...:))

Ne yapıyorsun sirkeli suyu? Gargara?

HAYAT çok şeker, pastası da öyle :) Nİce senelere AFİK VE KIVANÇ'a da :)

ESRAKO VE GİZEM Doruk uykusuzdur normalde, yani azcık oyalasan uyku saatini rahatça öteleyebilirsin, uykusuz kaldığı için ortalığı ayağa kaldıran bir çocuk değil. Ama deniz kenarında, bol oksijenle ve bol enerji sarfiyatıyla birlikte yüzünü örterek!! uyutmamız çok zor olmadı.

DORUK iyice zıvanadan çıktı. 1 haftadır gece uykusu yok, sürekli uyanıyor. Kesintisiz 5 saat uyuyabilen çocuk gitti, saat başı ağlayarak uyanan, gittiğimde ayakta bulduğum çocuk geldi. Bodrum'da 10 gün boyunca üçümüz aynı odada, aynı yatakta yattık. Onu mu arıyor acaba? Ama her neyse ağzımıza mıçıyor. 1 haftadır leyla gibi geziyoruz. Bunun dışında ağız salgısı gene arttı, bir de bana iyice düştü. Sürekli kucağımda olmak ya da benimle temas halinde olmak istiyor. Yemek yerken, mama sandalyesine oturtabildiğim ender zamanlarda bile bir eli sürekli kolumda. Mümkünse kucağımda yemek istiyor. Her isteğini yerine getirmeye çalışıyorum. Ama uykusuzluk çok fena. GÜndüzleri DOruk uyurken ben de uyumaya çalışıyorum. GYPSY'Yİ saygıyla anıyorum.

Bir diğer yandan acaba bir şeyi mi var, diye düşünüyorum. Okuldan bir arkadaşım bunun idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabileceğini, geceleri çişini yaparken yanma olduğunda ağlayarak uyanıyor olabileceğini söyledi. Ama ateşi yok, çişi normal görünüyor. Sanırım gene de doktora bir götüreceğim. Bu süreç, uykusuzluk mahfetti.

2 kişiyle görüştük bakıcı adayı olarak. Bugün görüştüğüm kişi kafama bayağı yattı. Okuldan tayini çıkan bir arkadaşımın oğluna 3 yıl bakmış. Çok güvenilir bir kadın, bu işi meslek olarak yapmıyor. 1-2 kişi daha var görüşeceğim ama sanırım bu kadın olacak. ESRAKO önerilerin için teşekkür ederim. Kardeşim ses kayıt cihazı almıştı bir ara, onu kullanırım herhalde.

Ev işleri bana çok zor geliyor şu sıra yemek neyse de temizlik ütü falan. Nur sana zor gelmsi çok normal yardım alabileceğin birileri vardır inşallah.
.

nur cum artık dikkat et kendine, dikiş yerin için çok üzüldüm. artık az kaldı kendini yorma Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

nur nasıl yani parca unutmuslar neparcası anlamatdım yuh diyorummm

kim var kim yok belli olmayınca çok tatsız oluyr buralar.
nur inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların.senin yerine koyuyorum da kendimi...................tarifsiz duygular içine giriyorum
tşkler arkadaşlar ama gerçekten sonlara geldikçe iice bunaldım yani allahın gücüne gitmesin çok şükür verdi bi bebek daha hayırlısı böle amaa nefes alamıyorum çok çabuk yoruluyorum yavrum musti oynamak istiyo onunla oynamak istiyorum ama yoruluyorum oynuyamıorum bu arada kucak kucağa oturuyourz hiç düşkün deildi sadece mutfakta bişilerle uğraşıken beni isterdi şimdi hep sarılmak istio neden öle davranıo anlamadımm.... neyse 8 haftam kaldı 8 hafta sonra yiğit paşa elimizde:))

esrako esracım hani dikiş yerlerimiz dümdüz çizgi olması lazım ya sadece benim şiş gibi parçalı dikmiş manyak dr mesela benim iç çamaşırımdan dıştan yani ameliyat yerimin bazı kısımları belli oluyor o derece dışta duruyor yani bu kendi dr çok yanlış bi dikiş atmış dedi ben ilk defa görüyorum dedi bu ameliyatta ben hallederim dedi

misafirlerim gitti evi topladım.2 küçük çocuk vardı.herşeyi çok beğendiler.çok yoruldum ama.nevayla çok zor oluyor..neyse bitti.yarın konya yolcusuyuz büyük ihtimal salih izine ayrılıyor.

