geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada dr gidince bir sor bu çıkarmalarını ne bileyim belki daha rahatlatacak bişeyler önerir böyle çok zor be canım sana...kızlar selam bana neler oluyor anlamadım 3 günden beri istifra ede ede bi hal oldum hele bu sabah öldüm öldüm dirildim hadi 2 gün önce tosttan oldu dün akşam da çıkardım hele bu sabahki beni mahvetti elim ayağım kesildi her tarafım titriyo artık içimde bişey kalmadığı halde öğürmekten mahvoldum allaha şükür şimdilik biraz iyi gibiyim heber vereyim dedim yatıcam tekrar
sıhatler olsun noracım zaten seni bayag idarede eder artı ilerki dönemlerde dahada hassaslaşıcak doğru ...kizlar buarada yolunmus tavuga dondum, dusumu da aldim misler gibiyim, ama doguma kadar sanirim bu son agda yapisimdir, bunyem bidaha kaldirmayabilirkafamçokkarıştı
biazdan utuye girisicem, 2dk dinleneyim, canim cikti valla..
hepsi çok güzel olmuş el emegi ne güzel herşeyi düşünüp yapmışsınız güle güle yatsın meleğin ...
MERCİMEKİM, masada askıların bitmiş hali var. Ordan görebilirsin canım. Ben kullanışlı olsun ilerde de kullanabileyim pantolonunu felan asyım diye bu askıları süslemek istedim. Yoksa burda elyaf kaplı tek katlı süslü askılar vardı ama hem çok pahalı, hem de kullanışsızdı. Böyle daha güzel oldular rengarenk, dolabından da anlaşılacağı üzere...
canım ya çok zor ama mutlu sonla bitmesi güzel olucak işin tesseli kısmı bu arada iyi yolculuklar sana...merhaba kızlar. geçmişi okudum hemen birazdan çıkıcam.
nazan ve esracım bebişleriniz tontiş olmuş baya. maşallah. şişko yanaklar tombul popolar. kızlarımız tombik olcekler tam ısırmalık.
kaçakkedicim odan hem çok güsel güselliği de emeğinizden. iyi günlerde kullansın her şeyini bebiş.
noracım ben de istiorum o dediklerinden. gözümde uçuşuo günde yenilen yemekler. kısır sevmezdim kısır çekio canım. yemediğim günlere yanıorum.
mavişçim geçmiş olsun.
kızlar çıkıorum . artık yarın sabah izmirden yazacağım size. içim çok çok buruk eşimi göremeyeceğim 3 ay ama hem bebetomuzun hem de benim sağlığım için katlanıcaz. kocaman karınlı göremicek beni ya da bebişimizin en bomba tekmelerini ama hepsini kaydedicem artık. allah kimseyi ayırmasın. bu ayrılıkların sonunda çok güsel bi hediyemiz var. meleğimiz gelecek. yarın türkiye sınırları içinde görüşürüz.
aman dikkat et fasülyem bu aylar yediren aylar anlamazsın birden çok kilo alırsın arada kendini frenle derim..Yaa kızlar dün miss gibi bir yemek yaptım, ama canım böyle hep kalorili şeyler istiyor. Canım yemek değil, dışarıdan söylenecek tarzda şeyler istiyor. İştahım çok açık gene bu günlerde. Doyuyorum ama ağzım boş durmuyor resmen. Neden yaaa, neden? :1no2:
çok değilse ki bunu dr sana söyler zaten su ile atacan fazlaysa idrar kültürü ister bu enfeksiyon hamileliktende olabiliyo son aylarda sık görülen bişeydir ...kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için su içmek dışında yapabileceğimiz bişey var mı? 3 lt su içiyorum ama yine de çıktı bende az da olsa. neden oluyo acaba 3. ayda da olmuştu
canım sezaryanda göbek hemen inmiyo maalesef dikişlerden ve gazdan dolayı agrın olabiliyo normal doğum gibi değil gerçi bünyeye göre değişende bişey bazısı çok acı çekerken bazısı fazla çekmeye bilir en zor kısmı gaz ve oturup kalkma benim dr dogumdan 4 saat sonra beni kaldırdı hemen yürüttü ama bebeğini alınca kucagına herşeyi unutuyosunn ben bebegimide alıyodum dolaşıyodum odamda..pek kolidorlara çıkmadım ben odam müsaitti orda dolanıyodum....TAZEFASULYE, ben de bi hoş oluyorum yeni doğmuş bebiş görünce. dün akşam acıbademe gittik doğum katına bi bakayım diye bi de fiyatları konuştuk hasta yatışla... doğum katında bir kadın gördüm , mavi sabahlık giymişti, yüzü sancılıydı, eşiyle voltatıyorlardı... sandım ki kadın sancı çekiyor. bi de tabi acayip yuvarlaktı. çok kilo almış belli.... hani diyoruz ya doğumhaneye yuvarlanarak gireceğiz bu gidişle diye, hahh işte o kadın aynen öyleydi. dayanamadım sordum hemşireye "doğum için sancılarının sıklaşmasını mı bekliyor? böyle yürüyüş mü yapılıyor beklerken?" diye... hemşire de "yoooo o bayan 6 saat önce doğum yaptı, sezeryan oldu" dedi. yauw ben sanıyordum ki doğumdan çıktıktan sonra yüzümüz hep gülecek, üzerimizden yük kalkmış olacak, göbek inecek az da olsa,... ama bu kadın resmen sancı çekiyor gibiydi. ben çok pembe gözlükle bakmışım olayı. gözardı ettim doğum sonrası sancıları tabi.... ayyy ama yine de bebeğim aklıma geldikçe yüzüm güler gibi geliyor. (büyük konuşmayayım)
ayyyyyyy neyse kocişi arayayım unuttu galiba yine beni zaten kavga edip duruyoruz bu ara hiç anlaşamıyoruz yahu sinir ediyor beni batıyor gözüme ağlatıyor benı hep.uyus heriffffffff.
