neden gülelim şeker? ben küçüklüğümden beri bayılırım günlerin çay faslına. günleri sevmem ama şu servisin yapıldığı an olur ya, işte ona taparım. lisedeyken bile annemi öğütlerdim "gelirken bana da bir tabak getir" diye. ne zor düşünsenize annem için, koskoca kıza "nazan da ikramlardan tatmak istiyor" diye sıkıla sıkıla isterdi. ama benimki hastalıktı resmem. hala öleyimdir. gözüm döner benim pasta börek çörek görünce. hele de hep bir çeşit ekşili bişey olur ya hani sarma gibi, patates salatası ya da kısır gibi... işte en çok o cinsi severdim. en sona keki bırakırdım ki doymamış olursam yiyeyim diye. keki pek tercih etmem yani. hala diyelim ki bir yere gittim ve çok çeşit var hepsinden yiyemedim, hiç utanmam, yiyemediklerimden paket yaptırır eve getirir sonra yerim. yoksa aklımdan çıkmaz mazaallah.. "ayyyy keşke ondan da yeseydim" diye dövünürüm. yani mevzu boğaz olunca ben tam bir görmemiş gibi davranırım. annem "utanıyorum senin şu huyundan, sanki evde bişey pişmiyor sanır seni gören" derdi hep. bi de hep çok zayıf bi tip olmuştum ben gençken (43 kilo) annem o yüzden de utanırdı millet "ne biçim anne baba, kızın boğazı yerinde de demek ki evde yemek olmuyor" derler diye....ay kizlar bugun evdeyim ya canim ne istedi biliyormusunuzz, guluceksiniz ama ben cok severim, hani bolee kadin gunleri falan olur ya, kek borek tatli kisir hazirlarlar, annemle gitmeye bayilirdim sirf mamalar icin, dedim keske bi tanidigin gunu olsaydida gitseydim:)))) gune as erdimmm:)))) yaninda taze cay falan, offff....
maşallah maşallah
hoşgeldin.özlettin kendini canım.30 haziranda adanadayım bende.çok geçmiş olsun bu aradaSelam canlarıııımmmm,
Ben geldiiimmm. Beni özleyen oldu mu bilmem ama ben sizleri çok özledim. Yaklaşık 10-15 gündür giremeyişimin nedeni gene çok kötü grip oldum ve felaket öksürüyordum. Hala da öksürüyorum. Kalp doktoru önce fazla yorulduğum için ciğerlerimde su toplandığını sandı ilaç verdi. O geçirmeyince neyse iyi haber dedi ve şimdi de dünden beri antibiyotike başladık.
gözün aydın kızınada koca bi maşallahyine sayfalarca geride kaldım..... yine muhabbetten koptum.... doktora gittim geldim. kızım nihayet gramdan kiloya geçmiş. 1.2 kilo olmuş. çok hareketliydi. kıpır kıpır... yüz fotosu alamadık o yüzden. ama yüzünü ara ara gördük. çok sevimliydi. canım benim....
ESRAKO seninkinin küçük fotolarını gördüm ama renkliyi de eklemiş olabilirsin onu göremedim. maşallah ECE kıza. nasıl şirin bişi ayol.... küçücük fotoda bile yanaklar tombiş tombiş dikkat çekiyor annesi.... dün akşam 8 gibi biz de acıbademdeydik. ama evet ana binadaydık. muayene binası farklı. tühhh keşke araşsaydık ama, benim cep yine bitik durumdaydı. aklıma gelseydi de arayamayacaktım yani.
çok güzel olmuş.seninde eşinin de ellerine sağlıkVEEEEEE.....
İŞTE MİNİK KELEBEĞİMİZİN ODASIIIIII....
çok geçmiş olsun.kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
her gün giriyorum ama daha çok sabahlerı giriyorum.okulda işlerim yoğunlaştı.sene sonu yaklaşıyor.veli toplantıları öğrencilerin sınav kaygıları arttı iyice.bazen de seminerlerimiz il de toplantılarımız oluyor.akşamda çok yorgun oluyorum.bel ağrılarımdan koltukta sandalyede oturmak da zorlaştı.girebildiğim kadar giriyorumHELİNcim artık seninle hiç denk gelmiyoruz. topikte okumadığım onlarca sayfa var. belki oralarda yazıların vardır ama ben pek rastlamıyorum okuyabildiğim kadarıyla. yoğunlaştın mı yoksa sen?
benimde var misafirim ama allahtan yatılı deil ama sen hamilesin sanki yatıya misafir gelmese ne olurki ben artık kaldıramıom misafiri ama işteeeoffffff yarın misafirim var yatılı gelecekler birde tabi burdanda vazgeçemiyorum yazmasamda geçmişten geliyorum hep.o kadar cok safya birikmiş anca bitirebildim.daha eşim gelecek de markete gideceğiz.miafirler gelincede onlarla ilgilenmek gerek değilmi sürekli mutfakta birşeylerle uğraşmak olmaz.
neyse şeker kızlarımız çoğalıyor geçmiş olsun gerçi ben bayılıyorum hepinize böyle kabullenip hemen üstesinden geliyorsunuz karamsarlık falan yok hiç burda.
birde benimde canım hep abur cubur istiyor canımın çektiklerini saymayayım şimdi malum norracım mahrum kalabilir.
