2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh tazem yaa uykusuz her geceee
hadi 12-14 ay arası böyleymiş o zaman bizimki doğuştan rüya görmeyi öğrenmiş pehhhh

pervinimmm beybimmm
şu çöpçü muhabbetini okudum ve hiç haz etmedim açıkçası
ben böyle şeylerden korkarım bu tip çok duymuşluğum vardır
öyle tiplerden 3 harflilerin geçtiğini bile biliyorum
el kadar bebeği ne götürürsün ne üdüğü belirsiz Allahın azerisine yahuu
hayır cahil bir insanda değilsinki ve bir o kadarda inançlısın
kızarsan kız vallahi bana yazarım işte
güzel meleğimi götürme öyle yerlere birdaha
kendin oku duanı bu dönemler böyle iştahsız uykusuz ne kadar olumsuzluk varsa mevcut ama çözüm bu tip üfürükçüler hoca bozmaları olmamalıı

çok yakınım var bu konuda çok sıkıntı çekmiş birisi bebeğini götürdü okutmaya ve sonuçlar hiç iyi olmadı ayrıntıya girmek istemiyorum
bizler anneyiz bizim dualarımızdan daha makbulu olabilirmi??

yaa herkesler ne güzel bebişlerinin gelişimlerini yazmış
açıkçası büyük mutlulukla okuyorum ve bende istiyorum bu tip normal gelişim gösteren bir evlat
çok şeymi istiyorum hee söyleyin bana..

yahodan gelişmeler;;;
fırın kapağını ve buzdolabı kapağını açmayı öğrendi şaka değil buzdolabını açıyor kabus gibi tüm gücünü veriyor ve açıyor içerisindeki tüm soda şişlerini çıkarıp yerde yuvarlıyor...kah kırılıyor kah çalkanlanıyor soda içmeye kalkıştığımızda her yer batıyor..
sebzelikte ne kadar domates salatalık varsa çamaşır makinasına tıkıyor..
biberleri damacanın içine atıyor çünkü birtek onları sığdırabiliyor..
klozeti zaten açıyor ve içerisine ne bulduysa atıyor..
balkon duvarına tırmanıyor kafasını kenara dayayıp etrafa bakmaya çalışıyor ilk gördüğümde kalpten gidecektim balkon kapısı açamıyoruz bu senede kapattırıyoruz maalesef..
park yataktan rahatlıkla atlıyor yatağın her tarafı yastıklarla döşeli başka çözüm bulamadık..
tv açıp kapatıyor kanal değiştiriyor dvdyi açıyor eğer açılmazsa koskoca tvyi kucaklamaya çalışıp yere atmaya çalışıyor töbee töbeee...
tencereleri salona taşıyor hayır anlamadığım o koca tencereleri nasıl taşıyabildiği...
çöp kovasını yere boşaltıyor..
çekmecedeki çamaşırları çıkarıp balkondan aşağıya atıyor..
bir insan evladı bunları neden yapar benim günahım ne söyleyin dostlar..

özgülll hayat çok tatlı olmuş sana ayrı hayran oldum bu ne zayıflık böyle yahuu

adaş ecoşş bildiğin genç kız yürüdüklerinde bambaşka oluyorlar değilmi
bizimki el bile tutmuyor illa kendi gidecek hasbam

hesram cok haklısın ilk ve sondu zaten..3harfliolayını derya soyleyene kadar bilemedim ama bariz rahatlama var cocukta..dahada davosa gitmem bebeimmm

yahonun yaptıklarını sakınlıkla okudum masallahh diorum

gunaydınlarrr

yoklama alayım kim var kim yok:)

adas yaaa koptum yahomayaa ne alem çocuk tv acılmayınca yere mi atmayaçalısıyor ay yerim ben onuuu
su bayram geçsinde su gun isini halledelim çok gormek istiyorum serserinin yaptıklarını

aynen oyle yurudukten sonra boyut degistirmis oluyorlar hala onu yururken izlemek çok keyifli geliyor iki aydır yurumesine ragmen hala hosumuza gidiyor arkasıdan bakıyoruz paytak paytak gidisine

yaho da bacakları çok acık olarakmı yuruyor sanki su ara ece nin bacaklar daha bir kapandı ama yengec gibi derler ya adımlar dısa dısa atılıyor oylemi sizdede ?/

günaydınnn

yoklama 1-2
yahoma cok güldüm epeyce afacan bir velet.
esra demek dengeyi sağlıyor ki bacaklar kapanıyor, ne tatlı ece de hele o videoda genç kız gibi gerçekten.
pervin ece de sakinleşmiş senin huzursuzluğunda etkilemiş olabilir kuzuyu. anne stresli ise cok etkileniyor cocuklar.
burcu inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. iyi bir bakıcı denk gelir helal süt emmiş biri.

cok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam

ozgul hayat hanıma kocaman masallah...cok guzellesms...senide ozlemisim gercekten

sibelden haberi olan varmı neler yapıo acaba

Esra, Yahonun maceralarını okudum hayretler içinde. Ben okurken yoruldum, sen bu enerjik çocukla yemek, misafir gezi işlerine nasıl yetişiyorsun biraz ipucu ver bize. Benim pilim bitiyor akşam en geç 10:00'u görüyorum. Sonra yatıyorum davuk gibi...

Pervin çocuktan sonra hiç bir şey bizde de eskisi gibi değil . Aramız eskiden çok daha iyiyydi eşimle. Benim sabrım daha az, çok daha yorgun ve sinirliyim ama onun "beklentileri aynı". Sorun da burda bence. Bana da eşim çocuktan sonra değiştin diyor. Tartışmalar artık daha fazla evde.

gizem çok geçmiş olsun kolayca atlamış iyi ki.

gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana

pervin üçüncü şahıslar yüzünden sanırım aranız açıldı mevzuyu bilmiyorum ama. bu kadar uzun sürmeseymiş keşke. aman canım düzelir inşallah üzme kendini. ağlama öyle saatlerce. hakkınızda hayırlısı ama bence geçici bir durum. bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim. biraz zamana bırakın hallolacaktır. tr ye dönme işinden de vazgeçin rahat bırakmayacaklar sizi burda belli.

buketcim bana ddiki sen eskiden sadece beni dusunurdun baska bisey dusunmezdin...onun benle iligli sorunu bu..

gulizcim evet ailesiyle iligli sorun suki artık acık acık soyledim ustume gelme mecbur etme istemiorum kimeyi die..oda kabul etti..o herkesi biarada istiomus..bense 3umuzu aile olarak goruyorum cekişmmiz bundan kaynaklanıo

Son düzenleme:
benim sorunum bukadar donanımlıyken eve tıkılı kalmak..biliorum ama cıkıs yolum yok yınede ufaktan iş aramaya basladımbikac yere onan habersiz basvurdum...ondan yardımda istemiorum kendimi tekrar ispatlamam gerek..bu kakılmıslık ahlleri beni mafetti..2yıldır evdeyim

gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana

Allah askına ne dıyorsun sen kadın yaaa!! ne ayrılması ne velayeti..

Bu kadar cabuk mu pes edıyorsun..

Yavrum herkes gelıp gecer, sız kalacaksınız..

Gözünü seveyim toparlan.. sakinleş..

Ya ben cok kotu oldum pervin.. yazma boyle seyler.

Sana Emrah a da Ece ye oldugu kadar bır sey olmaz..

Toparlan, aile sahip çık.. lütfen Pervin.. aklına bıle getırmemen gereken seyı yazmaya kalkmıssın bir de..

Pervin.. lütfen. Ailene sahip çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…