gizem çok çok geçmiş olsun.aşı konusu takıldı kafama.yaptırırım herhalde.Batmanda ne güzel doktorumuz söylüyordu.burada 2 tane özel hastane var çok kalabalık.özel iyi bir doktor bulmalıyım..ona sorarım artık.

nurdanım sana de geçmiş olsun.sana kaç kere geçmiş olsun yazdım hatırlamıyorum.üzülüyorum senin için.öptüm nanaklarından.

Şİmdi okudum; 12 - 14 aylık bebeklerde aktif olarak rüya görme başlarmış. Buna bağlı olarak uyku sorunları artabilirmiş.

ya burcu kesin ondan o zaman...cünkü sendeki sorunlarin hemen hemen hepsi bende de var..gece deliksiz uyuyan cocuk geceleri sürekli aglayarak uyanir oldu..özellikle türkiyede cok uykusuz gece gecirdik..geceleri 2 ile 5 arasi sürekli odada uyanip oyun oynuyorduk..birde su kucakta olma ve sarilmayi hayatta bana yapiyor..eskiden beni hic aramazdi..ama simdi sürekli kucak ve ilgi istiyor..helede abisine sarilinca cok kiskaniyor cadi..kaydirigubbakcemile3

Şİmdi okudum; 12 - 14 aylık bebeklerde aktif olarak rüya görme başlarmış. Buna bağlı olarak uyku sorunları artabilirmiş.
valla bencede görüyorlardır mustinin gece düzeni ii ama bazen odasına giriyorum yatmadan kendi kendine bişiler mırıldanıo geçen resmen uyurken babaaamaaa dedi aha uyandı dedim beşiğe baktım uyuyor geçen gecede sahurda ağladı ilk defa böle hırslı ağladı sanırım rüyasında korkutmuşlar

yarin bende kan vermeyi düsünüyorum..son günlerde cok halsiz ve bitkin düstüm..kafami kaldiracak gücüm yok ..sanki uyusmus gibiyim..bas ve bel agrisida cabasi..dogum sonrasi hic degerlerime baktirmamistim..bir tahlil yaptirayim bakalim..gören sende kansizlik mi var diyor..sizde dogum sonrasi böyle birsey oldu mu???

2 çocuklusun yoruluyorsunya özgülcüm belki ondandır bende çok yoruluyorum kafamı kaldırasım gelmio ama geçen ay gittiğimde hamilelik için bi test yaptı kanınada bakalım die çok ii çıktı benim ki dr 2 hamileliğin olmasına rağmen çok ii dedi

masallah canim nazar degmesin...allah sana da kolaylik versin..hamileyken kücük bebekle ilgilenmek de kolay degil...:1no2: bence de öyle ama genel bir kontrol yaptirmam gerekiyordu zaten..izin de beni cok yorduya hala düzelemedim...annelik kolay degil..a.s

aynen öle şu son hafta çok zorlanmaya başladım ve daha 8 hafta var... neyse kuzular sağlıklı olsunda varsın bizi yorsunlar...
bende kaçıorum bugün bari sahura kadar yatıyım...

slmlar
güliz geçmiş olsun alpellamıza tatlım
özgül hoşgeldin sende özlemişim senin yazılarını okumayı
nurrr rabbim kurtarsın canım seni düşündükçe bana afaganlar basıyorr hayırlısı ile atlat şu doğumu bizde rahat bir nefes alalımmm
afikimin ve kıvancımın geçmiş doğumgünleri kutlu ve mutluu olsun
gülim arayamadım senii iki gündür sokaklardayım kıçım yer görmedi bir nefes alamadım unuttum vallahi
aslında dün aklımdaydın ama hazırlık vs yapıyorsundur müsait değlsndir diye aramak istemedim öyle kaldı

eliff nereye konyada napcan yaa jumbocu kayınvaliden ve kıskanç görümcenimi özledinnnn
bi sen olurdun bu saatlerde burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…