2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minik çift dikiş gidiyorsun
Sorma bu kk nin benimle ne alip veremedigi var bilmem.
Elifcim dedigin asi ROTARIX ise bende boyle diye biliyorum..bizim 1. doz 2. ay kontrolunde yapildi 9. haftada, 2. doz icin 3. yada 4. ay kontrolunde yapicak ama 6. ay kontrolundede olabilir dedi drumuz..
Ya işte biz ona gec kaldik.suan ilk doz vurulmak icin 13haftalik olduk
Elif belki bizde yaptircaz haftaici.bakalim ne olcek
Bende 17 kilo verdimmmm
sizi kıskandırayım biraz dahakaydirigubbakcemile3
23-24 kilo aldım 17-18 kilosu gitti.:teytey:
Dur ozaman bende kiskandirayim.nasil oldu bilmıyom ama 13kilo aldim 17 kilo verdim hemide ilk 2 ayda :teytey: ama ne yemekten kestim ne bise.emzirmek bebekle ilgilenmekten zayifladim

slm kıslarrr...nediyosunuz siz ya 20 kiloaldım ayynneennn ölecenekte duruyom.ne dışarı çıkabiliyorum nede kıyafetlerime girebiliyorum.evde eşofmanlar yapıştı üstüme

bu gdo beni hayattan soğutuyor inanın.hele insan anne olunca.Allah belelarını versin bu işe imza atanların

kilo vermek için hiç bi çaba sarfetmedim.Servan emmeyi çok seven bi çocuktu ilk haftalarda.şimdi iştahı okadar yok.gece gündüz memeye yapışıktı
zaıflamak için hiç bi şey yapmadım ama yaptığım tek şey sütüm olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere kulaklarımı tıkadım.her zamanki gibi beslendim süt için su içtim bol bol
yoksa sütün olsun tatlı ye çukolata ye şunu ye bunu ye diyenlere uysam vermek yerine şişerdim iyice

buket sana ve elife maşallah sende fazla kilo almadın galiba akannehir
Helin ve minik zayıflama topiği neden boş şimdi anladım kıskandım çok valla lmaz: ..
Elif en iyisi bahçesi olan bir ev kendin büyüt kendin ye yapmak .... :sinifsinif:

ama sanki eskisine göre daha yavaşladı kilo vermelerim.önceleri daha hızlı veriyordum.
eski eşofmanlarıma pijamalarımı giyiyorum.eski kotlarımda yavaş yavaş olmaya başladı biraz göbek sıksada.ama iştahım çok açık.her akşam kek revani pasta türü tatlı şeyler çok tüketiyorum.bi de onları kessem.çaylrı pasta kek ile içiyorum akşamları.sadece akşamları ama.canım çoook tatlı şeyler istiyor çok bi bilseniz

ah ah ben emzirdikçe midem kazınıyo.yedikçe yiyesim geliyo.döt göbek aldı başını gitti.esasında cok piskolojim bozuk 6 aydan sonra akapunktura gitcem inş.

kızlar bu arada bebeğimin resimlerii koydum bakın bakalım becermişmiyim.

raporlarım bitince RAM'da devam edeceğim.Müdür ram'a gelirsen 2 saat erken çıkabilirsin dedi.Hayırlısı artık Helin.

Sağol babymom. Ben de 12 kilo aldım ve ve 8 kilo gitti. Benim canım hamileyken hiç tatlı istemezdi bol bol süt içip, meyve yiyordum. Şimdi tatlı yemedim mi kafayı yiyorum. Hiç bişi yoksa reçellere saldırıyorum evde. Amaan süt olsun, süt olmazsa da et oluyor ya neyse.

minik madalyayı helinden alıp sana takacam.öperim seni
Takmassan küserim dicektim ama pervin geldi daha takamadigim madalyayi aldı dilcikar 18kilo vermis hanim
Ama benim göbek cevrem simit gibi
bu gdo beni hayattan soğutuyor inanın.hele insan anne olunca.Allah belelarını versin bu işe imza atanların
Of of hic sorma zaten.nasil saglikli besliycez biz bu yavrulari bilmem
minik kıskandırma hevesimi kursağımda bıraktın canım
Kiskancak bi vücud yok.löp göbek duruyo.adet olunca gececek die avutuyom kendimi.
Aynen bende bol su ictım hep.ve zaten ilk aylar istahim hic yoktu.şevvalde cok emiyodu ilk zamanlar.memeye yapisik yasiyoduk nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…