2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

HELıNcim artık seninle hiç denk gelmiyoruz. topikte okumadığım onlarca sayfa var. belki oralarda yazıların vardır ama ben pek rastlamıyorum okuyabildiğim kadarıyla. yoğunlaştın mı yoksa sen?

GELGıT senin iğneler nasıl gidiyor? ben nerdeyse bir aydır göbekten vuramıyorum. göbeğim balon gibi şişti, çok çok gergin. sanki iğneyi değdirsem patlayacak gibi. o yüzden daha yağlı olan bacak bölgeme geçtim. şimdi popom ve bacaklarım morluklar içinde... hala 0,4 lük kullanıyorum ben. bugün tahlil yaptırdık yine trombosit zamanıyla filan ilgili, hepsi normal çıktı. kan akışım şidilik iyi durumda yani.

neden gülelim şeker? ben küçüklüğümden beri bayılırım günlerin çay faslına. günleri sevmem ama şu servisin yapıldığı an olur ya, işte ona taparım. lisedeyken bile annemi öğütlerdim "gelirken bana da bir tabak getir" diye. ne zor düşünsenize annem için, koskoca kıza "nazan da ikramlardan tatmak istiyor" diye sıkıla sıkıla isterdi. ama benimki hastalıktı resmem. hala öleyimdir. gözüm döner benim pasta börek çörek görünce. hele de hep bir çeşit ekşili bişey olur ya hani sarma gibi, patates salatası ya da kısır gibi... işte en çok o cinsi severdim. en sona keki bırakırdım ki doymamış olursam yiyeyim diye. keki pek tercih etmem yani. hala diyelim ki bir yere gittim ve çok çeşit var hepsinden yiyemedim, hiç utanmam, yiyemediklerimden paket yaptırır eve getirir sonra yerim. yoksa aklımdan çıkmaz mazaallah.. "ayyyy keşke ondan da yeseydim" diye dövünürüm. yani mevzu boğaz olunca ben tam bir görmemiş gibi davranırım. annem "utanıyorum senin şu huyundan, sanki evde bişey pişmiyor sanır seni gören" derdi hep. bi de hep çok zayıf bi tip olmuştum ben gençken (43 kilo) annem o yüzden de utanırdı millet "ne biçim anne baba, kızın boğazı yerinde de demek ki evde yemek olmuyor" derler diye....

7. aya geçmisiz yupiiiiii

iste benim ece m in son goruntusu de ekte arkadaslar

maşallah maşallahçok tatlı.ben böyle fotolar gördükçe hevesleniyorum ama oğlum henüz yüzünü göstermedi bana.annesine mi çekti ne yaptı.saklıyor yüzünüyerimseniben

hoşgeldin.özlettin kendini canım.30 haziranda adanadayım bende.çok geçmiş olsun bu arada

gözün aydın kızınada koca bi maşallahartık 1 kiloyu geçmiş.bende çarşamba gideceğim doktora.en son üç hafta önce 1100 gr idi.gittiğimde 1,5 kilo olmuş olur sanırım bi aksilik olmazsa

VEEEEEE.....
İŞTE MİNİK KELEBEĞİMİZİN ODASIIIIII....

çok güzel olmuş.seninde eşinin de ellerine sağlık

çok geçmiş olsun.

HELİNcim artık seninle hiç denk gelmiyoruz. topikte okumadığım onlarca sayfa var. belki oralarda yazıların vardır ama ben pek rastlamıyorum okuyabildiğim kadarıyla. yoğunlaştın mı yoksa sen?
her gün giriyorum ama daha çok sabahlerı giriyorum.okulda işlerim yoğunlaştı.sene sonu yaklaşıyor.veli toplantıları öğrencilerin sınav kaygıları arttı iyice.bazen de seminerlerimiz il de toplantılarımız oluyor.akşamda çok yorgun oluyorum.bel ağrılarımdan koltukta sandalyede oturmak da zorlaştı.girebildiğim kadar giriyorum

offffff yarın misafirim var yatılı gelecekler birde tabi burdanda vazgeçemiyorum yazmasamda geçmişten geliyorum hep.o kadar cok safya birikmiş anca bitirebildim.daha eşim gelecek de markete gideceğiz.miafirler gelincede onlarla ilgilenmek gerek değilmi sürekli mutfakta birşeylerle uğraşmak olmaz.

