2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)

hehehe şaka şaka - başka topikten biri geldi kuyuya bi taş attı bende arkasından atladım :)

biri sordu sizin topikte tekrar hamile olan kim - bende zıpladım hemen aa kim diye - öyle de bu cevap geldi işte :)

Canan, kayınvaliden ne yazık ki haklı! Bebeyağı değil, losyonu kullanmalısın.

BURKOM mide bulantısı da eşlik ediyor baş ağrıma, ışığa hassasiyet + annemde ve kardeşimde var. Çok yüksek olasılıkla migren. Ama olsa da, olmasa da "parol - minoset içebilirsin" diyip gönderecekler. Araştırma şu aşamada işime yaramaz, sanmıyorum. Unutmadan, stresli günlerin ardından geliyor genelde. Salı günü "eyvah sütüm gitti" kaygısını çok yoğun yaşadım. Doruk doymadı, sürekli mızırdandı vs...

Banada doğum yaptığım hastanede bebe yağlarının kullanılmaması gerektiğini yerine bebek losyonu kullanılması gerektiğini söylemişlerdi. Her banyodan sonra nivea bebek losyonu ile masaj yaparak sürüyorum.
Konuyla alakalı değil ama bebeklerin saçlarının en az 8 aylık olana kadar kurutma makinası ile kurutulmaması gerektiğini söylemişlerdi. İyice kurulayıp şapka giydirin demişleri. Aklıma gelmişken yazayım dedim kaydirigubbakcemile2

Bugünün bir özelliği var mı, dolunay falan mı var acep? Benim minik kuşum 22:30 itibariyle uyumuş bulunuyor da :1rolleyes:
Ama eminim şaka yapıyor bize, birazdan ceee yapacak yine.. lülülülülülü

sağolun kızlar ya çok kötü oldum ben şimdi - zarar verdim mi ki bebeğime 4 aydır gün aşırı banyo yapıp yağ ile masaj yapıyorum bi güzel ovuyorum heryerini ( ah cahillik ah
yarın ilk işim losyon almak - Johnson's Baby Bedtime Bebek Losyonu alayım bari - bunu Bedtime yağsını kullanıyorum kokusuna alışık Ece

bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:

Hepsini bir arada mı yiyoruz benneyaptımki
Örtmenim pırasa yemesek olur mu? Mesela browniyi bir tepsi yesek, ordan bi kanaat notu alabilir miyiz? cokacimcoook

En falza Johnson'a Baby de kanserojen madde bulunuyormuş gibi bir yazı hatırlıyorum sanki.. Esra'mı yazmıştı?
Bende de var losyonları ama o yazıyı okuduktan sonra kullanmamıştım.

Akşamları nasıl vakit geçiriliyordu ya? Deva uyuyunca, nasıl vakit geçireceğimi bilemedim
İlk defa monolog yapıcam çok heyecanlıyım delikafadulden

Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis
ben bugun vermeye basladim internetten arastirdim 4. aydan itibaren 1 tatli kasigina kadar verilebilirmis, kan yapici etkisinden, ama ben 1 cay kasigini ihlamuruna kattim sulanmis oldu, ihlamurunu likir likir icti tatlninca..
:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.seçil
:sinifsinif::gitme:

ben banyo suyuna bikac damla johnso baby oil koyuyorum, doktor onerdi cildi kuru diye, yagi o sekilde kullanabilirsin, banyo sonrasida sabamed losyonu ile masaj yapiyorum..

gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkur, ihlamur icine pekmezle daha iy gibiyiz, burnumuzu temizliyos sik sik..

aslında sebamed setim de var - ona mı geçsek değişiklik olur - ama onda da losyon yok - nemlendirici krem var - hemde öyle büyük ki ece okula başlayana kadar yetecek kaydirigubbakcemile3 - nemlendirici krem sürüsem yağ yerine olmamı???

bugun kar yagdi normalde hic etkilemez trafigi ama bugun heryer altust oldu, babamiz sehir disindaydi arabayla gitmisti, 40km otede bi yere ve orada mahsur kaldi cunku otoban saat 3 ten beri felc kazalar arabasi bozulanlar 9 da pes edip otele yerlesti yarin gelicek ve sadece 35-40km uzakta buraya((

canancim hala oksurup aksiriyor, sumukler akiyor burnundan ama yaramzaliktan bisi kaybetmedi:))

ben bugun vermeye basladim internetten arastirdim 4. aydan itibaren 1 tatli kasigina kadar verilebilirmis, kan yapici etkisinden, ama ben 1 cay kasigini ihlamuruna kattim sulanmis oldu, ihlamurunu likir likir icti tatlninca..

Hımm sağol bilgi için, ben de verebilirim o zaman

Aaa ne kötü Ördek babasını özler şimdi..

canancim hala oksurup aksiriyor, sumukler akiyor burnundan ama yaramzaliktan bisi kaybetmedi:))

Oy yerim o yaramazı Şeniz

hava şartları işte - elden bişey gelmez - yarın kavuşursunuz birbirinize :)))
ben yatacam gözlerim kaymaya başladı
iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…