ne zahmeti kuzum; bir küçük tencereye azcık su koy kaynat.... kaynayınca içine iki tane yumurta kır. onlar ölece löp löp haşlanacak içinde. beyazı iyice pişecek, sarısı azcık rafadan kalabilir normade ama hamileyken ben rafadana pek cesaret edemiyorum, sen de iyice haşla.... sonra süzerek al yumurtaları düz bir tabağa... üzerine sarmısaklı yoğurt dök ama yoğurt ılık olsun ki yumurtayı soğutmasın. en üste de kızdırılmış tereyağ sosu (içine hangi baharatı istersen. benim vazgeçemediklerim ; sumak, kırmızı pul biber ve nane)
hem pratiktir hem de ben çok severim.
şimdi kendimi tanıyamıyorum.geçenlerde van gezimizin fotolarına bakıyorduk eşimle.geçen mayıstı.kendimi ne kadar zarif ne kadar güzel buldum anlatamam.o zamannlarda bile kendimi bi 2-3 kilo fazla bulurdum ama şimdiki halimden sonra eski hallerim manken gibi geldi gözüme.eşime diyorum ya ben ne kadar güzelmişim şimdi nasıl dönerm o hallerime.en beğenmediğim fotolarım bile çok güzel göründüler bana ah ah.
babyyyy ne var yemekteeeeeeee:))))
Ben de dedim neden sormuyor Norra... gozunden mı kactı acaba diye.. bu arada Çingene Esra yı goren var mı?? bak yemek denince, tüm sözler eksik kalıyor onsuz yaff , Norra bile yeterli gelmiyor kaydirigubbakcemile3
eşimde izne cıktı bizde dün gezicektik ama ben artık yürüyemiyorumm yarım saatte belime kasıklarıma ağrılar girdi kendimide çok zorlamak istemedim eve döndük malesef bebek şekeri falan araştırcaktm 2 yere bakabildim artık hep ölemi olucak yaaaa sizzdede oluyomugunaydın serapcım ve diger guzeller
bende gece yorgundum ama dinlenmisim sıpam uyutmadı 7de kalktım esim 8bucukta uyanıo o saate kadar oyanalndım onu yolladım kahvaltımı yaptım gectim pc karsısına.
bugun icin azeri bir arkadasımla sozlesmistim bakalım arıycak benide biraz cıkıp gezicez
norra sen hangi üniversiteden mezun oldun.hangi tıp yani? esrakınn merakı geçti bana yav..kimse yo iki lafın belini kıralım
Ben varıım, kahvaltı yapıyorum Serap
günaydın kuzucuklarrr ben yeni uyandım daha bacağıma krap girince fırladım yataktan ilk defa krap girdiğine sevindim yoksa misafiri yataktan kalkıp karşılıyacaktımayy çok yorgunum yaa him misafir ağırlıyacak halim kalmamış kraplardan bacaklarımı taş gibi hissediyorum:çok üzgünüm:
gunaydin kizlar bende sabah 8 de hortladim, esimide uyandirdim, haftaici olsa zor kalkarim, haftasonu ya uyku ttmadi, ters miim neyim??
bende yarim saatten fazla yuruyemiyorum, ayaklarim, tabanlarim agriyor..
valla kayınvalidem yemek yapalım dedi o birazdan gelir mercimekli bulgur pilavı kuru patlıcandolması tatlı salata yapacağım başkada bişi yapmadım valla burda meşhurdur yufkanın üzerine mercimekli plavı döküp yemesi hadi buyrun sizde gelina.s.Çok yorma kendini.. Ne yapcaksın misafirlere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?