neyse şeker kızlarımız çoğalıyor geçmiş olsun gerçi ben bayılıyorum hepinize böyle kabullenip hemen üstesinden geliyorsunuz karamsarlık falan yok hiç burda.
birde benimde canım hep abur cubur istiyor canımın çektiklerini saymayayım şimdi malum norracım mahrum kalabilir.

KAÇAKKEDı, oda ne hoş olmuş.gerçekten elinize sağlık. ben de, eşim rafı boyarken fotosunu çekmiştim topiğe ekleyeyim diye ama aradan iki hafta geçti hala aktaramadım fotoyu pc ye. çok tembel oldum ben yauw... aslında haksız da değilim. bütün bankada o kadar çok yoruluyorum ki eve gelince direk kanepeye yayılıyorum. tabi eve gelmişsem. bi de bizim meşhur gezmelerimiz var malum, haftanın en az 3 akşamı mutlaka dışardayız. şimdi de eşimi bekliyorum. o gelince yine gezmeye gidiyoruz. allahtan gecikti de ben de bu fırsatta size yazdım biraz. gündüz çok kaynatıyorsunuz valla ben çok kıskanıyorum.
HELıN sen sabahları girebiliyorsun ben de ancak öğle paydosu sularında fırsat bulup şöööle bi bakınıyorum. sana da kolay gelsin.

kızlar inanın fotomu koymayı çok isterdim.eşim küçük bi yer yadırgarlar diye karşı çıkıyor.ben de üstelemedim.kadınlar kulubüne takılan arkadaşlarımız var.üstelemedim çünkü burdakilerin nasıl yorum yapacaklarını çok iyi biliyorum .tesadüf olurda görüp olur olmaz konuşurlarsa sinirlerimiz bozulur.bazen kendim koyayım diyorum ama ne siteye nede özel mesaj olarak gönderebilecek yeteneğim yok.teknoloji özürlüyümdür ben.bilgisayar ile ilgili her şeyi eşim yapar.üyeliğimi bile eşim yaptı.
biraz anlatayım kendimi.öyle boylu poslu değilim.1.60 boyunda (hamilelik öncesi) 55 kiloda esmer siyah saçlı yeşil gözlü biriyim.ama şimdi kendimi tanıyamıyorum.geçenlerde van gezimizin fotolarına bakıyorduk eşimle.geçen mayıstı.kendimi ne kadar zarif ne kadar güzel buldum anlatamam.o zamannlarda bile kendimi bi 2-3 kilo fazla bulurdum ama şimdiki halimden sonra eski hallerim manken gibi geldi gözüme.eşime diyorum ya ben ne kadar güzelmişim şimdi nasıl dönerm o hallerime.en beğenmediğim fotolarım bile çok güzel göründüler bana ah ah.

benimde var misafirim ama allahtan yatılı deil ama sen hamilesin sanki yatıya misafir gelmese ne olurki ben artık kaldıramıom misafiri ama işteee

esrako bebişinin maşallahı var.gebelikten önce birşeye benzetemezdim şu ultrason çıktılarını şimdi görünce domus bebek gibi seviyorum ne tuhaf şu annelik duygusu yada hamilelikmi acaba???

aftabru sende bebğini görmüşsün senınde gözün aydın.ve hatırlayamadığım herkesin gözü aydın.
aftabru canım ben hala göbekten vuruyorum bacaktan vurmaya hiç niyetim yok acıkcası ama dediğin gibi karnım o kadar gergin ve buyukkı artık iğneyı vurduktan sonra ilaç geri çıkıyor epey bastırıyorum çıkmasın diye.şu yurume yasağı kalksın artık polikliniğe gider vurdururum kolumdan.temmuza kadar da böyle geçer.son ay ne olur bakalım.elimdekı iğneler bitince 0,6 lık clexana geçeceğim.

