opuyorumnanaktanŞenizulen miniş beni listeden niye yok etin lennnnnnnn
ayrıca nurdanıda yazsana bende katılacağım dedi ya kaynansına yapacağız kargoyu dövecem haa :mymeka:
son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
günaydın herkese
meltem evet canım yoğurta başlamasammı artık diyorum yoğurt ve çorbaya
artık hazır gıda almayacağım karar verdim
bende seniiiiiii cipsicimaminnn canım yaa ne güzel yazmışsın seni çok seviyorum biliyünmüüü
ben de gitmek istiyorum olive hem de senle..doyamadım senle gezmeler..hırtlar vadisi uğruna erken biten mesailer var demek.nalçak mamibendeniz bugün çok yoğundum sabah 7 de kalktım yahoyu hazırladım çıktık ananeye gittik ben doktora gittim diyetisyen için kan tahlili yaptırdım sonra anneme gittim yahoyu emzirdim doyurdum tekrar çıktım uzun süredir görüşemedim bi arkadaşım vardı kahvaltı yaptık birlikte o hatun hala müzmin bekar muhabbet çok komikti ben bebeklerden bahsediyorum o sevgillilerinden çünkü bikaç tane idare ediyor maşallah
sonra tekrar eve geldim annemlerle evlenen bi akraba vardı ona ev görmeye gittik tıka basa yedim çeşitli hamurişleri ve topiğimizn milli yiyeceklerinde kısırıı
sonra eve geldik ablamla olive çıktık yahoya yine ciciler aldım kocamada birkaç parça kıyafet aldım
sonra tekrar eve geldim baktım yağmur yağıyor akşam yemeği falan derken trafik saatide geçsin diye saat 11 lerde eve geldim
uzun lafın kısası iyi sürttüm bugün delikafadulden
eve geldim kocam gelmiş hırtlar vadisini izliyor mesainin erken biteceği tutmuş akannehir
ben inanıyorum.gerek kalmayacak mamaya..öyle bir esti yahoya bence..büyüme atağıydı sanırsam.son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
ŞenizYoo, Onur telefon açtı, eşimin başı çok ağrıyor, emziriyor da, 1 tane avmigran içebilir mi diye aradı. Adam da her türlü ilacı içebilir, bir şey oolmaz demiş.lmaz:
Amin canım. Yerim sizi, ikinizi de... Ne güzel ifade etmişsin hakkaten :)
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
burnu tikli olanlara tonimer disinda bisey onerdimi doktorunuz??
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
bende bebe yağı kullanıyodum ama artık kullanmam..nivea losyon alıyım bari ama yinede kayın validenin ısrarını yanlış buluyorum bu ona kalmamış.onların zamanında kimbilir ne yanlışlar yapilmştr
saç neden kurultulmuyo bilgn varmı
pırsa yenecek kızlar, üzgünümlmaz: istersen browniyi 1 tepsi ye gene, dönem ödevi yerine geçer :)
Tenk yuuYazmıs arkadaslar.. tekrarlıyım yıne,bır cay kasıgını bıraz sulandırıp verıyorum.. her gun verıyorum neredeyse.
bendeniz bugün çok yoğundum sabah 7 de kalktım yahoyu hazırladım çıktık ananeye gittik ben doktora gittim diyetisyen için kan tahlili yaptırdım sonra anneme gittim yahoyu emzirdim doyurdum tekrar çıktım uzun süredir görüşemedim bi arkadaşım vardı kahvaltı yaptık birlikte o hatun hala müzmin bekar muhabbet çok komikti ben bebeklerden bahsediyorum o sevgillilerinden çünkü bikaç tane idare ediyor maşallah
sonra tekrar eve geldim annemlerle evlenen bi akraba vardı ona ev görmeye gittik tıka basa yedim çeşitli hamurişleri ve topiğimizn milli yiyeceklerinde kısırıı
sonra eve geldik ablamla olive çıktık yahoya yine ciciler aldım kocamada birkaç parça kıyafet aldım
sonra tekrar eve geldim baktım yağmur yağıyor akşam yemeği falan derken trafik saatide geçsin diye saat 11 lerde eve geldim
uzun lafın kısası iyi sürttüm bugün delikafadulden
eve geldim kocam gelmiş hırtlar vadisini izliyor mesainin erken biteceği tutmuş akannehir
son olarak bugün bebelac verdim yahoya ve maalesef yine tüm suratı kabardı kızardı evde tam 4 kutu mama var iki kutu hero baby-bebelac-milupa herbirinin içinden birer kaşık kullanılmış hepside aynı etkiyi gösterdi bir kaşık verdim sonrası hüsran yani hiç veremedim ek mama sadece sabahları elma püresi gerisi anne sütü umarım bu ayda az kilo almaz
Aptamil HA
ALLERJİK BÜNYELİ BEBEKLER İÇİN sadece eczanelerde satılıyormuş
bir de esra yahoo ya yoğurt versen
evroş ne yaptı acaba.hasan berat nasıl oldu? bilen var mı?
ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?
Yok canım kaçmıyor, ucunda sünger var, sünger tutuyor mümükleri. Ama sen çektiğin için çekişin şiddetini ayarlayabiliyorsun ve içerde daha kalıp kalmadığını anlayabiliyorsun.
sağol ayşinciğim.merak ediyordum cidden.
hhmm bi bakayim ben bu aspiratore..
pediatrini arasammi acaba??bisey oneririmi kine??
kızım bugün tam 4,5 aylık oldu
zaman öle böyle geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?