minik şuna bir bak:
Aşılama şeması iki dozdan oluşur. İlk doz 6 haftalıktan itibaren uygulanabilir. Dozlar arasındaki süre en az 4 hafta olmalıdır. Aşılama programı 24. haftaya kadar tamamlanmış olmalı ancak 16. haftadan önce verilmiş olması tercih edilmektedir.
bizim alacağımız aşınını prospektüsü
doktor nurdan bulur doktor nurdan bulur
nurdan artık ben de pazartesi yaptıracağım.doktorumuz sağolsun.
televizyonda gülben ergen var emzirme döneminde 15 kg vermiş.hamileliğinde 20 kilo almış..4 ayda 15 kiloookafamçokkarıştı
ben ise hala yerimde sayıyorum.buna da bazen moralim bozulmuyor değil.bu halime alışıyorum bu da beni korkutuyor
buket çok hoşsunuz analı kızlı...ben ceseret edmiyorum ya dışarı çıkmaya..aynen haklısın tabiki faydalanmıştır tknolojinin nimetlerinde ..bizimki gibi fukaramı onlar:teselli:
buket
çok hoşsunuz ikinizde.yakında bende fotolar ekleyeceğim ama eşimin yardımına ihtiyacım var
yok canım niye kafam karışsın..elif
kafan karışmasın canım ben 17 kilo verdim doğumdan bu yana
helin 23-24 kilo alan biri için normal tabi.ben 17 alıp 12 verdim..sonra 2 kilo aldım.ama sen madalyalıkmışsın .sizi kıskandırayım biraz dahakaydirigubbakcemile3
23-24 kilo aldım 17-18 kilosu gitti.:teytey:
buket çok hoşsunuz analı kızlı...ben ceseret edmiyorum ya dışarı çıkmaya..aynen haklısın tabiki faydalanmıştır tknolojinin nimetlerinde ..bizimki gibi fukaramı onlar:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?