bizimki de çok sık yeşil kaka yapıyor. hem de aynen dediğin gibi sıvı. ben hiç şüphe etmemiştim zira keyfi yerinde... sen neden şaşırdın ki? normalde nasıl yapıyor? benimki henüz hiç katı yapmadı, hep sıvı oluyor kakası...kızlar Servan günde iki üç kez sulu yeşil kaka yapıyor.son iki gündür karnı gurul gurul ve gaz sancısı çekiyor.ishal olabilir mi?doktorum daha önce yeşil kaka normal dedi ama bi de su gibi.sanırım karnıda ağrıyor ve çok huzursuz
uzun bir ayrılıktan sonra herkese merhaba
nasılda özlemişim ....
nasıl bir sıklıkla girebileceğimi bilmiyorum yine kk ya ama şimdi fırsat bulmuşken daldım hemen
En son yazdığımdan bu yana şöyle değişiklikler oldu - ben daha iyim - safra kesemdeki taş kanala çıktı ve ordan düştü gitti kayboldu - bende rahatladım ancak yememe epey dikkat ediyorum
Ece de iyi - bağırsaklarındaki mikroplar temizlendi şuan gayet normal bir şekilde büyüyo - emme dışında :1shok:
Evet Ece memeyi nerdeyse bırakmak üzere - tam 10 gündür savaş veriyorum- geçen hafta ilaç kullandım ve bana serum takıldı o yüzden bir süre biberonla besledim - bir iki gün sonra emzirmeye başladım - muhtemelen sütümün tadı değişik geldi ve biberon kadar akışkan değildi o yüzden sürekli ağlamaya başladı emzireceğim zaman - hala devam ediyo
İlk günler çok zordu - şimdi biraz daha kolay oluyo - Petrik Nesrinciğimden de aldığım akıllarla ayakta emzirmeye başladım - yırtıyo kendini ağlamaktan ama memeyi yakalayınca susuyo emmeye başlıyo bende oturuyorum - bağırırsa tekrar ayağa kalkıyorum - hiç alışık değilim o pozisyona çünkü ben 3 aydır hep dizlerime koyup emziriyodum ama alışmaya başladım (dizerim kopuyo resmen ağırıdan ayakta emzirirken ) yapacak bişey yok :sinifsinif:
Dün sağlık ocağında bu durumun kız çocuklarında bu dönem normal olduğunu söylediler - pes etmemem gerektiğini ve asla biberonu göstermemem gerektiğini söylediler
Pes etmiyorum ama beni üzen şey Ecenin sadece 5 dk emmesi - 5 dk deli gibi emiyo ve bırakıyo - ya uyuyo ya da ilgilenmiyo daha memeyle - bende doymuyo diye her saat başı emzirmeye uğraşıyorum- kavga ediyoruz savaşıyoruz resmen - tüm günüm böyle geçiyo - tam 10 gün oldu 4 kilo verdim - stres + ayakta emzirme
Umarım geçicidir bu durum....
Şimdi gelelim sevgili arkadaşlarıma - geçmişi okumaya kalkarsam 1 hafta çıkamam işin içinden - biriniz bana kısa bi özet geçer mi - var mı sıradışı bişiler ???
Umarım daha sık girebilirim - dedemi getirdim istanbuldan misafirlik yapacak + Eceye çok güzel bakıyo konuşuyolar devamlı bende sizinle biraz vakit geçirebilirm böylece :)))
Helincim ecenin bağırsaklarında iltihaplanma olmuş + idrar yolu enfeksiyonu da vardı - neyseki antibyotikle hallettik - temizlendi çok şükür şimdi iyi
Dide 3-4 saatte bir 90 cc içiyodu - kocaman bir şişe - şimdi 5 dk emince diyorum ki 90 cc emiyo mu ki bu çocuk okadar çekebiliyomu mu bukadar kısa zamanda - tedirginliğim o yüzden mama verirken nekadar aldığını görüyorum doyuyo diye içim rahat ama memeden göremediğim için hep soru işareti kafamda
Bu rota aşısı nedir - şu bağırsaklardaki mikroba karşı olan mı???
Saol canim.tuba aşının 2 dozuda var 3 dozuda ikisinde aynı ...2 dozu tandesi 140 lira civardı 3 dozun tanesi 114 civarı ...
kızlar ben emzirirken mümkün değil kilo veremeyeceğim anladım. hani yazıyorsunuz ya sadece su bile yetiyormuş süt olmasına ekstra bişeyler yemeye gerek yokmuş süt olsun diye... yok valla benim vücudum suyla çalışmıyor. tövbe su ile süt yapamıyorum. ille de tatlı yemem lazım benim. psikolojik midir acaba? tatlı yemesem düşüp bayılacak gibi oluyorum. resmen sanki kan şekerim düşüyor. günde bir paket çikolata artı iki porsiyon tatlı (her ne olursa) yemezsem olmuyor.
canim hacısakis granül sabun kullaniyorum.dalinin yumusaticisi ve deterjanindan herkez memnun.ama ben denemedim.kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanıyomusunuz.. bu omo baby kullanıyorum sadece ama sert oluyo sanki kıyafetleri yumuşatıcıda kimyasal die pek kullanmak istemiyorum hoş deterjanında içeriğini tam bilemiyorum ama siz naapyosunuz merak ettim yumuşatıcı konusunu..
