2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki uyandı terli sesine şimdi kucakta.nurdan iyileşir inşallah teo.

iyilesir iyilesir ya, bende burcuya katiliyorum bu konuda biraz hasta olup savasmayi ogrenmeli vucutlari, ama huzursuz oluyr veletler, bu iyi gunlerimiz krese aslayinca daha kotuolucak..

şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan

:lepi:çekilişe katılanlar :lepi:
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
ulen miniş beni listeden niye yok etin lennnnnnnn
ayrıca nurdanıda yazsana bende katılacağım dedi ya kaynansına yapacağız kargoyu dövecem haa :mymeka:
tamam canım sorun değil.ama yazdığını kimse ciddiye almayınca katılmanın bir anlamı kalmıyor.anlamsız bir kırgınlık değil yani.neyse sağlık olsun...
bence çok anlamsız bir kırgınlık..biz bunları çoktan aştık,bu topikte kimse kimseyi önemsememzlik yapmıyor,altta isimler gözüksede o an müsait olamayabiliyorlar yada bu konuda fikirleri olmuyor,fikri olanda zaten yazıyor..
doktordan geldik ..şu an için bir problem görünmüyormuş çok sevindirik oldum ..bu arada dikkat eksikliği korkusuyla götürmüştük....
deryam çok sevindim ne güzel iyi haberlerle gelmen tuğbamıza maşallah geleceğin ünlü ressamı olur belki kimbilir..bu yeteneği değerlendirmesi için destek verin bence mutlaka..
Pekmezi soğuk algınlığı olduğunda mı içiriyorsunuz, yoksa her gün mü? Sulandırıp mı veriyorsunuz, pekmez mi bal mı ikisinden biri zararlıydı ama fisfisfis
herkes yazmış bende yazayım ball zemuszemus
EVRİM sarı elma bende kırmızının yaptığı etkiyi yapmıyor :) yerimseniben
ne gibi bir etki delikafadulden

süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.
ay bencede böğğğ geldii bulgurdann hatta evrimle bulgur o kadar özleştiki elma hakkında geçtği mesaj şaşırttı beni içinde bulgur geçmiyorkaydirigubbakcemile3
acaba esra nerelerde ki!? bu arada nesrinde uğramıyor sanki!
tabikiii gezmelerdeyimmm tatlımm sositososito
bende bazı banyo sonrası bebeyağı sürerim sürekli değil losyon kullanırım genelde kaynanan haklı şekerr şakkıdı
akannehir Şaka dimi. Şakadır şaka. :1shok: (keklenme belma kendine gel)
ne şakası belmacım 2 aylık hemde,kısmetse temmuzda doğum yapacak
Hepsini bir arada mı yiyoruz benneyaptımki
Örtmenim pırasa yemesek olur mu? Mesela browniyi bir tepsi yesek, ordan bi kanaat notu alabilir miyiz? cokacimcoook
ay süpersin sırnaşık şey
bu arada johsnon baby hakkında elif demişti kansorejen madde içerdiğini ben onun yalancısıyım gamyoncuiremsu
Akşamları nasıl vakit geçiriliyordu ya? Deva uyuyunca, nasıl vakit geçireceğimi bilemedim
ılk defa monolog yapıcam çok heyecanlıyım delikafadulden
ama yapamamışsın heheee bu kadınlar insana monolog yaptırmaz ağız tadı ileee
benim gibi gecenin bu saatinde girersen yapabilrsin buyrunnnnnnnnn
saç neden kurultulmuyo bilgn varmı
:
radyasyon yayıyor saç kurutma makinesı
şu an bir elini koynuma sokmuş öyle masum ve öyle muhtaç ki bana ama asıl ben ona muhtacım,onsuz olamam artık,yapamam Rabbim ayırmasın bizi yavrularımızdan
aminnn canım yaa ne güzel yazmışsın seni çok seviyorum biliyünmüüü

bendeniz bugün çok yoğundum sabah 7 de kalktım yahoyu hazırladım çıktık ananeye gittik ben doktora gittim diyetisyen için kan tahlili yaptırdım sonra anneme gittim yahoyu emzirdim doyurdum tekrar çıktım uzun süredir görüşemedim bi arkadaşım vardı kahvaltı yaptık birlikte o hatun hala müzmin bekar muhabbet çok komikti ben bebeklerden bahsediyorum o sevgillilerinden çünkü bikaç tane idare ediyor maşallah
sonra tekrar eve geldim annemlerle evlenen bi akraba vardı ona ev görmeye gittik tıka basa yedim çeşitli hamurişleri ve topiğimizn milli yiyeceklerinde kısırıı
sonra eve geldik ablamla olive çıktık yahoya yine ciciler aldım kocamada birkaç parça kıyafet aldım
sonra tekrar eve geldim baktım yağmur yağıyor akşam yemeği falan derken trafik saatide geçsin diye saat 11 lerde eve geldim
uzun lafın kısası iyi sürttüm bugün delikafadulden
eve geldim kocam gelmiş hırtlar vadisini izliyor mesainin erken biteceği tutmuş akannehir

