2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ulen miniş beni listeden niye yok etin lennnnnnnn
ayrıca nurdanıda yazsana bende katılacağım dedi ya kaynansına yapacağız kargoyu dövecem haa :mymeka:
opuyorumnanaktanŞeniz

canim yazilmis ama bende yazayim hypoallerjen mama denesen aptamilin vardi ha..yada soya bazli bir mama dene..peki doktorun ne diyor bu durma, birsey onermedi mi??

günaydın herkese
meltem evet canım yoğurta başlamasammı artık diyorum yoğurt ve çorbaya
artık hazır gıda almayacağım karar verdim

bence bu daha mantikli sebze puresine basla yavastan sen, hem daha doyurucu..yogurtta veirisin meyve puresiyle bide pekmez tamamdir..

uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi
burnu tikli olanlara tonimer disinda bisey onerdimi doktorunuz??

günaydın herkese,kaç kere niyetlendim yazmaya ama her seferinde kapatıp çıkmak zorunda kaldım.
MıNıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ,çekilişe beni de yaz.

aminnn canım yaa ne güzel yazmışsın seni çok seviyorum biliyünmüüü
bende seniiiiiii cipsicim
ben de gitmek istiyorum olive hem de senle..doyamadım senle gezmeler..hırtlar vadisi uğruna erken biten mesailer var demek.nalçak mami
ben inanıyorum.gerek kalmayacak mamaya..öyle bir esti yahoya bence..büyüme atağıydı sanırsam.
Şeniz
uykusuz bir gece gecirdik buarada teomanin sumuk problemi bitmedi, katilarak agladi, tum huysuzlugu ustundeydi

biz hep tonimer kullandık canım.yerim onun burnunu mümüğünü

bu sabah tahin kaşıklamamdanmıdır nedir sütüm normale döndü.bilginize kaşıklayın tahini.

evroş ne yaptı acaba.hasan berat nasıl oldu? bilen var mı?

acaba diyorum regly olmanın süt azalmasıyla ilgisi olabilir mi.ben regl olunca ishal de olurum sıvı kaybetmekten olabilir mi? kendi kendime düşünüyorum..

canım selinde geçen ay nezle oldu.... burnu tıkalıydı hiç keyfi yoktu.... bize dr. umuz burnu için serum fizyolojik verdi birde bebeklerde nezle için türkiyede satılan şurup var peditus diyo birde ondan verdik iyi gelmişti bize.....başkada birşey yapmadık... bol bol ıhlamur falan içirdik ki sende içiriyorsun...... inşallah tez zamanda iyileşir......hani hep derler ya büyükler evlatları için o hasta olacağına ben olayım diye hakikaten öyle insanın içi dayanmıyor.....

Bıngıldaklar 8 aya kadar tamamen kapanmamış olduğu için saç kurutuma makinası zararlı demişlerdi. İçeriye hava mı gidiyor nedir :uhm:

pırsa yenecek kızlar, üzgünüm lmaz: istersen browniyi 1 tepsi ye gene, dönem ödevi yerine geçer :)

Piki :kedi:

Yazmıs arkadaslar.. tekrarlıyım yıne,bır cay kasıgını bıraz sulandırıp verıyorum.. her gun verıyorum neredeyse.
Tenk yuu

Ohh ohh ne güzel gezmişsin

Aptamil HA

ALLERJİK BÜNYELİ BEBEKLER İÇİN sadece eczanelerde satılıyormuş

bir de esra yahoo ya yoğurt versen

Bende bunu yazacaktım.. Bu alerji meselesini bir de doktora danışsan Esra ?

Nurdancım, yazmıştım ya, asrın mucizesi, Otri bebe nazal aspriatör !
Ben burnu tıklalı ve hiç nefes alamıyor diye,gece yarısı hastaneye bile götürdüm Deva'yı. O kadar nesef alamıyordu yani..
Ertesi gün bu aspiratörü buldum, önce tonimer sıkıp bir dakika bekledim, sonra burnundan mümükleri foşur foşur çektim bununla. Kesin çözüm bu ! İnternetten arasana Otri bebe nazal aspiratör diye

ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?

ben o otri bebeyi hamileyken görmüştüm.mümülkler ağzıma kaçar diye almadım.tabiki kaçmıyordur de mi ayşin?

Yok canım kaçmıyor, ucunda sünger var, sünger tutuyor mümükleri. Ama sen çektiğin için çekişin şiddetini ayarlayabiliyorsun ve içerde daha kalıp kalmadığını anlayabiliyorsun.

Yok canım kaçmıyor, ucunda sünger var, sünger tutuyor mümükleri. Ama sen çektiğin için çekişin şiddetini ayarlayabiliyorsun ve içerde daha kalıp kalmadığını anlayabiliyorsun.

sağol ayşinciğim.merak ediyordum cidden.

hhmm bi bakayim ben bu aspiratore..
pediatrini arasammi acaba??bisey oneririmi kine??

sağol ayşinciğim.merak ediyordum cidden.

Rica ederim

hhmm bi bakayim ben bu aspiratore..
pediatrini arasammi acaba??bisey oneririmi kine??

Nurdan, eğer sadece burun tıkanıklığı ise malesef hiç birşey önermiyorlar başka. Normal burun spreyleri 1 yaşına kadar kullanılmıyormuş. Ben gece yarısı Acıbadem'e götürdüm, sadece soğuk buhar verebildiler ve tonimere devam dediler..
Ertesi gün kendi doktorumuzu aradım, Otrivine sprey var ama 1 yaşına kadar kullanımını çok istemiyoruz dedi. Çok zorunda kalırsanız otrivine sprey alın, yarısını dökün, üzerini serum fizyolojik ile tamamlayın ve sadece sabah-akşam birer fıs yapın dedi. Ben bu spreyi aldım ama hiç kullanmadım. Dediğim gibi bu aspiratör sayesinde yavru kuşum nefes almaya başladı.
Yine de telefonla danışabiliyorsan bir sor istersen..

kızım bugün tam 4,5 aylık oldu
zaman öle böyle geçiyor :)

Ne güzel alkisalkisalkis maşallah fıstığıma. Bende günleri sayıyorum, 2 gün sonra 4 ayı dolup 5 e girecek kuzum..
Allah yaşını, okula başladığını, üniversiteye gittiğinii, gelin olduğunu göstersin inşallah :hulya:

herkese mrb yaa ben kaçırıorum konuları ne çekilişi var acabaa yaaa birde evriş neyi sulandırıp bir çay kaşığı hergün verioo bu arada ek gıdadan konuşuluo
ben hergün sabah mutlaka muz yediriyorum akşamlarıda havuç suyu içiriyorum bu arada eğer havuç suyu içiren varsa içine mutlaka bir çay kaşığı zeytin yağ koyacakmışız yoksa havuç etki etmiormuş vücudan hemen atarmış kendini ama zeytin yağı tutuyormu birde dün netten araştırdım bi çorba tarifi var havuç patates ve irmikle yapılıo bebekleri önce bu çorbaya alıştıracakmışız sonra dier çorbalardan vermeliymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…