ben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.
Çılbır dedi yaaa:1shok:Ben boşanıp semerimi yiyecek kıvamdayım, hatun ÇILBIR dedi yaaasenağlama

Dedim işte ben dediimdelikafaduldenFıstık gibi bu hatunlar, bizi çatlatmamak için koymuyorlar fotooo:mymeka:

bende çıkıyorum benim koca gelmicek belli ee bölelikle annemgile gitme işide yattı aman sıkıldım çıkıom bende by:a015:

ahhhhh nazan bayılıyorum sizin gezmelerinize o istanbul kargasasında yoğusunuz zaten eh birde hamılelık yanı gezmeye nasıl haliniz oluyor hayret ediyorum.

eftelya canım bana hep çok misafir gelir bakma hamileliğimde aşırı bulantım oldu ve eşim direk red etti misafiri sağolsun.1 aydır yıne gelmeler başladı.miafirden hiç gocunmam da iş yapmamaya o kadar alışmısım kı zor oldu biraz.ancak yarın sabah gelecekler buralı değil buraya yerleşecekler kimeleri yok geçim sıkıntısı yanı mecbur gelecekler bana.

sezeryan sonrası çokda rahat olunmuyor canım aynen sancı ve ağrın olabiliyor ama öncelik gaz çıkarmada onu hallettinmi rahatlıyorsun göbekde öyle fos diye gitmiyor birkere içi boşalsada rahim hala çok büyük toparlanmsı için zamana ihtiyacı var o yüzden karnım kocamanmı kalacak diye korkmayın gün gün inecek ama dediğin gibi meleğini gördükçe daha farklı olacak ...

haklısın canım gelene ne kadara kadar gelme dieceksin ki bende iş için deilde yinede hamilelğin verdiği bi ağırlık varyaa canım ya ondan istemiorum yoksa gelene kapım açıkta

Evet ya. Ben de en son gittiğimde hastanede iki kadın gördüm. Birinin karnı burnundaydı, öbürünün kucağında minicik bebiş vardı. 3 gün önce doğdu dediler. İkisi kardeşmiş, öbürüne döndüm, "ne güzel iki kardeş yakın zamanlarda anne olacaksınız, sizinki kaç aylık?" dedim. Kadın demez mi, bu bebeği ben doğurdum diye:1shok::1shok::1shok:

ya şu kloların alınması dert alınmamsı ayrı bir dert.kilo almaynca bebeğimiz geliştimi acaba diye düşünüyor alıncada cok aldık sıkıntısı.şimdi ben anlatayım kendimi ben 65 kıloyla hamıle kaldım bulantı yuzunden 60 kıloya düştüm.şimdi 65 kıloyum ve bu ayıda 65 ile bitirecek gibiyim.23+4 iken bebeğim 600gr dı.doktorum herşey normal diyor.ama sizin bebişlerin maşallah ilerlerde.yanı acaba ben iyi beslenemiyorum.ha birde ben şimdi 65 sonrasınımı hesaplayacağım yoksa 5 kılo aldımmı sağlık ocağındakı kız 65 ten hesaplıyor.doktorum ise bakmıyor hiç.evde kontrol ediyorum ben.ha acaba elevit ve kan ilacımı almıyorum 2 aydır bulantı yapıyor cok.kafama takıldığı için 3 gundur almaya başladım bebeğim az kılolu olacak diye.

ayyyyyyy neyse kocişi arayayım unuttu galiba yine beni zaten kavga edip duruyoruz bu ara hiç anlaşamıyoruz yahu sinir ediyor beni batıyor gözüme ağlatıyor benı hep.uyus heriffffffff.

bu arada esrako nazan kayra ve diğer doktora giden arkadaşlar maşallah bebişlerinize
odalar hazırlanmış çok güzel
genel yazıyorum kızlar çarşambadan itibarende 10 gün yokum merak etmeyin eşim 10 gün izne ayrılıyor gezeceğiz biraz

ohhhh gezin bakaliiimm, iyi gezmeler..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…