2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada dis cikarma konusunda bende bisey paylasmak istiyorum, bebklerin tukuruk bezleri 3. aydan itibaren aktif olarak calisir, salya uretimi artar ve cogu anne tarafindan bu salya artisi dis mi cikariyor acaba diye yorumlanirmis..o yuzden salya artisi da dis cikarma konusunda bi kriter degilmis..

Elifcim dedigin asi ROTARIX ise bende boyle diye biliyorum..bizim 1. doz 2. ay kontrolunde yapildi 9. haftada, 2. doz icin 3. yada 4. ay kontrolunde yapicak ama 6. ay kontrolundede olabilir dedi drumuz..

nurdan artık ben de pazartesi yaptıracağım.doktorumuz sağolsun.

televizyonda gülben ergen var emzirme döneminde 15 kg vermiş.hamileliğinde 20 kilo almış..4 ayda 15 kiloookafamçokkarıştı
ben ise hala yerimde sayıyorum.buna da bazen moralim bozulmuyor değil.bu halime alışıyorum bu da beni korkutuyor

aynen simdi haberi izliyodum, tibete dedim 4 ayda 15 kilo vayy bee..biz 3. ayfayiz daha bi nane yok...daha nasil yesek diyoruz, pehhhh...bide senginiss diye geciniyoruz...

slm herkese...emzirme konusunda bende yorum yazım,,,eylül daha önce yarım saat kadar emiyodu ama şimdi 5 dk emiyo emmiyo gibi yani uzun sürmüyo daha hızlı çekiyo zaten doymasa bırakmas memyi..süt yetmeği zamna bağırmaya başlıyo zaten diğer memye geçince rahatlıyo... CANAN hiç pompayla sağmadım sütümü ama bebbeğin emmesi gibi çekeceğini sanmıyorum emerek daha fzala süt alıyodur ...yani sorun etme umarım daha rahat emer bundan sonra...
bez konusnda ise ben başta prima kullandım sonra canbebyide deniyim dedim memnunum açıkcası çok rahat molfix de kullandım ama o daha bi dolu dolu canbebeden daha ağır hugiss de deniyeyim dedim burda yazmıştı biri hatırlamıyorum nesrindi galiba hiç memnun kalmamştı almadım bende ama canbebeye devam ediyorum çok memnunum...

ben inanmıyorum ya kg verebilcene ..ben veremyiorum ha nasıl veririm dikkat edersemmm...bu aralar benimde iştahım açıldı emzirmenin arkasına sığınıyorumkaydirigubbakcemile2

Ben kaçırdım galiba gülben ergeni gez gez bulamadım. Bence onlar teknolojiden de faydalanıyorlar ne bileyim ozon tedavisi, abidik gubidik zayıflatan, makinalar falan filan. Zenginlik başka tabi..

ha emzirerek verdiğimi sanmıyorum hiç iştahım yoktu 1.5 aylık dönemde doğumdan sonra 20 kg verdim ama şimdi bu iştahla ver verebilirsen 8 kg kalır benle artık.üstünede eklenirse benndeki bonus şahane olur.tartıya çıkmaya korkuyorum ,,,böle iicokacimcoook

buket çok hoşsunuz analı kızlı...ben ceseret edmiyorum ya dışarı çıkmaya..aynen haklısın tabiki faydalanmıştır tknolojinin nimetlerinde ..bizimki gibi fukaramı onlar:teselli:

buket masallh elif hanima, bravo buarada 17 kilo iyi, kac almistin totalde?

buket çok hoşsunuz analı kızlı...ben ceseret edmiyorum ya dışarı çıkmaya..aynen haklısın tabiki faydalanmıştır tknolojinin nimetlerinde ..bizimki gibi fukaramı onlar:teselli:

Teşekkürler. Evde artık çok canımız sıkıldı. Sabah saatlerinde ortalık tenhayken dolaştık geldik. Hava da çok güzeldi, iyi geldi.

buket
çok hoşsunuz ikinizde.yakında bende fotolar ekleyeceğim ama eşimin yardımına ihtiyacım var

Sağol helin. Fotoğraf yüklemek için http://imageshack.us/'de browse a tıklayıp istediğin fotoyu seç " resize image'i tıkla 640x480 i seç ve çıkan bağlantılardan forum için olanı kopyalayıp buraya yapıştırırsan olur foto işi.

elif
kafan karışmasın canım ben 17 kilo verdim doğumdan bu yana
yok canım niye kafam karışsın..
sizi kıskandırayım biraz dahakaydirigubbakcemile3
23-24 kilo aldım 17-18 kilosu gitti.:teytey:
helin 23-24 kilo alan biri için normal tabi.ben 17 alıp 12 verdim..sonra 2 kilo aldım.ama sen madalyalıkmışsın .

yerim la seni fakir..teknoloji yoksa obez mi olacağız.biraz feyz al arkadaşlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…