2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günayyydınnnn hatunlar kimse gelmemiş henüz bugün bide haftasonu beni uyku tutmadı nee tarafa dönsem kemiklerim cok acıdı bu gece bi rahat edemedim uyuyamadımmm........

aftabrucum ben aslen erzurumluyum ve cılbır bizim oranın has yemegidir ama atladıgın bir nokta var oda tavanın dibine lavas serilir parca pincik edilerek uzerine su ve yumurta . babaannem hep oyle yapardı

ahh ahhh al bendende okadar. biraz hayıflanıodum esim dediki korkma sonsuza dek boyle kalmayacaksın 2 ay daha sabret ya kalırsam dedim :)) artık coraplarımı cok zor giyiyorum ayrıcada ayakkabılarımıda cok zor baglıorum.gecen cok samimi bir erkek arkadasım gobegine cay koyabiliomusun peki dedi uyus

babyyyy ne var yemekteeeeeeee:))))

norra sen kasındın :) gerci canın ceksede hemen yaparsın hepsi kolay bulunan seyler. suzme mercimek corbası(icine htavuc patates ve sogan rendeledim en sonda blenderden gecirdim) pirinc pilavı sehriyeli, hunkar begendi, fırında tavuk kanat ( zeytinyag yogurt bahartla marine edilip 3-4 saat dolapta bekletilmis), sekerpare, salata ( mercimekim sana vermistim ya salata tarifi işte ondan), yogurt . cay ve meyve enson

ama cok yoruldum kızlar resmen gece yattıgımda kalca kemigim sızlıodu uzun bi sure uykuya dalamadım. artık yemege misafir konusunda jubilemi yapmıs bulunuyorum buyrun caya :))

Ben de dedim neden sormuyor Norra... gozunden mı kactı acaba diye.. bu arada Çingene Esra yı goren var mı?? bak yemek denince, tüm sözler eksik kalıyor onsuz yaff , Norra bile yeterli gelmiyor kaydirigubbakcemile3

evrisim gypsy annesinin yanında sanırım antepten geliodu ya annesi ora gidecekti sanırım daha donmedi

gunaydın serapcım ve diger guzeller

bende gece yorgundum ama dinlenmisim sıpam uyutmadı 7de kalktım esim 8bucukta uyanıo o saate kadar oyanalndım onu yolladım kahvaltımı yaptım gectim pc karsısına.
bugun icin azeri bir arkadasımla sozlesmistim bakalım arıycak benide biraz cıkıp gezicez

eşimde izne cıktı bizde dün gezicektik ama ben artık yürüyemiyorumm yarım saatte belime kasıklarıma ağrılar girdi kendimide çok zorlamak istemedim eve döndük malesef bebek şekeri falan araştırcaktm 2 yere bakabildim artık hep ölemi olucak yaaaa sizzdede oluyomu

bende oluyo yarım saat yurusem oturma ihtiyacı duyuyorum cunku kasıklarıma baskı oluyo bebek asagı iniomus gibi hissediorum zaten bide arada baskı yapıo donuomu napıo anlamıorum ama karnımda baskı oluyo 30 snylik filan sonra geciyo

bende tek bende oluyo die korktum valla normal o zaman dediğin gb ara ara ağrı giriyo korktum bi de aman allah korusun erken doğuma falan neden olur die o zamanda ara ara sancı giriyo tutucaz ya kaç dk.da bir falan die....ne de hevesleniyodum gezicem dieee...doğuma kadar bölemi olucaz acaba

günaydın kuzucuklarrr ben yeni uyandım daha bacağıma krap girince fırladım yataktan ilk defa krap girdiğine sevindim yoksa misafiri yataktan kalkıp karşılıyacaktım ayy çok yorgunum yaa him misafir ağırlıyacak halim kalmamış kraplardan bacaklarımı taş gibi hissediyorum:çok üzgünüm:

sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???

gunaydin kizlar bende sabah 8 de hortladim, esimide uyandirdim, haftaici olsa zor kalkarim, haftasonu ya uyku ttmadi, ters miim neyim??
bende yarim saatten fazla yuruyemiyorum, ayaklarim, tabanlarim agriyor..

Çok yorma kendini.. Ne yapcaksın misafirlere??

gizzeeee uyku mu tutmadiiiiiii...
neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa???:))))

serap sende benim yoldaşımsın bak aynı gidiorum beraber gezeceğiz illerikaydirigubbakcemile3 tutelimden 3 gün sonra gezelimkaydirigubbakcemile

gunaydin kizlar bende sabah 8 de hortladim, esimide uyandirdim, haftaici olsa zor kalkarim, haftasonu ya uyku ttmadi, ters miim neyim??
bende yarim saatten fazla yuruyemiyorum, ayaklarim, tabanlarim agriyor..

Yaaa sorma ben de öyle.. Çalışırken kızlara kızardım ne işiniz var bu saatte uyuyun diye,şimdi evdeyim ya erkenden uyanıyorum...

Serap, ben 1 saat gereksiz bekliyorum galiba kahvaltı için, çok acıkıyorum zor oluyo..

Çok yorma kendini.. Ne yapcaksın misafirlere??
valla kayınvalidem yemek yapalım dedi o birazdan gelir mercimekli bulgur pilavı kuru patlıcandolması tatlı salata yapacağım başkada bişi yapmadım valla burda meşhurdur yufkanın üzerine mercimekli plavı döküp yemesi hadi buyrun sizde gelina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…