Çılbır dedi yaaa:1shok:Ben boşanıp semerimi yiyecek kıvamdayım, hatun ÇILBIR dedi yaaasenağlamaben de ne yesem diye düşünüyorum. yumurta olsaydı çılbır yapacaktım ama evde hiç yok. marketten sadece yumurta da istenmez. zaten açlık da hissetmiyorum.
kızlar inanın fotomu koymayı çok isterdim.eşim küçük bi yer yadırgarlar diye karşı çıkıyor.ben de üstelemedim.kadınlar kulubüne takılan arkadaşlarımız var.üstelemedim çünkü burdakilerin nasıl yorum yapacaklarını çok iyi biliyorum .tesadüf olurda görüp olur olmaz konuşurlarsa sinirlerimiz bozulur.bazen kendim koyayım diyorum ama ne siteye nede özel mesaj olarak gönderebilecek yeteneğim yok.teknoloji özürlüyümdür ben.bilgisayar ile ilgili her şeyi eşim yapar.üyeliğimi bile eşim yaptı.
biraz anlatayım kendimi.öyle boylu poslu değilim.1.60 boyunda (hamilelik öncesi) 55 kiloda esmer siyah saçlı yeşil gözlü biriyim.ama şimdi kendimi tanıyamıyorum.geçenlerde van gezimizin fotolarına bakıyorduk eşimle.geçen mayıstı.kendimi ne kadar zarif ne kadar güzel buldum anlatamam.o zamannlarda bile kendimi bi 2-3 kilo fazla bulurdum ama şimdiki halimden sonra eski hallerim manken gibi geldi gözüme.eşime diyorum ya ben ne kadar güzelmişim şimdi nasıl dönerm o hallerime.en beğenmediğim fotolarım bile çok güzel göründüler bana ah ah.
TAZEFASULYE, ben de bi hoş oluyorum yeni doğmuş bebiş görünce. dün akşam acıbademe gittik doğum katına bi bakayım diye bi de fiyatları konuştuk hasta yatışla... doğum katında bir kadın gördüm , mavi sabahlık giymişti, yüzü sancılıydı, eşiyle voltatıyorlardı... sandım ki kadın sancı çekiyor. bi de tabi acayip yuvarlaktı. çok kilo almış belli.... hani diyoruz ya doğumhaneye yuvarlanarak gireceğiz bu gidişle diye, hahh işte o kadın aynen öyleydi. dayanamadım sordum hemşireye "doğum için sancılarının sıklaşmasını mı bekliyor? böyle yürüyüş mü yapılıyor beklerken?" diye... hemşire de "yoooo o bayan 6 saat önce doğum yaptı, sezeryan oldu" dedi. yauw ben sanıyordum ki doğumdan çıktıktan sonra yüzümüz hep gülecek, üzerimizden yük kalkmış olacak, göbek inecek az da olsa,... ama bu kadın resmen sancı çekiyor gibiydi. ben çok pembe gözlükle bakmışım olayı. gözardı ettim doğum sonrası sancıları tabi.... ayyy ama yine de bebeğim aklıma geldikçe yüzüm güler gibi geliyor. (büyük konuşmayayım)
haklısın canım gelene ne kadara kadar gelme dieceksin ki bende iş için deilde yinede hamilelğin verdiği bi ağırlık varyaa canım ya ondan istemiorum yoksa gelene kapım açıktaahhhhh nazan bayılıyorum sizin gezmelerinize o istanbul kargasasında yoğusunuz zaten eh birde hamılelık yanı gezmeye nasıl haliniz oluyor hayret ediyorum.
eftelya canım bana hep çok misafir gelir bakma hamileliğimde aşırı bulantım oldu ve eşim direk red etti misafiri sağolsun.1 aydır yıne gelmeler başladı.miafirden hiç gocunmam da iş yapmamaya o kadar alışmısım kı zor oldu biraz.ancak yarın sabah gelecekler buralı değil buraya yerleşecekler kimeleri yok geçim sıkıntısı yanı mecbur gelecekler bana.
sezeryan sonrası çokda rahat olunmuyor canım aynen sancı ve ağrın olabiliyor ama öncelik gaz çıkarmada onu hallettinmi rahatlıyorsun göbekde öyle fos diye gitmiyor birkere içi boşalsada rahim hala çok büyük toparlanmsı için zamana ihtiyacı var o yüzden karnım kocamanmı kalacak diye korkmayın gün gün inecek ama dediğin gibi meleğini gördükçe daha farklı olacak ...
bu arada esrako nazan kayra ve diğer doktora giden arkadaşlar maşallah bebişlerinize
odalar hazırlanmış çok güzel
genel yazıyorum kızlar çarşambadan itibarende 10 gün yokum merak etmeyin eşim 10 gün izne ayrılıyor gezeceğiz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?