2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

superr kocis aradai geliyomus, bende hazirlanayim,off cok aciktimm, donunce gorusuruzzzz...

bende kaçar kızlar iyi geceler hepinize kociş geliyormuş sözde hazırlanayım.kaç saatte gelecek merak ediyorum.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada dr gidince bir sor bu çıkarmalarını ne bileyim belki daha rahatlatacak bişeyler önerir böyle çok zor be canım sana...
kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..
sıhatler olsun noracım zaten seni bayag idarede eder artı ilerki dönemlerde dahada hassaslaşıcak doğru ...
hepsi çok güzel olmuş el emegi ne güzel herşeyi düşünüp yapmışsınız güle güle yatsın meleğin ...
canım ya çok zor ama mutlu sonla bitmesi güzel olucak işin tesseli kısmı bu arada iyi yolculuklar sana...
aman dikkat et fasülyem bu aylar yediren aylar anlamazsın birden çok kilo alırsın arada kendini frenle derim..
kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu
çok değilse ki bunu dr sana söyler zaten su ile atacan fazlaysa idrar kültürü ister bu enfeksiyon hamileliktende olabiliyo son aylarda sık görülen bişeydir ...
canım sezaryanda göbek hemen inmiyo maalesef dikişlerden ve gazdan dolayı agrın olabiliyo normal doğum gibi değil gerçi bünyeye göre değişende bişey bazısı çok acı çekerken bazısı fazla çekmeye bilir en zor kısmı gaz ve oturup kalkma benim dr dogumdan 4 saat sonra beni kaldırdı hemen yürüttü ama bebeğini alınca kucagına herşeyi unutuyosunn ben bebegimide alıyodum dolaşıyodum odamda..pek kolidorlara çıkmadım ben odam müsaitti orda dolanıyodum....
ayyyyyyy neyse kocişi arayayım unuttu galiba yine beni zaten kavga edip duruyoruz bu ara hiç anlaşamıyoruz yahu sinir ediyor beni batıyor gözüme ağlatıyor benı hep.uyus heriffffffff.

sende mi niye böyle yaparlar bilmem bunlar benide çok uyuz ediyo hiç bişeyle ilgilenmiyo varsa yoksa oyun yada uyur batıyolar anacım batıyolarr

neysen benim kociş bugün geç geliyo yoğun günü yanlızım dostlarım yanlızım gidim ütülerimi yapim bare formda sessiz kızımda yatırayım artık uyku saati gelmiş sonra belki gene ugrarım herkese iyi geceler...

ya dide yaa kopardın beni yazdıkalrınla :)) hem guldum hem tabiki çok hosuma gitti canım benim sagolasın :))
içzimden geleni anında yazıyorum valla neysem oyum :))))
reca ederim canm
hay merakna el basmaz olaydık esra..
kıro kazım gibi bişeyim anam tam üstüne bastın..hep bu esra ayartıyor sizi değil mi?
dideyle mercimekiii bende merak ediommm
haydaaa
Hmm.. gaz olmasın gaz.. CADIARZU

Eeee... şeyy... Dido tamam da.. sana kıyamam sımdı yaa.. muzırlık yapmiimm sana kaydirigubbakcemile3
alçaksın evrim
Bende Kayra Helin ve Didoyu çok merak esiyorum resim gönderin görelim sonra silersiniz kaydirigubbakcemile3
ulen hüdayi nabit değiliz insan evladıyoz ağzımız burnumuz var..antenimiz yok.
helin fıstıklığından koymuyor ben de göz zevkiniz bozulsun istemiyorum.şaka bir yana buralar küçük yerler sebebi o..ama yine de koyacağım sonra kaldıracağım..malum bahsetmediğimiz kalmıyor buralarda.kaynanamdan tut ağdalara kadar yani..

Hiç korkmuyorum... Acı eşiğim yüksektir benim. Ağrıdan sızıdan korkmam. Eskliden kan aldırmaktan falan korkardım (anlatmışımdır, tansiyonum çok feci düşüyodu, bildiğin bayılıyordum) ama oğlumun gelmesiyle birlikte -nasıl bir şeyse , hala anlamıyorum- bu korkumu yendim. Yoksa 6 yaşımdan beri her enjeksiyonda bayılıyormuşum. Ağrıdan sancıdan korkmuyorum. Doğum yaptığımızda da ilk 1 hafta şu anki halimizde (7 aylık gibi) görüneceğiz. ANGELESEYES VE DERYA güzelce açıklamışlar, bir süree sonra inecek.

Ahahaha =)) Tek patavatsız ben değilmişim =))))

norrra cici sayfasına ne olmuş cicim ? bir fikrin var mı acaba..cicilerine iki kelam edeyim dedim lmadı..kendi mesajımı editledim bir de bir şey ekledim

norrra cici sayfasına ne olmuş cicim ? bir fikrin var mı acaba..cicilerine iki kelam edeyim dedim lmadı..kendi mesajımı editledim bir de bir şey ekledim

canim ya ben yanlislikla sayfayi katletim sanirim, resimleri alt alta yerine yan yana ekledim, yarum yazmak icin bu sayfa atlayana kadar asagidan ortalamak gerekicek, sonradan duzelttim ama eftelya yorum yapinca ilk yanyana resimlere yine oyle kalmiss(( bu sayfa bitene kadar idare edicez sanirim..

norra sen hangi üniversiteden mezun oldun.hangi tıp yani? esrakınn merakı geçti bana yav..kimse yo iki lafın belini kıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…