reca ederim canmya dide yaa kopardın beni yazdıkalrınla :)) hem guldum hem tabiki çok hosuma gitti canım benim sagolasın :))
içzimden geleni anında yazıyorum valla neysem oyum :))))
hay merakna el basmaz olaydık esra..RESİM KONUSU
kızlar bak ın dide benim merakıma el basmıs :))) benim ciddi ciddi merak ettigim arkadaslar var aranızda yaa
lal dendimi evris dendimi aftabru dendimi aklımda hafızamda hemen resimleri gelioyr misal bunlar daha niceleri var gizzenin resmi aklımda defnedamla nın jenny nin yani birsuru.
ama benim merak ettiklerimin resmi yok
artık ozel nedenler kocalar vs vs yahu ozel mailime yollayın nolur yahuuuu.
sirket mail adresim adım sanım belli sapık falalnda değilim nolur merak ediyorum sizleri
yazıyorum isimlerinizizi:))))
helin hivda
dide
mercimekim
eftelya
milkshake
ilk aklıma gelenler bunlar valla baskada vardır kesin
kıro kazım gibi bişeyim anam tam üstüne bastın..hep bu esra ayartıyor sizi değil mi?Ne alem kadınsın sen yafff :))))) ben de Dido nun tipini merak ediyorumm meselaa.. bence kesın sole 120 kılo, bıyıklı, kaşlar bır hızada falan bır kadın ki gorunmuoo bisee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Yaşasınnnnnnnnnn Sefaa... sefiyorumm o kadını beaaaa... annamm benimmm... Sefooo annammm
haydaaadideyle mercimekiii bende merak ediommm
alçaksın evrimHmm.. gaz olmasın gaz.. CADIARZU
Eeee... şeyy... Dido tamam da.. sana kıyamam sımdı yaa.. muzırlık yapmiimm sana kaydirigubbakcemile3
ulen hüdayi nabit değiliz insan evladıyoz ağzımız burnumuz var..antenimiz yok.Bende Kayra Helin ve Didoyu çok merak esiyorum resim gönderin görelim sonra silersiniz kaydirigubbakcemile3
TAZEFASULYE, ben de bi hoş oluyorum yeni doğmuş bebiş görünce. dün akşam acıbademe gittik doğum katına bi bakayım diye bi de fiyatları konuştuk hasta yatışla... doğum katında bir kadın gördüm , mavi sabahlık giymişti, yüzü sancılıydı, eşiyle voltatıyorlardı... sandım ki kadın sancı çekiyor. bi de tabi acayip yuvarlaktı. çok kilo almış belli.... hani diyoruz ya doğumhaneye yuvarlanarak gireceğiz bu gidişle diye, hahh işte o kadın aynen öyleydi. dayanamadım sordum hemşireye "doğum için sancılarının sıklaşmasını mı bekliyor? böyle yürüyüş mü yapılıyor beklerken?" diye... hemşire de "yoooo o bayan 6 saat önce doğum yaptı, sezeryan oldu" dedi. yauw ben sanıyordum ki doğumdan çıktıktan sonra yüzümüz hep gülecek, üzerimizden yük kalkmış olacak, göbek inecek az da olsa,... ama bu kadın resmen sancı çekiyor gibiydi. ben çok pembe gözlükle bakmışım olayı. gözardı ettim doğum sonrası sancıları tabi.... ayyy ama yine de bebeğim aklıma geldikçe yüzüm güler gibi geliyor. (büyük konuşmayayım)
Evet ya. Ben de en son gittiğimde hastanede iki kadın gördüm. Birinin karnı burnundaydı, öbürünün kucağında minicik bebiş vardı. 3 gün önce doğdu dediler. ıkisi kardeşmiş, öbürüne döndüm, "ne güzel iki kardeş yakın zamanlarda anne olacaksınız, sizinki kaç aylık?" dedim. Kadın demez mi, bu bebeği ben doğurdum diye:1shok::1shok::1shok:
foatoyu ekleyince herkes kaçtı o kadar çirkinim demek
norrra cici sayfasına ne olmuş cicim ? bir fikrin var mı acaba..cicilerine iki kelam edeyim dedim lmadı..kendi mesajımı editledim bir de bir şey ekledim
heeee bu sayfa bitsin öyleyse..herkes cici eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?