tazem ben tam 4 sene migren belasını çektimm
çözümmü yokk
nasılmı geçti kendiliğinden
önce birkaç doktora gittim sinüzüt dediler ama o kadar şiddetli ağrılar çekiyordumki kullanmadığım migren hapları kalmadı avmigrenmi desen eniştem almanyadan bile ilaç getirmişti bu illet için ben ışığa bakamazdım aydınlıkta uzun süre oturayım azardı ağrılar midem berbat bulanır namaz kılmak işkence olmuştu her eğilmede sanki bütün kanlar beynime çıkardı..kendiliğinden geçti..kafamda kızılderililer misali tülbent takar gezerdim o tülbenti öyle bir sıkarıdmki beynim uyuşur ağrım azalardı..ancak uyuynca geçerdi bu baş ağrıdı..
ama bana teşhis uzun süre sonra konabildi bissürü doktorlar vs gezdikten sonra yani bu kadar basit nasıl bilebilirler herkes dönem dönem başğarısı çeker bunun migren olduğu nasıl anlaşılırki böyle kolay birde öyle bakmaklmı anladı??

pervinim sanki sen bu ek gıdaya geçişte sanki ecoşa verdiğin yiyecekleri çok karıştırdın be kuzum ne bileyim bissürü şeyler veriyorsun biraz acele olmuyormu ve ecoşun bünyeside fena etkilendi ya kabız oluyor ya kusuyor bence biraz ara ver yavaş yavaş ilerle tatlım nacizane

son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz

GÜNAYDINLAR

ÖmÜr emerken Çok terlİyor saÇlart sırılsıklam bu kadarmı yorucu emmek

çene kasları yoruluyordur annesi
hatta bıngıldakları bile oynuyor emerken

bilinçli çocuk açsa acıyor ağzını

kızlar melek(tuana) vardı artık hiç girmiyo,farkettınızmı
evet çok nadir giriyor

tavşan misali 10 dk yatıp kalkıyor sonra hep mızmız.kucakta yerde salıncakta oyun halısında hiçbir yerd durmuyor...daha kahvaltı bile yapamadım bütün gün sadece 1 elma yedim...

yemek ye süt olsun diye en azından ayrıca direncin düşer

süt demişken benim süt bugün yarıya indi.sabah kahvaltı edemedim kornflakes yedim çıktım sanırım ondan.inşallah düzelir.evrim o o kadar bulgur pilavından bahsetti ki midem kaldırmaz artık.

moral bozmak yok o zaman daha çok azalıyor sütüm artacak diye düşün

bulgur, pırasa, rezene, humana, üzüm kompostosu, yarım tepsi browni. 2 gün boyunca bunlara dadanınca durduğunuz yerde memişten süt geliyor. çok şükür :Saruboceq:

maşallah
ayva tatlısı yesek olmamı

oyy oyy nedir bu gelinlerin çektiği
bizimki banyodan sonra birşey sürdürtmüyor bile emmek istiyor hemen
ama sebamed krem sürebilirsin koca tüpp

inş yeter nesrin
doktorda kilo takibi yaptır yetip yetmediği ortaya çıksın

besin alerjisimi mi var yahoo nun milupanın alerjisi olan bebekler için özel maması var sanırım eczanelerde satılıyormuş

Aptamil HA

ALLERJİK BÜNYELİ BEBEKLER İÇİN sadece eczanelerde satılıyormuş

bir de esra yahoo ya yoğurt versen

Yoo, Onur telefon açtı, eşimin başı çok ağrıyor, emziriyor da, 1 tane avmigran içebilir mi diye aradı. Adam da her türlü ilacı içebilir, bir şey oolmaz demiş. lmaz:

Amin canım. Yerim sizi, ikinizi de... Ne güzel ifade etmişsin hakkaten :)

günaydın herkese
meltem evet canım yoğurta başlamasammı artık diyorum yoğurt ve çorbaya
artık hazır gıda almayacağım karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…