benimki uyandı terli sesine şimdi kucakta.nurdan iyileşir inşallah teo.
şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
nurdan ne ormantiksiniz bee
Anladım Baby.. Türkiyedeki mamalardan istersen ben sana yollayabilirim, 2 güne gelir eline.
Bebelac Milupa'nın yan ürünü ve geçmişi Milupaya göre çok daha yeni. Ben Bebelac ile ilgili çok iyi şeyler duymamıştım.
ulen miniş beni listeden niye yok etin lennnnnnnn:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
bence çok anlamsız bir kırgınlık..biz bunları çoktan aştık,bu topikte kimse kimseyi önemsememzlik yapmıyor,altta isimler gözüksede o an müsait olamayabiliyorlar yada bu konuda fikirleri olmuyor,fikri olanda zaten yazıyor..tamam canım sorun değil.ama yazdığını kimse ciddiye almayınca katılmanın bir anlamı kalmıyor.anlamsız bir kırgınlık değil yani.neyse sağlık olsun...
deryam çok sevindim ne güzel iyi haberlerle gelmen tuğbamıza maşallah geleceğin ünlü ressamı olur belki kimbilir..bu yeteneği değerlendirmesi için destek verin bence mutlaka..doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük....
herkes yazmış bende yazayım ball zemuszemusPekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis
ne gibi bir etki delikafaduldenEVRİM sarı elma bende kırmızının yaptığı etkiyi yapmıyor :) yerimseniben
ay bencede böğğğ geldii bulgurdann hatta evrimle bulgur o kadar özleştiki elma hakkında geçtği mesaj şaşırttı beni içinde bulgur geçmiyorkaydirigubbakcemile3süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.
tabikiii gezmelerdeyimmm tatlımm sositosositoacaba esra nerelerde ki!? bu arada nesrinde uğramıyor sanki!
bende bazı banyo sonrası bebeyağı sürerim sürekli değil losyon kullanırım genelde kaynanan haklı şekerr şakkıdıkızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)
ne şakası belmacım 2 aylık hemde,kısmetse temmuzda doğum yapacakakannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)
ay süpersin sırnaşık şeyHepsini bir arada mı yiyoruz benneyaptımki
Örtmenim pırasa yemesek olur mu? Mesela browniyi bir tepsi yesek, ordan bi kanaat notu alabilir miyiz? cokacimcoook
ama yapamamışsın heheee bu kadınlar insana monolog yaptırmaz ağız tadı ileeeAkşamları nasıl vakit geçiriliyordu ya? Deva uyuyunca, nasıl vakit geçireceğimi bilemedim
ılk defa monolog yapıcam çok heyecanlıyım delikafadulden
radyasyon yayıyor saç kurutma makinesısaç neden kurultulmuyo bilgn varmı
:
aminnn canım yaa ne güzel yazmışsın seni çok seviyorum biliyünmüüüşu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
ÖmÜr emerken Çok terlİyor saÇlart sırılsıklam bu kadarmı yorucu emmek
sise yusuf la iligili birşey anlatayım..hani yeme problemimiz vardıya bir taktik geliştirdim.ne yapıyorum mama saati gelince beraberce mutfağın yolunu tutuyorus sonra boş biberonu elime alıp yusuf beye gösteriyorum mama yiyecekmisin annem diye ağzına yaklaştırıyorum ağzını açarsa mamayı yapıyorum yiyor :sm_cool:suratnı çevirirse yapmıyorum...yoksa çevirdiği halde yaptım yimediiiiiiiii akılı oğlum...::roflol::çok üzgünüm:
evet çok nadir giriyorkızlar melek(tuana) vardı artık hiç girmiyo,farkettınızmı
tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...
süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.
bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:
maşallahkızlar bol bol ayva da yiyebilirsiniz müthiş süt yapıyor - zaten şuan tam mesimi - bir yerde okudum ayva yersen göğüslerin ayva gibi olurmuş - ben bir iki gündür kemiriyorum pc önünde ve bu sabah süt sağma rekorumu kırdım - 40 dk da 290 cc sağdım
kızlar az önce kayınvalidemle tartışma yaşadık - sebebi de eceyi banyo sonrası bebek yağı ile yağlamam - ben her banyıo sonrası tüm vücudunu yağlıyorum - ama kaynananm bunun yanlış olduğunu cildin de nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve bu şekilde nefes alamadığını söyliyor
siz nasıl yapıyosunuz - yağlıyomusunuz nekadar sıklıkla - varmıdır bi zararı??
şimdi biz banyo yapmaya gidiyoz - cevap verin nolur okumaya gelecem
teşekürler :)
aslında sebamed setim de var - ona mı geçsek değişiklik olur - ama onda da losyon yok - nemlendirici krem var - hemde öyle büyük ki ece okula başlayana kadar yetecek kaydirigubbakcemile3 - nemlendirici krem sürüsem yağ yerine olmamı???
iyi geceler herkesee
1 haftadır gelemiyorum topiğe herkes iyidir umarım
saat 9 dan 11 e kadar Çağan ı uyutmaya uğraştım sütüm azaldı sanki yetmiyor doymadığı için uyuyamadı
galiba herkeste aynı problem var mideleri büyüdü galiba yetmüyor sütler
son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
tazem ben tam 4 sene migren belasını çektimm
çözümmü yokk
nasılmı geçti kendiliğinden
..................................................................................... dönem dönem başğarısı çeker bunun migren olduğu nasıl anlaşılırki böyle kolay birde öyle bakmaklmı anladı??
şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?