valla benim gözüm kalacak senin kilolarında (daha doğrusu senin giden kilolarında....) nazarım değecek sana söyleyeyimbende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
ayyyy ıııyk sen pervin de gıcıkmışsın.Dur ozaman bende kiskandirayim.nasil oldu bilmıyom ama 13kilo aldim 17 kilo verdim hemide ilk 2 ayda :teytey: ama ne yemekten kestim ne bise.emzirmek bebekle ilgilenmekten zayifladim
canım benim, sana çok kanım kaynadım. (15 kilo alıp sadece 4,5 kilosunu geri veren biri olarak)slm kıslarrr...nediyosunuz siz ya 20 kiloaldım ayynneennn ölecenekte duruyom.ne dışarı çıkabiliyorum nede kıyafetlerime girebiliyorum.evde eşofmanlar yapıştı üstüme
ufak kardesim usutme sonucu nezle oldu burnu sırıl sırıl eceye bulasmaması icin yaklastırmıyoruz ama sonucta aynı ortamdayız onada kıyamıorum 10 yasında daha..ıhlamur iciorum surekli ve eceyede iciriorum yarım cay bardagından azca.bide yesil cay iciorum kafeinsiz olanından. ecenin burnu tıkanmamıs bile olsa sabah aksam spreyinden sıkıyorum.. baska ne onlem alabilrimki..annemde korkma annesutu 6 ay koruyo onu dio ama işte panik halindeyim
esra uyansın diyecem çıkan taşlarla bi foto çekil yolla bize
hani doğumdan sonra bebişlerle çekilmiştk misali kaydirigubbakcemile3
sana geliyorum Allahımmm...duyan bişe sanar..
ecoş da gittikçe sararıyor mu ne? güzelleşiyor aynı zamanda maşallah yumuşa
nurdan artık ben de pazartesi yaptıracağım.doktorumuz sağolsun.
televizyonda gülben ergen var emzirme döneminde 15 kg vermiş.hamileliğinde 20 kilo almış..4 ayda 15 kiloookafamçokkarıştı
ben ise hala yerimde sayıyorum.buna da bazeaotn moralim bozulmuyor değil.bu halime alışıyorum bu da beni korkutuyor
bende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
Evet kilo veren arkadaşlar olmuş terruk ediyorum kendilerini ama ben bu hanımın Allah bir dediğinden başka bi şeye inanmıyorum samimiyetsizliğinden daha öncede dem vurmuştum hatırlıyosanız ,kendini eşini her konuda öve övee...nurdan artık ben de pazartesi yaptıracağım.doktorumuz sağolsun.
televizyonda gülben ergen var emzirme döneminde 15 kg vermiş.hamileliğinde 20 kilo almış..4 ayda 15 kiloookafamçokkarıştı
ben ise hala yerimde sayıyorum.buna da bazen moralim bozulmuyor değil.bu halime alışıyorum bu da beni korkutuyor
Keşke hep emzirebilsekde koruyabilsek tüm kötülüklerdenbu gdo beni hayattan soğutuyor inanın.hele insan anne olunca.Allah belelarını versin bu işe imza atanların
:roflol:canım benim, sana çok kanım kaynadım. (15 kilo alıp sadece 4,5 kilosunu geri veren biri olarak)
bu arada tum bebiklerimiz çokk guzel hepsinden alıtnı yapamadımm hepsine kocmaan massallahhh
bende foto koyayımmm topiğin en kıskancıı olaraktan :lepi:
ama bizimkiler ev halleri sizin gibi süslü püslüü diilll kıyafetimizii
burda katil bebek chukky gibi gülmüş oğlumm sırnaşık şey
uzun bir ayrılıktan sonra herkese merhaba
nasılda özlemişim ....
nasıl bir sıklıkla girebileceğimi bilmiyorum yine kk ya ama şimdi fırsat bulmuşken daldım hemen
En son yazdığımdan bu yana şöyle değişiklikler oldu - ben daha iyim - safra kesemdeki taş kanala çıktı ve ordan düştü gitti kayboldu - bende rahatladım ancak yememe epey dikkat ediyorum
Ece de iyi - bağırsaklarındaki mikroplar temizlendi şuan gayet normal bir şekilde büyüyo - Şimdi gelelim sevgili arkadaşlarıma - geçmişi okumaya kalkarsam 1 hafta çıkamam işin içinden - biriniz bana kısa bi özet geçer mi - var mı sıradışı bişiler ???
Umarım daha sık girebilirim - dedemi getirdim istanbuldan misafirlik yapacak + Eceye çok güzel bakıyo konuşuyolar devamlı bende sizinle biraz vakit geçirebilirm böylece :)))
sanırım rota konusunda doktor kurbanı olduk.çok sinirliyim.3 defa sormama rağmen rotarixin ilk dozunu 4. ayda yaptırmamı söyledi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm.bu gün mesayi bitmiş yetişemedim ama pazartesi günü elimden kurtulamaycak
kızlar bi diş çıkarma mevzusudur gidiyor
bebişlerin ağzına ne verirseniz verin alır kaşır emer salya akıtır vs bunları dişe bağlamak çok saçma bence
kaldıki inş diş çıkarmıyolardır çünkü erken diş çıkması sağlıklı birşey değil..
ben yahyanın ağzına bazen serçe parmağımı sokuyorum onu bile emiyor yada damakları ile ısırmaya çalışıyor şu dönemde hepimizin bebişleri aynı reaksiyonu gösteriyor buda emme refleksinden kaynaklanıyor..
hiç heves etmiyorum diş çıkarmasına umarım çıkarmaz her gelişimi zamanında yaşasın meleğim ne erken ne geç..
kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanıyomusunuz.. bu omo baby kullanıyorum sadece ama sert oluyo sanki kıyafetleri yumuşatıcıda kimyasal die pek kullanmak istemiyorum hoş deterjanında içeriğini tam bilemiyorum ama siz naapyosunuz merak ettim yumuşatıcı konusunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?