cok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam
gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana
cok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam
gizem ayrılıkta velayet konusunda bizi bilgilendirirmisin...hayatın neler getirecegi belli deil baksana
buketcim bana ddiki sen eskiden sadece beni dusunurdun baska bisey dusunmezdin...onun benle iligli sorunu bu..
gulizcim evet ailesiyle iligli sorun suki artık acık acık soyledim ustume gelme mecbur etme istemiorum kimeyi die..oda kabul etti..o herkesi biarada istiomus..bense 3umuzu aile olarak goruyorum cekişmmiz bundan kaynaklanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?