aa canan bilmiyomusun??evrim hamile yazdı ya kaçırdın sanırım..baktı bebekten bebeğe kullanacak şu paslı uzvu birtane daha yapayım herhalde dedi kaydirigubbakcemile2
akannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)
akannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)
kızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)
bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:
sağolun kızlar ya çok kötü oldum ben şimdi - zarar verdim mi ki bebeğime4 aydır gün aşırı banyo yapıp yağ ile masaj yapıyorum bi güzel ovuyorum heryerini ( ah cahillik ah
yarın ilk işim losyon almak - Johnson's Baby Bedtime Bebek Losyonu alayım bari - bunu Bedtime yağsını kullanıyorum kokusuna alışık Ece
En falza Johnson'a Baby de kanserojen madde bulunuyormuş gibi bir yazı hatırlıyorum sanki.. Esra'mı yazmıştı?
Bende de var losyonları ama o yazıyı okuduktan sonra kullanmamıştım.
saol be - sende vur ....
ben bugun vermeye basladim internetten arastirdim 4. aydan itibaren 1 tatli kasigina kadar verilebilirmis, kan yapici etkisinden, ama ben 1 cay kasigini ihlamuruna kattim sulanmis oldu, ihlamurunu likir likir icti tatlninca..Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis
:sinifsinif::gitme::lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.seçil
ben banyo suyuna bikac damla johnso baby oil koyuyorum, doktor onerdi cildi kuru diye, yagi o sekilde kullanabilirsin, banyo sonrasida sabamed losyonu ile masaj yapiyorum..kızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)
ben bugun vermeye basladim internetten arastirdim 4. aydan itibaren 1 tatli kasigina kadar verilebilirmis, kan yapici etkisinden, ama ben 1 cay kasigini ihlamuruna kattim sulanmis oldu, ihlamurunu likir likir icti tatlninca..
bugun kar yagdi normalde hic etkilemez trafigi ama bugun heryer altust oldu, babamiz sehir disindaydi arabayla gitmisti, 40km otede bi yere ve orada mahsur kaldi cunku otoban saat 3 ten beri felc kazalar arabasi bozulanlar 9 da pes edip otele yerlesti yarin gelicek ve sadece 35-40km uzakta buraya((
canancim hala oksurup aksiriyor, sumukler akiyor burnundan ama yaramzaliktan bisi kaybetmedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?