2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bebe yağı kullanıyodum ama artık kullanmam..nivea losyon alıyım bari ama yinede kayın validenin ısrarını yanlış buluyorum bu ona kalmamış.onların zamanında kimbilir ne yanlışlar yapilmştr
saç neden kurultulmuyo bilgn varmı
Hepsini bir arada mı yiyoruz benneyaptımki
Örtmenim pırasa yemesek olur mu? Mesela browniyi bir tepsi yesek, ordan bi kanaat notu alabilir miyiz? cokacimcoook

:roflol:

furkan bugün çok ağladı.çok kustu öksürüğüde devam ediyo
resmen delirtti beni.ya benm anlamadığım bu doktorlar ne işe yarıyo
annem gelse şimdi anlamıştı ne olduğunu
ama bi doktora sorsam bişey yok derÇok üzgünüm çoook
o böle ağlayınca bütün doktorlara sayasım geliyo

iyi geceler herkesee
1 haftadır gelemiyorum topiğe herkes iyidir umarım

saat 9 dan 11 e kadar Çağan ı uyutmaya uğraştım sütüm azaldı sanki yetmiyor doymadığı için uyuyamadı
galiba herkeste aynı problem var mideleri büyüdü galiba yetmüyor sütler

tişkürler :)

Hepsini bir arada mı yiyoruz benneyaptımki
Örtmenim pırasa yemesek olur mu? Mesela browniyi bir tepsi yesek, ordan bi kanaat notu alabilir miyiz? cokacimcoook

pırsa yenecek kızlar, üzgünüm lmaz: istersen browniyi 1 tepsi ye gene, dönem ödevi yerine geçer :)

geçmiş olsun bebeeem, aksilikler peşinizi bırakmadı. Ördekime de geçmiş olsun. Düzelir kısa zamanda inş. BÖyle ufak tefek soğuk algınlıkları olmalı diye düşünüyorum. Çok da çıtkırıldım olmasınlar, bünyeler alışsın yavaştan. Ben bugün beresini - astronotunu giydirip sokağa çıkardım mesela. Temiz havaya da ihtiyaç var. azcık aksın burnu, bişey olmaz. Allah beterinden korusun.

evet yetmüyor :hulya:

Allam aynı Nesrin kibin, 9 dan 12 ye kadar uğraştık biz de Doruk'la. Uyutuyorum, pat açıyor gözlerini. Bır daha uyutuyoruz, iyice sallıyoruz dalsın diye, duruyoruz 2 dk sonra gene! Mideden lıkır lıkır sesler gliyor, aç değil. Bı tuhaf oldu. Neyse uyuttuk şimdi de, inşallah rahatça uyur bebikler.

Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis

Yazmıs arkadaslar.. tekrarlıyım yıne,bır cay kasıgını bıraz sulandırıp verıyorum.. her gun verıyorum neredeyse.

evişin kulakları çınlasın :) bulgur pilavı yaptım :)))

benim de canım çekti bak şimdi, 3 öğün yesem kesmıyor.. alla allaa ,mutluyum, çok mutluyum mafoldumben

EVRİM sarı elma bende kırmızının yaptığı etkiyi yapmıyor :) yerimseniben

anladım canım şakkıdı

süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.

sözkonusu süt ise, neler kaldırılıyor bi bilsen.. merak etme, gerekırse ekmek arasına koyup yıne yerıs bıs onu.. :1ninca:

maşşşşşşşşşşşşşşaalh Canan,nazar degmesın.

akannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)

Yo diil Belma.. kım dedı şaka die sana..

Keklenme BelmayerimsenibenEvrim'i tanımıyor musunkaydirigubbakcemile2

Evet tanımıyor musunuz? Kısaca bana Bulgur Evrım dıebılırsınıs artık.. daha naturelım.. tane tane bı ınsanım artık ben.

Kıyamam,cok cok gecmıs olsun..

evet yetmüyor :hulya:
geyük

gözlerini açınca sırıtıyormu pişmiş kelle kibin
benimki memede uyuyo depo boşalınca zırlıyor
depoyu fulllemek lazım a.s

uyutma seansı başladı.şu an emziriyırum flüte geçecez birazdan

kaydirigubbakcemile3

flütçü olacak bu sıpa yine sızdı flütte.tane tanem bulgurlu insan msnni açıver

gündüzleri Çağan bey rahat vermiyor ondandır uğramayışım

Özde nin fotosuna bayıldım çok canlar yakacak bu fıstık : )
yerime öpermisin göbişinden opuyorumnanaktan
sağol cnm memnuniyetle öperim kaydirigubbakcemile3
flütçü olacak bu sıpa yine sızdı flütte.tane tanem bulgurlu insan msnni açıver

hani cnm bize flüt gönderecektin belki bizdede işe yarar ...
22.30 da geldik annemlerden Özdenin uyku düzeni bozulmasın gece 11 de uyuyordu normalde çeyrek kala başladım tam 45 dk kesintisiz emdi süt mü yok dedim sıkınca çıkıyor ama neler oluyor anlamadım bende bulgurla ayrana başlayayım en iyisi :sinifsinif: hamileykende o şekilde beslenince daha bir hızlı kilo alıyordu :kedi:

Nesrin benimki memede pek uyumuyor artık, çok çok nadir! Ama uyanınca pişmiş kelle gibi sırıtmak, tuhaf tuhaf, hiç çıkarmadığı sesleri çıkararak pijlik yapmak var tabe...

En falza Johnson'a Baby de kanserojen madde bulunuyormuş gibi bir yazı hatırlıyorum sanki.. Esra'mı yazmıştı?
Bende de var losyonları ama o yazıyı okuduktan sonra kullanmamıştım.
ben yazmıştım bir araştırma yani analiz sonucuydu
msnden göndereyim.faceden at msnni
facedeki video geyiği deelmi ?
cidden lütmü çalıyorsun : )

lüt çlalamıyom henüz..facedeki değil şeker

bizde uyuyamadik, burnumuz tikali diye uyanip agliyor, anneme devrettim, yaticam diye..

benimki uyandı terli sesine şimdi kucakta.nurdan iyileşir inşallah teo.

lüt çlalamıyom henüz..facedeki değil şeker
uzak kalınca böyle oluyo

Nesrin benimki memede pek uyumuyor artık, çok çok nadir! Ama uyanınca pişmiş kelle gibi sırıtmak, tuhaf tuhaf, hiç çıkarmadığı sesleri çıkararak pijlik yapmak var tabe...
yerim fırlama oğlunu
Çağan da çok nadir emmeden uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…