valla kayınvalidem yemek yapalım dedi o birazdan gelir mercimekli bulgur pilavı kuru patlıcandolması tatlı salata yapacağım başkada bişi yapmadım valla burda meşhurdur yufkanın üzerine mercimekli plavı döküp yemesi hadi buyrun sizde gelina.s.
serap sende benim yoldaşımsın bak aynı gidiorum beraber gezeceğiz illerikaydirigubbakcemile3 tutelimden 3 gün sonra gezelimkaydirigubbakcemile
gelin gelin size daha güsel şeler yaparım kimin canı ne istiosa onu yaparım:1hug:Amanııın, azcık(!) uzaktasın ama gelsem mi acep.. Afiyet olsun şimdiden..
tmm tatlım ahanda bir daha bırakmıom elini enişte bile bizi ayıramaz artıkkaydirigubbakcemile3tamam canım tuttum elini şimdiden elele tutuştukk bizzz
ayy canım sorma bende hiç misaifr günümde deilim üşeniyorum ama erteleyemedim napalım başa gelen çekilir:çok üzgünüm:ayyy eftelyaa ne güzel şeyler yapıyosunn yaaaaaa ben çok üşengec oldum buarlar tembeliiimmmm artıkkk bi tek üşenmediğim buraya girip konuşmak valla
nurdancım senindemi oluyo benim gb hemen ağrıların normal o zaman bi de dün kahve aldım damla sakızlı içtimmm kafein çok yok dimi türk kahvesinde cok canım çekiyoduu
ben yoğurt süt hiç ağzıma vurmam peynir yerimm bi tek ben çok fazla yiyemiyorum yaa hayatta ağzıma vurmadıklarımeşimin tek tatili pazar oldugu için pazar gunu hiç bi iş yapmam bulaşık makinesini bile boşaltırım hazır hale gelir eve hiç dokunmam mesela yatagı toplar üstümüzü giyer çıkarız dışarıya ama cumartesiden ben herşeyi yoluna koyarım bugun geç başladık bakalım ..
bu arada ayça ya benm doktorum son tahlillerimden sonra vermedi demir hapını kan degerlerim gayet iyidi valla bakalım çarşamba alcam tahlil sonuçlarımı tekrar başlarmıyım??? ama ben kahvaltıdan en az 1 saat sonra calsiyum+magnezyum+zinc olan ilacımı içiyorum malum kahvaltıda çay içtiğimiçin kalsiyum emilimini etkilemesn diye sonra içiyorum...
eftelya krampların tek sebebi kesinlikle calsiyum eksikliği haberin olsun oglun seni sömürmüş tüketmiş deponda hiç kalsiyum kalmamış o yusden kramp yaşıyosun bak ben sadece 1 gun ihmal etmiştim o gece hemen kramp girmişti bacagıma ve çok acımıştı saatlerce masaj yaptıkdan sonra kendine gelmişti bacagım...ben normalde süt yogurt peynir deli gibi tüketirim ama MEhmet Akif saolsun annesinin tüm deposunu sömürmüş.. feda olsun koçuma... kuzucum
ben yoğurt süt hiç ağzıma vurmam peynir yerimm bi tek ben çok fazla yiyemiyorum yaa hayatta ağzıma vurmadıklarım
mantar
muz
aşure
sütlaç
tereyağ ile yapılmış herşey
yok canım yaa mantarı pişirirken bile evden kaçıom bekarken annem ben evde olmadığım zamanlar pişirirdi::):)kız onlar yenmezmiii sütlaç hariç hepsine bayılırım kahvaltılarda tereyağı ve hemen hemen yaptığım çoğu yemeğe özellikle pilavı tereyağlı yaparım miss gb kokar
muz aşure bayılırım yaaa
mantar bende yemezdim ama çok faydalıymış yiyiyorum tavuklu yemeğini tavsiye ederim ben öle öle yemeğe başladım
Evet ya. Ben de en son gittiğimde hastanede iki kadın gördüm. Birinin karnı burnundaydı, öbürünün kucağında minicik bebiş vardı. 3 gün önce doğdu dediler. İkisi kardeşmiş, öbürüne döndüm, "ne güzel iki kardeş yakın zamanlarda anne olacaksınız, sizinki kaç aylık?" dedim. Kadın demez mi, bu bebeği ben doğurdum diye:1shok::1shok::1shok:
bu arada esrako nazan kayra ve diğer doktora giden arkadaşlar maşallah bebişlerinize
odalar hazırlanmış çok güzel
genel yazıyorum kızlar çarşambadan itibarende 10 gün yokum merak etmeyin eşim 10 gün izne ayrılıyor gezeceğiz biraz
sabah kan ilacınızı içitikten sonra ne kadar süre bekliyosunuz kahvaltı etmek için???
ben daha yeni yeni kahvaltıda sut icmeye basladım ama kahvaltımı ii yapmaya gayret ediorum domates salatalık muhakkak oluyo cunku onlar lifli oldugundan kabızlık sorununu kaldırıo ayrıcada kahvaltıdan 1 -2 saat sonra muhakkak meyve yiyorum. ara ogun yapıorum yani saglıklı beslenmeye gayret ediorum tepeleme yemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?