Sorma bu kk nin benimle ne alip veremedigi var bilmem.minik çift dikiş gidiyorsun
Ya işte biz ona gec kaldik.suan ilk doz vurulmak icin 13haftalik oldukElifcim dedigin asi ROTARIX ise bende boyle diye biliyorum..bizim 1. doz 2. ay kontrolunde yapildi 9. haftada, 2. doz icin 3. yada 4. ay kontrolunde yapicak ama 6. ay kontrolundede olabilir dedi drumuz..
Elif belki bizde yaptircaz haftaici.bakalim ne olceknurdan artık ben de pazartesi yaptıracağım.doktorumuz sağolsun.
televizyonda gülben ergen var emzirme döneminde 15 kg vermiş.hamileliğinde 20 kilo almış..4 ayda 15 kiloookafamçokkarıştı
ben ise hala yerimde sayıyorum.buna da bazen moralim bozulmuyor değil.bu halime alışıyorum bu da beni korkutuyor
Dur ozaman bende kiskandirayim.nasil oldu bilmıyom ama 13kilo aldim 17 kilo verdim hemide ilk 2 ayda :teytey: ama ne yemekten kestim ne bise.emzirmek bebekle ilgilenmekten zayifladimsizi kıskandırayım biraz dahakaydirigubbakcemile3
23-24 kilo aldım 17-18 kilosu gitti.:teytey:
sizi kıskandırayım biraz dahakaydirigubbakcemile3
23-24 kilo aldım 17-18 kilosu gitti.:teytey:
bende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
Takmassan küserim dicektim ama pervin geldi daha takamadigim madalyayi aldı dilcikar 18kilo vermis hanimminik madalyayı helinden alıp sana takacam.öperim seni
Of of hic sorma zaten.nasil saglikli besliycez biz bu yavrulari bilmembu gdo beni hayattan soğutuyor inanın.hele insan anne olunca.Allah belelarını versin bu işe imza atanların
Kiskancak bi vücud yok.löp göbek duruyo.adet olunca gececek die avutuyom kendimi.minik kıskandırma hevesimi kursağımda bıraktın canım
Aynen bende bol su ictım hep.ve zaten ilk aylar istahim hic yoktu.şevvalde cok emiyodu ilk zamanlar.memeye yapisik yasiyoduk nerdeyse.kilo vermek için hiç bi çaba sarfetmedim.Servan emmeyi çok seven bi çocuktu ilk haftalarda.şimdi iştahı okadar yok.gece gündüz memeye yapışıktı
zaıflamak için hiç bi şey yapmadım ama yaptığım tek şey sütüm olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere kulaklarımı tıkadım.her zamanki gibi beslendim süt için su içtim bol bol
yoksa sütün olsun tatlı ye çukolata ye şunu ye bunu ye diyenlere uysam vermek yerine şişerdim iyice
kızlar bu arada bebeğimin resimlerii koydum bakın bakalım becermişmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?