MARİ ADA'cığada geçmiş olsun..
TAZE VE MELTEM geçmiş geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
ve AFİK BEY sarı fırtına doğum günün kutlu olsun...
KIVANÇ paşa seninde doğumgünün kultu olsun..Ağustos spartaları deyip eylül fırtınası olan kuzucuklar...
NURDAN bendede faranjit var ve bana sirkeli su çok işe yarıyor...:))
Ev işleri bana çok zor geliyor şu sıra yemek neyse de temizlik ütü falan. Nur sana zor gelmsi çok normal yardım alabileceğin birileri vardır inşallah.
.
nur cum artık dikkat et kendine, dikiş yerin için çok üzüldüm. artık az kaldı kendini yorma Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
nur nasıl yani parca unutmuslar neparcası anlamatdım yuh diyorummm
tşkler arkadaşlar ama gerçekten sonlara geldikçe iice bunaldım yani allahın gücüne gitmesin çok şükür verdi bi bebek daha hayırlısı böle amaa nefes alamıyorum çok çabuk yoruluyorum yavrum musti oynamak istiyo onunla oynamak istiyorum ama yoruluyorum oynuyamıorum bu arada kucak kucağa oturuyourz hiç düşkün deildi sadece mutfakta bişilerle uğraşıken beni isterdi şimdi hep sarılmak istio neden öle davranıo anlamadımm.... neyse 8 haftam kaldı 8 hafta sonra yiğit paşa elimizde:))kim var kim yok belli olmayınca çok tatsız oluyr buralar.
nur inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların.senin yerine koyuyorum da kendimi...................tarifsiz duygular içine giriyorum
valla bencede görüyorlardır mustinin gece düzeni ii ama bazen odasına giriyorum yatmadan kendi kendine bişiler mırıldanıo geçen resmen uyurken babaaamaaa dedi aha uyandı dedim beşiğe baktım uyuyor geçen gecede sahurda ağladı ilk defa böle hırslı ağladı sanırım rüyasında korkutmuşlarŞİmdi okudum; 12 - 14 aylık bebeklerde aktif olarak rüya görme başlarmış. Buna bağlı olarak uyku sorunları artabilirmiş.
2 çocuklusun yoruluyorsunya özgülcüm belki ondandır bende çok yoruluyorum kafamı kaldırasım gelmio ama geçen ay gittiğimde hamilelik için bi test yaptı kanınada bakalım die çok ii çıktı benim ki dr 2 hamileliğin olmasına rağmen çok ii dediyarin bende kan vermeyi düsünüyorum..son günlerde cok halsiz ve bitkin düstüm..kafami kaldiracak gücüm yok ..sanki uyusmus gibiyim..bas ve bel agrisida cabasi..dogum sonrasi hic degerlerime baktirmamistim..bir tahlil yaptirayim bakalim..gören sende kansizlik mi var diyor..sizde dogum sonrasi böyle birsey oldu mu???
masallah canim nazar degmesin...allah sana da kolaylik versin..hamileyken kücük bebekle ilgilenmek de kolay degil...:1no2: bence de öyle ama genel bir kontrol yaptirmam gerekiyordu zaten..izin de beni cok yorduya hala düzelemedim...annelik kolay degil..a.s2 çocuklusun yoruluyorsunya özgülcüm belki ondandır bende çok yoruluyorum kafamı kaldırasım gelmio ama geçen ay gittiğimde hamilelik için bi test yaptı kanınada bakalım die çok ii çıktı benim ki dr 2 hamileliğin olmasına rağmen çok ii dedi
aynen öle şu son hafta çok zorlanmaya başladım ve daha 8 hafta var... neyse kuzular sağlıklı olsunda varsın bizi yorsunlar...masallah canim nazar degmesin...allah sana da kolaylik versin..hamileyken kücük bebekle ilgilenmek de kolay degil...:1no2: bence de öyle ama genel bir kontrol yaptirmam gerekiyordu zaten..izin de beni cok yorduya hala düzelemedim...annelik kolay degil..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?